Niu Bajker Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jeśli sklep jest jakiś nieznany, to lepiej zapłacić za pobraniem, jeśli ma taką opcję? Owszem, zapłacę 50zł więcej za przesyłkę, ale uniknąłbym oszukania. Ten sklep internetowy to www.zuchlinski.com.pl - nie wiem czy działa, ale zdecydowałem się na Magnusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 50zl wiecej za pobranie to sporo. Tez kupowalem Magnusa w sieci i zaplacilem 10zl wiecej za pobranie i sie cieszylem ze je wybralem bo sprzedawca z Allegro wyslal moj rower komus innemu. Gdyby rower byl oplacony to roznie by moglo byc, nie byl i bez problemu wrocil do sprzedawcy a potem do mnie. Pobranie jest bezpieczniejsze mimo iz kupowalem za znaczne kwoty placac z gory ostatnio staram sie brac za pobraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 co do sklepu to ja wiem czy on taki nieznany w sumie mam do niego rzut beretem i wydaje mi sie ze jest raczej większym sklepem, co do wysyłek to nie mam pojęcia jak oni to załatwiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcio Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 O sklepie też nic nie wiem, ale czy teko Magnusa musisz kupić akurat u nich. Jest wiele dobrych sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razzel Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Poprzez sklep internetowy Zuchlinski kupilem buty (661 Expert) i jak na moj gust wywiazali sie bardzo dobrze. Oczywiscie wykonalem przedplate... Aczkolwiek wiadomo to bylo tylko 150pln pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.