quczabson Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 Jak ktoś ma ochotę to mała przejazdzka jutro: Lublin - Rudnik - Pliszczyn - Ciecierzyn - Dys - Pólko - Lasy Kozlowiecki a dalej to się zobaczy wyjazd ok 9.00
frondziak Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Napisano 8 Grudnia 2007 Trzy pytanka: 1. Gdzie byłby start ? 2. Czy istnieje możliwość wyjechania troche wcześniej ? 3. Jakie tempo ? Zdaje się, że nie oszczędzasz innych uczestników wycieczek
quczabson Napisano 8 Grudnia 2007 Napisano 8 Grudnia 2007 może pod lidlem z tempem to jakies pomówienia może być ok 8.30 bo pasowałoby rano jakis sklep zahaczyć
frondziak Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Napisano 8 Grudnia 2007 może pod lidlem z tempem to jakies pomówienia może być ok 8.30 bo pasowałob rano jakis sklep zachaczyć Pod ktorym, tym przy Nadbystrzyckiej na Czubach ? Jesli tak miałbym rzut beretem. Co do tempa , to takie chodza plotki na mieście
frondziak Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Napisano 8 Grudnia 2007 Okej, jeszcze dzis odezwie sie do mnie Lukas_Mako....jak uda się go namówić to na 90% bym jechał. Najlepiej poGGadaj ze mną, numer podany w pierwszym poście tego topika.
frondziak Napisano 9 Grudnia 2007 Autor Napisano 9 Grudnia 2007 Poszedłem spać około 3.30 w nocy. Jak dzwoniłeś do mnie byłem totalnie nieprzytomny. Jak poszła jazda ?
kuczy Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 No było całkiem spoko, choć po długiej przerwie w jeżdżeniu to na końcu wysiadaliśmy. Jedna złapana guma przez Lukasa na torach (jadąc wzdłuż, nie w poprzek), wiatr podczas powrotu i mój lot nad kierownicą 78km zrobione (przeze mnie, bo czekając pod lidlem ~5km zrobiłem kręcąc kółka), średnia ~18
Lukas_Mako Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 no motorek troszkę sie zatarł na szczęście Kamil cały i zdrowy, dętkę miałem zapasową więcej nie będziemy jeździć po torach mój licznik trip dst 73,54 trip time 4h avg speed 18,23
quczabson Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 heheh fajnie było choc po małej przerwie to sił w drodze powrotnej brakowało na następny raz bierzemy chleb i kotlety dośc batoników :/
quczabson Napisano 14 Stycznia 2008 Napisano 14 Stycznia 2008 Jako że w najblizszych dniach nie zanosi się na zimę organizujemy w sobotę (jesli wszystko wypali) małą wycieczke: Lublin-Jabłonna-Piotrków-Bychawa-Kiełczewice Maryjskie-Strzyżewice-Osmlice-Lbn: dystans ok 100km, wyjazd godz 8 lub 9, trasa jesli nadal bedzie błoto to tylko asfalt :/, w planach: zwiedzanie cmentarzy z I-ej wojny swiatowej, starych młynów na Bystrzycy i jeśli wypali to ognisko a jak nie to upieczemy kiełbase na palniku wymagane: rower , oświetlenie lub odblaski wrazie powrotu po zmierzchu
frondziak Napisano 15 Stycznia 2008 Autor Napisano 15 Stycznia 2008 Pomysł rozprostowania kości fajny, ale niestety nie mogę sobie na razie pozwolić na całodniowe wybycie z domu w sobotę. Uważajcie na siebie jak będziecie jechać po szosie http://www.poznan.policja.gov.pl/?a=2891 najświeższe informacje są takie, że drugi rowerzysta (Zbyszek) umarł wczoraj w szpitalu, trenowali przed rozpoczęciem sezonu. Dodatkowo powiem, że w sobotę został potrącony syn jednej kobietki od nas z pracy....jechał po szosie przy zalewie, potrącił go wyprzedzający Żuk i zaczepił lusterkiem. Wszystko skończyło sie tylko upadkiem i zniszczeniem ciuchów rowerowych za kilkaset zeta. Tak więc pozdrawiam w sposób jaki robią to używający radia CB czyli.....szerokości
quczabson Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 słyszałem strazna tragedia na prostej drodze ich potrącił, niestety w starciu z rozpedzonym samochodem rowerzysta ma małe szanse ale sam tez jestem kierowcą i kilka razy miałem ochotę zatrzymać się i olać rowerzystę (np.ewidentny brak zasygnalizowania skrętu lub całkowita olewka zasad ruchu drogowego) jak dla mnie to powinny wrócić karty rowerowe dla tych co nie mają prawka.
Lukas_Mako Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 ostatnio w sobotę też nie wiele brakowało Kamilowi.... Ja w sobotę mam czas tylko do 15stej więc raczej sie z wami sie zwinę...coś krótszego zorganizuje
quczabson Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Lukas co do godziny powrotu to jest płynna zalezy jakie tempo nam wyjdzie a jak nie to mozna wyjechac o ósmej
kuczy Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 Jutro z brejdakiem jedziemy w okolice Chodla i Poniatowej. Jak coś to dawać znać na gg, jeszcze się określi godzinę wyjazdu, ale na pewno rano.
frondziak Napisano 8 Marca 2008 Autor Napisano 8 Marca 2008 Niestety rower nie do końca sprawny więc nie jade. Przy okazji może się zaczniemy umawiać na niedzielę za tydzień ? pozdr.
Lukas_Mako Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 myślę że niedziela to kwestia głownie pogody każdy zawsze coś czasu wyskrobie na rower
kuczy Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 Dokładnie Jak nie będzie padało ani wiało w granicach 40kmh to się będzie śmigać Odnośnie jutra jakby się ktoś nawinął jeszcze to o 8,20 zbiórka na statoilu przy jana pawła
Lukas_Mako Napisano 27 Marca 2008 Napisano 27 Marca 2008 dobra, ma być ładna pogoda do i przez cały week więc w niedziele plan na coś dłuższego, jeszcze nie wiem gdzie co ii jak, jakieś propozycje? chętni? http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-...-pid-53164.html można zobaczyć w sumie co w nałęczowie piszczy jak bedzie po drodze czy cos
quczabson Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 lukas jak pogoda bedzie w niedzielę w miarę to jedziemy objechać trasę skandii
_Rogi_ Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 Wybieracie się jutro? Jeśli tak to chętnie się z wami zabiorę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.