frondziak Napisano 19 Maja 2007 Napisano 19 Maja 2007 Witam, myślę ze w tym temacie możemy umawiać się na wspólne wyjazdy w najliższej przyszłości. Na początek, czy jest chętny na wycieczke do Kozłówki (niedziela 20.05.2007) około godziny 8 rano. Trasa Choiny(Czechów)-Dys-Nasutów-Kozłówka. podaje mój namiary na komunikatory: gadu: 1178858 jabber: frondziak@jabber.autocom.pl Jeśli jestem niewidoczny znaczy ze w tej chwili nie jestem on-line. pozdro Pawel
quczabson Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 jeżeli ktos chce sie przejechać w niedziele w okolice bychawy(kiełczewice, dębszczyzna, bychawa, osowa) i krzczonowa (krzczonowski P.K.) kontakt: gg 5061283 - jutro po 16.00 lub zostawic wiadomość tel 601505866 wyjazd ok 8.00
frondziak Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Napisano 8 Czerwca 2007 witam, planuje w niedziele wycieczke, wariacja Kozłówki, czerwonego szlaku i niebieskiego (dolina Ciemięgi) trasa: start Choiny, Dys, Pólko, Kacze Doły, Rezerwat Kozie Góry, Stary Tartak, Dąbrówka, Kozłówka a droga powrotna: Kozłówka, Dąbrówka, Nasutów, Stoczek, Smugi, Jakubowice-Kolonia, Ciemięga, Kolonia-Snopków, Marysin, Sławin, meta koło ogrodu botanicznego dystans to około 65 km, cześć szlaku będe przemierzał pierwszy raz Są chętni ? Start rano około 8. namiar na mnie w pierwszym poscie tego topica.
frondziak Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Napisano 9 Czerwca 2007 sory za zamieszanie, ale chyba nic z tej wycieczki nie bedzie,....jakby co pytajcie na gg
Lukas_Mako Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 "IV otwarte mistrzostwa Lubelskiego Towarzystwa Cyklistów w jeździe indywidualnej na czas, niedziela, godz.11(zapisy od 9)ze startem i męta w Dysie " jest ktoś chętny żeby podjechać zobaczyć jak to wygląda, jeśli nie będzie padać <a raczej nie będzie> to ja raczej na 85% jadę sobie obejrzeć i może gdzieś tam pośmigać korzystając z okazji jak coś to pisać
frondziak Napisano 21 Września 2007 Autor Napisano 21 Września 2007 a tutaj link do Lubelskiego Towarzystwa Cyklistów http://www.ltc.lublin.pl/index.php?id=255 zastanowie sie nad uczestnictwem, dystans mały, trasa dobrze znana
Lukas_Mako Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 dobra ja coś to 9:00 pod media marktem powrót jak bedzie lipnie to mysle ze ok 11-12 a jak bedzie ciekawie to nie wiem i wszytko jasne
artiart Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 A nie jest to tak że w tym wyścigu mogą startować tylko członkowie Lubelskiego Stowarzyszenia Cyklistów ??
Lukas_Mako Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 no i nie byłem niestety podczas wczorajszej nocnej wycieczki zgubiłem kom i klucze, klucze sie znalazły a kom... życie. wróciłem o 1 do domu i 86km nie było możliwości żeby wstał na 9 sorry dla wszystkich którzy czekali o 9 pod media
Dark_Reaver Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 Ja pierdziele ale się spóźniłem :/ cóż bywa... w takim razie jade nad zalew może ktoś chce ze mną jade około 13-14.
Damian000 Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 ładne rowerki w tym Dysie były, a pod media tylko ja byłem
Qavtan Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 29IX2007, 8:00, salon Toyota na al. Kraśnickich, kierunek: Kazimierz Dolny przez Wojciechów, nawierzchnia: utwardzona/szosa.
Lukas_Mako Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 30 czyli niedziela czyli jutro kierunek kazimerz przez nałęczów, trasa znana szlakiem czerwonym ma podobno jechać jakoś więcej osób ale nikt nic nie pisze więc...pisze tylko za siebie myślę że ok 7-8 wyjazd jeszcze nie wiem skąd i o o której dokładnie ok 17 napisze reszte
frondziak Napisano 29 Września 2007 Autor Napisano 29 Września 2007 tak jak wspomniał wyżej Lukasz, jest pomysł z Kazimierzem a mianowicie: do Puław jedziemy pociagiem i wracamy do Lublina oczywiscie przez Kazimierz czerwonym szlakiem. Dokladnych ustaleń jeszcze brak (niektórzy maja rodziny znaczy się żonke i dzieci) ale wyjazd w godzinach 7-8 rano. Mam nadzieje ze wyjazd dojdzie do skutku. Pytania można na gg podany w pierwszym poście tego topika. Pozdrawiam Juz wiadomo co i jak. Jedziemy pociagiem osobowym, który wyjeżdza o 8.20 na miejscu jest 9.15. Niektórzy z nas czyli Lukas_Mako, artiart i ja spotykamy sie na stacji Jet przy Jana Pawła II o 7.35, napompujemy koła, zjemy batona, wypłacimy kase z bankomatu, i o 7.40 ruszamy w strone dworca.
Damian000 Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 to ja jadę, tylko jakąś kase na pociąg musze zorganizować
frondziak Napisano 29 Września 2007 Autor Napisano 29 Września 2007 ponoć bilet normalny kosztuje 20 zeta....tak informacyjnie, zebys wiedział ile hajsu załatwić aha, jeszcze jedno....mój aparat jest zepsuty, jak ktoś posiada jakąś cyfrówke niech zabierze ze sobą.....na wszelki wypadek weźmy też zapasowe dętki, nigdy nic niewiadomo pozdr
Damian000 Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 ponoć bilet normalny kosztuje 20 zeta....tak informacyjnie, zebys wiedział ile hajsu załatwić aha, jeszcze jedno....mój aparat jest zepsuty, jak ktoś posiada jakąś cyfrówke niech zabierze ze sobą pozdr ja mam ten przywilej, że chodze do szkoły to troche taniej bilet mi wyjdzie , a co do cyfrówki to może uda się od brata pożyczyć
Dark_Reaver Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 To ja na 90% pojade :] Cyfrowke moge wziąć jak coś tylko musze sprawdzić stan baterii... Pytanie: Ile jest mniej więcej do zrobienia kilometrów? i czy są jakies wymogi specjalne typu czysty rower, kask czy oświetlenie ^^ bo żadnego nieposiadam
frondziak Napisano 29 Września 2007 Autor Napisano 29 Września 2007 dystans około 70 km....żadnych wymagań specjalnych nie trzeba spełniać, choć wiadomo że w kasu bezpieczniej.....my z Artim kasków akurat używamy..... jeśli posiadacie to zabierzcie dętki, jedna dętka to może być za mało na 5 osób
artiart Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 Pytanie:Ile jest mniej więcej do zrobienia kilometrów? i czy są jakies wymogi specjalne typu czysty rower, kask czy oświetlenie ^^ bo żadnego nieposiadam Panowie pamiętajcie o dętkach no i o apteczce. W tym sezonie miałem niemiłe zdarzenie no i się przydała. A co do kilometrów to wyjdzie gdzieś max. 80 km. A cyfrówkę to standardowo zabieram. Pozdrawiam ArtiArt
Dark_Reaver Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 ja mam tylko jedną i to dziurawą :/, łątki mi wyszły, a na zakupy już za późno troszke cóż wezme ze sobą taśme klejącą już raz łatałem tak dętke i zamiast 2 godzin spaceru miałem 20 minut
Damian000 Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 dystans około 70 km....żadnych wymagań specjalnych nie trzeba spełniać, choć wiadomo że w kasu bezpieczniej.....my z Artim kasków akurat używamy.....jeśli posiadacie to zabierzcie dętki, jedna dętka to może być za mało na 5 osób z dętką może być troche problem ewentualnie łatki jakieś sie znajdą bo w niedziele rano raczej nie kupie dętki zapasowej no z dętką już załatwione
Damian000 Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 jedna z lepszych wycieczek na jakich byłem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.