cup Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Zapraszam wszystkich z okolic Kalisza na imprezę, którą organizujemy przy okazji Kaliskich Juwenalii Otwarte Mistrzostwa Szkół Wyższych Kalisza w MTB Drugiego dnia Studenckich Juwenalii w czwartek 24 maja zapraszamy na pierwsze studenckie zawody MTB, które odbędą się oczywiście na terenie Kampusu PWSZ, a raczej gdzieś w jego pobliżu. Zgłoszenia przyjmować będziemy od godziny 13.45 do następujących klasyfikacji: - Studenci - Przyszli studenci - Już nie studenci - Płeć piękna Start wyścigu o godzinie 14.30. wpisowe 0zł Jeśli chcesz wystartować zabierz ze sobą rower oraz kask dla ochrony swoich cennych szarych komórek i przyjedź do nas!! Więcej informacji na stronie www.rowery.kalisz.pl Wyścig ma być głównie sposobem na integrację środowiska rowerzystów Kaliskich i spotkania towarzyskiego więc nie przeidujemy nagród w stylu nowej ramy XTC, ale miła atmosferę i upominki dla zwyciężców będą z całą pewnością
bartek_1990 Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Wg regulaminu chyba mogę wystartować Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie, to postaram się pojawić P.S. Mam nadzieje, ze tempo nie będzie jakieś zabójcze P.S.2 Gdzie dokładnie jest Kampus PWSZ?
cup Napisano 16 Maja 2007 Autor Napisano 16 Maja 2007 Bardzo się ciesze że chcesz się u nas pojawić Tempo zależy od tego czy przyjedzie czołówka naszych górali ale myślę że jak dałeś radę we Wrocławiu to i tu dasz radę A Kampus PWSZ znajduje się na ulicy Poznańskiej, na granicy miasta przy wylocie na Poznań, zaraz obok cmentarza komunalnego.
tobiasz Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 jak by ktos z poza kalisza chcial przyjechac to mozna sie umowic w centrum i chetnie zaprowadze na miejsce
bartek_1990 Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Ja jakbym jechał, to pojade przez Dobrzec i wyjade na Poznańskiej, wiec z trafieniem nie będzie problemu. No chyba, ze doturlam sie jakim autobusem, zeby sił nie tracić
cup Napisano 17 Maja 2007 Autor Napisano 17 Maja 2007 Jeśli będziesz jechał rowerem to możesz też jechać przez Kościelna Wieś i dotrzeć od drugiej strony. Zapraszam serdecznie
Biera Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 eh bardzo chciałbym wystartować ale akurat wtedy mam egzamin na prawo jazdy
bartek_1990 Napisano 23 Maja 2007 Napisano 23 Maja 2007 Miejsce startu będzie jakoś oznaczone, żeby trafic bez problemu? Chyba, ze ktos ma troche czasu umówic się wczesniej i doprowadzic mnie na miejsce
cup Napisano 25 Maja 2007 Autor Napisano 25 Maja 2007 No i po wyścigu Zwyciężcom gratuluję i zapraszam na kolejne wyścigi organizowane w Kaliszu, o których na pewno zamieszczę informacje. Zdjecia by Tobiasz na rowery.kalisz.pl/wyscig
tobiasz Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 http://rowery.kalisz.pl/index.php?q=image/tid/18 < tutaj foty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.