jurasek Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Wilk89 o tym wie, bo juz to przerabiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 zgadza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 siedzę ze szczęka na biurku i czytam co tu sie wyprawia.. powiem jedno jest grubo :wink: Kropelka kropelki przyłożona w jednym miejscu powinna uciszyć brzęczący ekranik i nic sie nie powinno dziać. Nikt nie mówi żeby cały ekranik wokoło objechać klejem to raz Dwa nóż z ostra końcówką.. metoda stara jak świat i jak sie umie obsługiwać to nic sie ze śrubka nie stanie trzy ze sąsiad pewnie takiego małego śrubokrętu uzywa mniej niż taki turbo mechanik wiec na 99% będzie w lepszym stanie o ile w ogóle można gadać o jakimś zużyciu śrubokrętu. nawet jeśli to wystarczy spojrzeć i wsio.. wiadomo czy jest w stanie idealnym czy jest spsuty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makabra Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Wilku, kup sobie manetki sis one nie maja zadnych ekranikow i na pewno beda bardziej komfortowe niz te co kupiles teraz i po co bylo tyle pieniedzy wywalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 ok jurek, podjade w poniedzialek i pozycze srubokret, bo w sumie wole srubokret z renomowanej sieci serwisow rowerwocyh wziac, bo wiem, jak byl uzywany i ze nie jest zjechany [nazwy podawac nie bede, by nie robic autoreklamy] niz od sasiada, ktory nie wiadomo, co z tym srubokretem robil.a wiec, dokrece w pon i zdam relacje, czy problem ustapil. muahaha rozwalasz mnie Wilku. Co do manetek ,bądź pewien że gwarancji za taką pierdołę Ci nikt nie uzna. Wykręć monitorki ,chociaż wątpie że to zrobisz...bo wtedy zdejmiesz napis XT i będą bezmarkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 bez złośliwości proszę co do uznania gwarancji , ja obstawiam że Wilk89 załatwi tą naprawę gwarancyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 sam sobie kup sisy, tak nie wykrece, bo szkoda napisu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Korci mnie żeby zamknąć ten bałagan, ale poczekamy na zakończenie sprawy. Wilku miałeś podanych kilka sposobów więc do roboty, albo do serwisu. Czekamy na dalszy rozwój sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Serwis mu to uzna bo na pewno zrozumieją że to denerwuje Sami jeżdżą pewnie i będą wiedzieć ocb Ale ja bym na twoim miejscu nie próbował nic robić z 1 powodu masz gwarancje i otwierając manetkę sam tracisz ją poza tym z tego co sobie przypominam montując to sam tracisz gwarancje bezpowrotnie powiedział mi to znajomy z serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 wilku, z pełną kulturą i bez szydzenia : dokręć to sobie M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 czytac prosze temat najpierw było tak : A tak poza tym, to może lepiej kupić zestaw takich małych śrubokrętów, i odpowiedź : no wiem wiem kupie kiedys tam, ale poki, co licze na łaske innych więc nie ma czym dokręcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 poza tym z tego co sobie przypominam montując to sam tracisz gwarancje bezpowrotnie powiedział mi to znajomy z serwisu hehe, bardzo ciekawe, nigdy z czymś takim się nie spotkałem, ale idąc tym tropem, sprzęt który kupiłeś w sklepie internetowym i zamontowałeś sobie sam już nie ma gwarancji. Mi się wydaje że nie (niepotrzebnie ludzi wprowadzasz w błąd). Powodem do odmowy gwarancji jest uszkodzenie powstałe w wyniku nieprawidłowego montażu, uszkodzenie mechaniczne lub naturalne zużycie, więc wilku nie stracił gwarancji w wyniku samodzielnego montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 no dobra ale tu nie chodzi o zwykłe zamontowanie na kierze, tylko o "ingerencję w mechanizm działania manetek" i moim zdaniem jeśli trafi na upierdliwego sprzedawce to moze mu tego nie przyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 odkrecilem, zakrecielm z powrotem i niestety kicha. Dalej brzęczy! Dzwonilem przed chwila do sklepu, w ktorym kupilem manetki, lecz nikt nie odbiera, pewnie juz zamkniete, gdyz jest po 18.00. Coz, jesli sie uda, oddam na gwarancje, paragon mam, manetki mam od 3 dni, wiec powinno pojsc gładko. Jesli nie, to sprobuje dac kleju po rogach szybki, albo po prostu zdejme ten monitorek, choc troche szkoda napisu XT eh, to jest niesamowite, czlowiek ładuje tyle kasy i serca w rower, a ten skubaniec, co chwile sie psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 powodzenia wilku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Wilku jak lubisz tak napisy XT, XTR to chyba zacznę produkować sprzęt z drewna walnę napis "XTR" i ciekawe czy się sprzeda A tak na poważnie, to weź to przyklej będziesz miał święty spokój i nie stracisz kasy na wysyłce ani nie pozbawisz się sprzętu na minimum tydzień. Pomysł z silikonem uważam za najlepszy... i zawsze można go zdjąć czego nie można powiedzieć o Kropelce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 dzieki za poparcie katsumoto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 choc troche szkoda napisu XT .... bez komentarza naprawdę, weź silikon i to zaklej czy zalep i będziesz miał spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 po co mu 100 osób odpowiada to samo? przeciez juz nie raz pokazał że rady swoje, a własne widzi-mi-się swoje.... i tak zrobi po swojemu i tylko niepotrzebne bajty lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 lukas - a no po co, a no po to, że może w końcu kiedyś dotrze do niego, że jak ktoś mu proponuje co ma zrobić, to ma w tym jakiś cel, z dobrymi chęciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Kończymy te wywody :twisted: Wilku jak będziesz chciał coś dopisać to pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.