Schwefel Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Operuj konkretnymi modelami, bo rower za 899 czy 1500zł niewiele mówi. Generalnie makrokesza tam nie kupisz, ale najniższe modele też nie są jakieś super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dun Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 spodenki sa ok, jezdze w nich ponad rok na w miare plaskich trasach bardzo duzo po wielkopolskich lasach. tyle ze wg mnie nie nadaja sie w gory, sa zbyt obszerne. kilka razy mialem spory problem na szlaku zmieniajac czesto pozycje non stop zawadzalem spodniami o siodelko. ja rowniez nie ufam rowerom z decathlonu, nie podoba mi sie wykonanie ramy, dobor komponentow, i tradycyjne wciskanie tylniej przerzutki xt do smieciowego roweru. chociaz widzialem jednego HT za 6k, calkiem zgrabnie zlozony tylko to wykonanie ramy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.