Skocz do zawartości

[manetki] Szumy/zgrzyty szybki/ekranu rapid fire

Wilku89

Rekomendowane odpowiedzi

siedzę ze szczęka na biurku i czytam co tu sie wyprawia.. powiem jedno jest grubo :wink:

Kropelka kropelki przyłożona w jednym miejscu powinna uciszyć brzęczący ekranik i nic sie nie powinno dziać. Nikt nie mówi żeby cały ekranik wokoło objechać klejem to raz

Dwa nóż z ostra końcówką.. metoda stara jak świat i jak sie umie obsługiwać to nic sie ze śrubka nie stanie

trzy ze sąsiad pewnie takiego małego śrubokrętu uzywa mniej niż taki turbo mechanik wiec na 99% będzie w lepszym stanie o ile w ogóle można gadać o jakimś zużyciu śrubokrętu. nawet jeśli to wystarczy spojrzeć i wsio.. wiadomo czy jest w stanie idealnym czy jest spsuty :wink:

ok jurek, podjade w poniedzialek i pozycze srubokret, bo w sumie wole srubokret z renomowanej sieci serwisow rowerwocyh wziac, bo wiem, jak byl uzywany i ze nie jest zjechany [nazwy podawac nie bede, by nie robic autoreklamy] niz od sasiada, ktory nie wiadomo, co z tym srubokretem robil.

a wiec, dokrece w pon i zdam relacje, czy problem ustapil.

muahaha :) rozwalasz mnie Wilku. Co do manetek ,bądź pewien że gwarancji za taką pierdołę Ci nikt nie uzna. Wykręć monitorki ,chociaż wątpie że to zrobisz...bo wtedy zdejmiesz napis XT i będą bezmarkowe :D

Serwis mu to uzna bo na pewno zrozumieją że to denerwuje :) Sami jeżdżą pewnie i będą wiedzieć ocb :rolleyes: Ale ja bym na twoim miejscu nie próbował nic robić z 1 powodu masz gwarancje i otwierając manetkę sam tracisz ją poza tym z tego co sobie przypominam montując to sam tracisz gwarancje bezpowrotnie powiedział mi to znajomy z serwisu :)

czytac prosze temat

najpierw było tak :

A tak poza tym, to może lepiej kupić zestaw takich małych śrubokrętów,

i odpowiedź :

no wiem wiem :) kupie kiedys tam, ale poki, co licze na łaske innych :D

więc nie ma czym dokręcic

poza tym z tego co sobie przypominam montując to sam tracisz gwarancje bezpowrotnie powiedział mi to znajomy z serwisu :)

hehe, bardzo ciekawe, nigdy z czymś takim się nie spotkałem, ale idąc tym tropem, sprzęt który kupiłeś w sklepie internetowym i zamontowałeś sobie sam już nie ma gwarancji. Mi się wydaje że nie (niepotrzebnie ludzi wprowadzasz w błąd). Powodem do odmowy gwarancji jest uszkodzenie powstałe w wyniku nieprawidłowego montażu, uszkodzenie mechaniczne lub naturalne zużycie, więc wilku nie stracił gwarancji w wyniku samodzielnego montażu.

odkrecilem, zakrecielm z powrotem i niestety kicha. Dalej brzęczy! :P Dzwonilem przed chwila do sklepu, w ktorym kupilem manetki, lecz nikt nie odbiera, pewnie juz zamkniete, gdyz jest po 18.00. Coz, jesli sie uda, oddam na gwarancje, paragon mam, manetki mam od 3 dni, wiec powinno pojsc gładko. Jesli nie, to sprobuje dac kleju po rogach szybki, albo po prostu zdejme ten monitorek, choc troche szkoda napisu XT :D

eh, to jest niesamowite, czlowiek ładuje tyle kasy i serca w rower, a ten skubaniec, co chwile sie psuje :(

Wilku jak lubisz tak napisy XT, XTR to chyba zacznę produkować sprzęt z drewna walnę napis "XTR" i ciekawe czy się sprzeda :P A tak na poważnie, to weź to przyklej będziesz miał święty spokój i nie stracisz kasy na wysyłce ani nie pozbawisz się sprzętu na minimum tydzień. Pomysł z silikonem uważam za najlepszy... i zawsze można go zdjąć czego nie można powiedzieć o Kropelce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...