bardakon Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Nie mogę edytować ale dobrze też jeżeli temat podskoczy. Prośba do posiadających Korbę Truvativ Firex SL/Team nową do 500km lub taką która się nie rozkręca sama. Może ktoś odkręcić tą śrubkę i sprawdzić jaki luz ma korba na kierunku przód tył roweru? Bo moja ma tak że koniec korby przemieszcza się do 1cm przód i tył i to samo na boki obawiam się że już ją obrobiłem i dlatego mi się tak często wykręca ale może tak ma być? Nie jeździłem na niej aż tak dużo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekr89 Napisano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dodam jeszcze, że pożyczyłem od kolegi czerwony klej do gwintów, skleiłem na 7 kroplach, a nie na jednej i trzyma już od połowy lipca; a jeździłem naprawdę ostro, nie unikałem zjazdów i skoków; niestety zanim skleiłem na czerwonym zdążyło się to wyrobić i teraz ma luz (wzdłużny) i obawiam się, że będzie coraz gorzej z tymi korbami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.