Skocz do zawartości

[ustawki] wspólna jazda

frondziak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak ktoś ma ochotę to mała przejazdzka jutro:

Lublin - Rudnik - Pliszczyn - Ciecierzyn - Dys - Pólko - Lasy Kozlowiecki a dalej to się zobaczy

wyjazd ok 9.00

Napisano

Trzy pytanka:

1. Gdzie byłby start ?

2. Czy istnieje możliwość wyjechania troche wcześniej ?

3. Jakie tempo ? Zdaje się, że nie oszczędzasz innych uczestników wycieczek :)

Napisano
może pod lidlem :)

z tempem to jakies pomówienia

może być ok 8.30 bo pasowałob rano jakis sklep zachaczyć

Pod ktorym, tym przy Nadbystrzyckiej na Czubach ? Jesli tak miałbym rzut beretem.

Co do tempa , to takie chodza plotki na mieście :D

Napisano

Okej, jeszcze dzis odezwie sie do mnie Lukas_Mako....jak uda się go namówić to na 90% bym jechał.

Najlepiej poGGadaj ze mną, numer podany w pierwszym poście tego topika.

Napisano

No było całkiem spoko, choć po długiej przerwie w jeżdżeniu to na końcu wysiadaliśmy. Jedna złapana guma przez Lukasa na torach (jadąc wzdłuż, nie w poprzek), wiatr podczas powrotu i mój lot nad kierownicą :rolleyes:

78km zrobione (przeze mnie, bo czekając pod lidlem ~5km zrobiłem kręcąc kółka), średnia ~18 :D

Napisano

no motorek troszkę sie zatarł :rolleyes: na szczęście Kamil cały i zdrowy, dętkę miałem zapasową więcej nie będziemy jeździć po torach :D

mój licznik

trip dst 73,54

trip time 4h

avg speed 18,23

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jako że w najblizszych dniach nie zanosi się na zimę organizujemy w sobotę (jesli wszystko wypali) małą wycieczke:

Lublin-Jabłonna-Piotrków-Bychawa-Kiełczewice Maryjskie-Strzyżewice-Osmlice-Lbn: dystans ok 100km, wyjazd godz 8 lub 9, trasa jesli nadal bedzie błoto to tylko asfalt :/,

w planach: zwiedzanie cmentarzy z I-ej wojny swiatowej, starych młynów na Bystrzycy i jeśli wypali to ognisko :mellow: a jak nie to upieczemy kiełbase na palniku

wymagane: rower :D, oświetlenie lub odblaski wrazie powrotu po zmierzchu

Napisano

Pomysł rozprostowania kości fajny, ale niestety nie mogę sobie na razie pozwolić na całodniowe wybycie z domu w sobotę.

Uważajcie na siebie jak będziecie jechać po szosie http://www.poznan.policja.gov.pl/?a=2891 najświeższe informacje są takie, że drugi rowerzysta (Zbyszek) umarł wczoraj w szpitalu, trenowali przed rozpoczęciem sezonu.

Dodatkowo powiem, że w sobotę został potrącony syn jednej kobietki od nas z pracy....jechał po szosie przy zalewie, potrącił go wyprzedzający Żuk i zaczepił lusterkiem. Wszystko skończyło sie tylko upadkiem i zniszczeniem ciuchów rowerowych za kilkaset zeta.

Tak więc pozdrawiam w sposób jaki robią to używający radia CB czyli.....szerokości :)

Napisano

słyszałem strazna tragedia <_< na prostej drodze ich potrącił, niestety w starciu z rozpedzonym samochodem rowerzysta ma małe szanse ale sam tez jestem kierowcą i kilka razy miałem ochotę zatrzymać się i olać rowerzystę (np.ewidentny brak zasygnalizowania skrętu lub całkowita olewka zasad ruchu drogowego) jak dla mnie to powinny wrócić karty rowerowe dla tych co nie mają prawka.

Napisano

ostatnio w sobotę też nie wiele brakowało Kamilowi....

Ja w sobotę mam czas tylko do 15stej więc raczej sie z wami sie zwinę...coś krótszego zorganizuje

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jutro z brejdakiem jedziemy w okolice Chodla i Poniatowej. Jak coś to dawać znać na gg, jeszcze się określi godzinę wyjazdu, ale na pewno rano.

Napisano

Dokładnie :) Jak nie będzie padało ani wiało w granicach 40kmh to się będzie śmigać :D

Odnośnie jutra jakby się ktoś nawinął jeszcze to o 8,20 zbiórka na statoilu przy jana pawła

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...