piotrCK Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 Cześć, czy na tych kołach da sie bez ich zepsucia lub scentrowania pojeździć na gumie lub poskakać ze schodków czy tego typu rzeczy. Chodzi mi o to jak w tym rowerze z piastami(czy są wytrzymałe), z obręczami oraz oponami. Rower posiada piasty - Joy tech obręcze - alexrims G2000 opony - Schwalbe racing ralph
Blue Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 "pojeździć na gumie"??? Co to znaczy niby? Chcesz jechac zablokowanym kołem po asfalcie? Na oponach do scigania się w XC? To juz lepiej sprzedac te opony i jakies tanie kowadła kupić. Co do reszty nie jestem prorokiem, ale ja bym na tym grawitacji nie uprawiał.
piotrCK Napisano 17 Maja 2007 Autor Napisano 17 Maja 2007 Lol... nie chodziło mi o to, nie jestem na tyle głupi . Chodziło mi o jeżdżeniu na jednym kole, hehe
bilskij Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 Lol... nie chodziło mi o to, nie jestem na tyle głupi . Chodziło mi o jeżdżeniu na jednym kole, hehe Bez sensu ? Po co jezdzic rowerem do xc na jednym kole ?????
piotrCK Napisano 17 Maja 2007 Autor Napisano 17 Maja 2007 Przecież nie bede kupował roweru do dirtu czy streetu żeby czasem na gume skoczyć :?
bilskij Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 Przecież nie bede kupował roweru do dirtu czy streetu żeby czasem na gume skoczyć :? No tak, ale skoro juz masz rower do xc, to po co jezdzic na jednym kole ??? To tak jakby kupic toyote rav4 i zaczac palic nia gumy :/ Bez sensu Pozdro!
amoniak Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 "pojeździć na gumie"??? Co to znaczy niby? Do tego najlepszy DureX lub Unimil Skakanie dropów czy inne warjacje na rowerze XC ma taki sam sens jak sandały zimą Kup sobie funbike to i poskaczesz i pojeździsz
zendel Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 Wydaje mi sie, że te koło do sportów grawiacyjnych niejest przeznaczone. Piasta po skokach może sie uszkodzić. Koło zaś może szybko się decentrować. Oczywiście zjady z krawężników wytrzyma. Ale myśle, że zjazdy ze schodów to przesada. Najlepiej użytkować go zgodnie z przeznaczeniem czyli MTB, a będzie długo służył. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.