anulkaa Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Właśnie. Niedługo otwarcie, czy nawet dzisiaj było... Nie pamiętam. Jakby ktoś był, to niech powie czy coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 może nie dziś chociaż kto wie najpóźniej jutro tam idę więc zdam ładną i obszerną relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmix Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam BYŁEM ZOBACZYŁEM I ZAKUPY ZROBIŁEM fajny sklepik dosc duży obsługa miła ceny jak ceny w decathlonie niektore zeczy taniej niz gdzieindziej a inne drozej trzeba sie zorientowac ale na pewno bede tam czestym gosciem pozdro. ( a chciałem sie pochwalic ze zakupiłem kask Bell za całe 69zł z groszami) jeszcze raz pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 tez bylem pare razy w tym sklepie. wiele akcesoriow, i czesci itp. posiada. moze to nie jest wielki sklep rowerowy ale naprawdę da sie cos tanio i dobrego kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 decathlon no więc tak: sklep jest w miarę duży największy sportowy jaki znam w lubelskim dział rowery: od razu przy wejściu, znajdujemy tam rowerki,najdroższy model to był jakiś full ok 4tysi ogólnie w porównaniu z innymi sklepami wybór rowerów slaby duży wybór rowerów typu trekinng ubrania i odzież strasznie się zajarałem spodenkami bardzo fajne , parę koszulek było i duuży wybór kasków do 100zl. Bardzo duży wybór rękawiczek akcesoria duży wybór różnych małych rzeczy typu zaciski, linki, pancerze, mnóstwo dętek i scyzoryków. Moją uwagę przykuły oponki michelin za 50 zl ważące ok 500g, jest parę rzeczy z carbonu. Jeśli chodzi o napęd to sprawa jest nie miła bardzo mały wybór i większości poziom alivio, jedna korba i jeden łańcuch...możliwe że coś dołożą obsługa bardzo miła 2/3 pracowników dobrze zna sie na rzeczy bardzo mili i rozmowni lepszych nie znam nawet ich polubiłem Ogólnie fajna sprawa, każdy znajdzie coś dla siebie, chociaż mogło być lepiej, może to dlatego że mnóstwo ludzi nawiedza sklep i czyści pułki, ponadto sklep jest podzielony na działy co ułatwia szukanie poszczególnych rzeczy ...kwitując z całego sklepu najlepiej się prezentuje odzież sportowa warto sie wybrać aha i jeszcze jedno serwis ceny takie w miarę chociaż dwie specyficzne ceny to < wymian kasety, wolnobiegu> 8zl!! u mnie 3 zł w serwisach>, ale za to <centrowanie kół za 15zl u mnie od 20 w górę> serwis jest ekspresowy uffff:) Ubikacje czyste i w miarę pachnące a glazura jest taka jak u kumpla w piwnicy :lol: :lol: . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quczabson Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 byłem dzisiaj: -liczniki, oswietlenie: nic specjalnego ze trzy liczniki i pare kiepskich halogenowych lampek - pompki: za te pieniadze ok 30zł można znalesć w sklepach rowerowych o wiele lepiej wykonane i teleskopowe -koła,opony:oprócz wymieniony przez kolege wyżej michelinów nic specjalnego - rekawiczki: za 40zł wykonane z jakiejs pseudo skóry która zrobi w ciepłe dni bagno w dłoniach - spodenki: pielucha wykonana z gąbki obszytej materiałem gwarantowane odparzenia - koszulki, bluzy: żaden wybór po parę sztuk - kaski: i tu jedyny plus jak ktos szuka za małe pieniadze to wybór jest spory jak dla mnie nic specjalnego w tym sklepie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 - spodenki: pielucha wykonana z gąbki obszytej materiałem gwarantowane odparzenia naprawdę ??? ja właśnie chcę zakupić jakieś luźne spodenki ale bez niespodzianek bym wolał....chodzi mi o te za 99zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 czasami robimy zakupy w D. Oczywiście w Wawie ale o ile u Was sklep będzie trzymał poziom to na pewno bedzie obsługa na wysokim poziomie. Kompetentni i mili sprzedawcy. To co mnie zadziwiło w sklepie to nie ma ŻADNYCH problemów z ewentualnymi reklamacjami. Albo wymiana na towar albo oddanie $ i to bez żadnego gadania co w przypadku innych sklepów to ewenement.... polecam abyś od razu spytała o program lojalnościowy i kartę stałego klienta przydaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quczabson Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 jak pielucha w spodenkach to tylko z wykonana z irchy, szukaj po ciuchlandach lub na elizówce sam zdybałem nowiutkie z pieluchą firmy DuPoint z coolmaxa (3 dni jazdy w majowy łikend sama przyjemnosć zero obtarć, potu itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Robią raczej dobry sprzęt rowerowy i tani. . przykład ? Proszę: Decathlon Rockrider 8.1 http://www.decathlon.com.pl/PL/Product_arb...4527/index.html ciężko znaleźć rower na Lx z Torą i hamplami hydraulicznymi za 2699 . [nawet w magazynie rowerowym go zachwalali ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Byłem dzisiaj. Kupiłem Rockridera 5.2 Dostałe kask Bella gratis (bo akurat kaski rockrider s.i.x wyszły ). Do tego kilka gadżetów (koszyk na bidon Zefal ok 8zł, Bidon B'twin za ok 12 - śmierdzący ale po wyparzeniu i wywietrzeniu nie czuć). Ogólnie towar jest dobrej jakości (chociaż sklep dopiero się rozkręca więc wyboru nie ma za duzego ale i z tego co jest spokojnie można coś przebrać). Ceny również przystępne - np. wspomniane wyżej albo licznik Sigma BC 906 za 49zł (tyle co w Allegro a nie płaci się za wysyłkę ). O! kupiłem jeszcze piłeczkę kałczukową za 6.99! Naprawdę polecam!! Na razie jest jeszcze tam straszne zamieszanie. Wszędzie pełno ludzi, a obsługa dopiero się uczy. Chyba w całym tym zamieszaniu przy kasie nie wydali mi 30zł Jutro pójdę to jeszcze wyjaśnić, może się uda je jakoś odzyskać, chociaż nikłe szanse :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 @Mefisto nie. po prostu naliczyli sobie za te wszystkie suweniry które podobno dostałeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 @Mefisto nie. po prostu naliczyli sobie za te wszystkie suweniry które podobno dostałeś . nie, nie. Nic nie dostałem (tylko kask). Wszystko było liczone razem do jednego rachunku bo brałem na kredyt. Jedynie piłeczkę wrzuciłem w ostatniej chwili. Była oddzielnie i w tym zamieszaniu tak jakoś policzyli. Dzieciak na kasie był 2 dzień w pracy i załatwiał pierwszy kredyt w życiu i mu się "machło"... trochę mnie to irytuje bo w życiu nie kupiłem piłeczki kauczukowej za 37zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Można wejsc do Decathlonu z rowerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Można wejsc do Decathlonu z rowerem ? na halę? Chyba nie... do samego sklepu można bo widziałem, że ludzie wchodzili (jest tam przecież serwis). małe sprostowanie: ten licznik za 49zł to nie Sigma BC-906 a BC-506. BC-906 kosztuje już 69zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 mozna wejsc z rowerem na sklep przynajmniej w Warszawie dają taką kartkę na kierownice [coś jak na bagaż na lotnisku] a ochroniarz sobie spisuje jaki mamy rower i jakie akcesoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmrok Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 kupilem sobie spodnie rr6, pielucha z czego by nie byla jest git, nie mam odparzen na dupie i mokro mi nie jest, koszulke tez sobie kupilem i tez jest git. i dziewczyna na kasie tez byla git ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 no to git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomm Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 kupilem sobie spodnie rr6, pielucha z czego by nie byla jest git, nie mam odparzen na dupie i mokro mi nie jest, koszulke tez sobie kupilem i tez jest git. i dziewczyna na kasie tez byla git ;] Ja też byłem, kupiłem koszulke spodenki z pampersem, wszystko jest git i dziewczyna na kasie też była git A tak w ogóle takie gacie jak tu http://www.allegro.pl/item206713476_spoden..._rockrider.html sa w Decathlonie za 49 zł, jakby ktos byl zainteresowany, polecam bo tanie, wygodne i ...fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 :angry: ja nie widziałem tych spodenek za 49 ,były tylko za coś ok 80-90zl pewnie ludziska sie rzuciły i zbrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A tak w ogóle takie gacie jak tu http://www.allegro.pl/item206713476_spoden..._rockrider.html sa w Decathlonie za 49 zł, jakby ktos byl zainteresowany, polecam bo tanie, wygodne i ...fajne zgadza się, również polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmrok Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 musiales je przeoczyc bo caly czas sa, ten model czyli rr5 akurat lezy na polce a nie wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ja też byłem, kupiłem koszulke spodenki z pampersem, wszystko jest git i dziewczyna na kasie też była git A którą koszulkę wziąłeś? Jak się sprawuje? Zastanawiałem się nad tymi koszulkami tylko akurat wykupili mój rozmiar.. ps. no jak ja byłem nie było git dziwczyny . Był tylko gnojek który mi policzył za piłeczkę kałczukowa prawie cztery dychy :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomm Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A którą koszulkę wziąłeś? Jak się sprawuje? Zastanawiałem się nad tymi koszulkami tylko akurat wykupili mój rozmiar..ps. no jak ja byłem nie było git dziwczyny . Był tylko gnojek który mi policzył za piłeczkę kałczukowa prawie cztery dychy :angry: Wziałem koszulke taką czarno - biało-szarą RockRider, kosztowala chyba 84 zł. Na razie nie jestem w stanie powiedziec jak sie sprawuje bo mam rower w serwisie ale dzisiaj juz odbieram i jak będzie jakas w miare pogoda to będe testowal A co do tych spodenek za 49 zł, to one są jakiś metr na prawo od tych za 99 zł, i nie wiszą tylko leżą na takiej dosyc dużej półce. A tak w ogóle to wątpie zeby je juz wykupili bo jak ja bylem to byla cala sterta tego, wszystkie rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmrok Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wziałem koszulke taką czarno - biało-szarą RockRider, kosztowala chyba 84 zł. Na razie nie jestem w stanie powiedziec jak sie sprawuje bo mam rower w serwisie ale dzisiaj juz odbieram i jak będzie jakas w miare pogoda to będe testowal A co do tych spodenek za 49 zł, to one są jakiś metr na prawo od tych za 99 zł, i nie wiszą tylko leżą na takiej dosyc dużej półce. A tak w ogóle to wątpie zeby je juz wykupili bo jak ja bylem to byla cala sterta tego, wszystkie rozmiary. przeciez napisalem ze sa obok nie? ;] jedz cieciu po rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.