siwyex Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Rowerek już nie jest w moim posiadaniu od ok. miesiąca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Może ja wyręczę z odpowiedzią Siwego Siwy wolał szosę i sprzedał canona zeby wejśc w posiadanie authora. Tyle na temat Cannon Siwego miał świetną ramkę i piękny osprzęt {stare Xt} i dlatego bardzo mi się podoba{ł}. Aż szkoda sprzedawać taki rower, ale trzeba robić to co się lubi a nie pchać się na siłę góralem na szosę, albo kolarzówką w teren . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Uff, juz myslalem ze rozstal sie z nim wbrew swojej woli. Adik: zamiast wyreczac innych zrob pozadne zdjecie swojego cube'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Nie zrobię teraz bo go uświniłem ostatnią jazdą Ale moge powiedziec że prezentuje się very good Ale nie tak dobrze jak Canon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Brudny ładniejszy kurcze ja chce sobotę 07.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.