wsfetrze Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam, nadszedł czas zakupu jakiejś porządnej koszulki do jazdy co by się nie pocić jak mysz. Zwiedziłem wszystkie sklepy rowerowe w Białymstoku w celu rozeznania i trochę się pogubiłem. Na początku myślałem że wydam maks 80 zł ale doszedłem do wniosku że jednak w tej cenie koszulki nie są w takiej jakości jakiej oczekuje od takiej koszulki. Pułap cenowy musiał niestety się podnieść i znalazłem accenta el norte'a http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=1&am...;p=%&id=100 Może ktoś miał coś wspólnego z tą koszulką i jest w stanie powiedzieć czy warto płacić te 109 zł. Mierzyłem też tę koszulkę http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=1&am...p;p=%&id=97 i jest boska jednak tu cena już znacznie przekracza mój budżet i teraz nie wiem czy na zwykłe przejażdzki starczy el norte czy też warto dozbierac te 40 zł i kupić tę morreno? A może jeszcze coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ja kupiłem w sprincie kilka dni temu el nino ,stargowałem sie do 100 zł ,więc Tobie też pewnie spuszczą .W tym na sienkiewicza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 tyle ze właśnie w spricie nie ma rozmiarów na mnie bo potrzebuje XXL a oczywiście w sklepie jest XL i XXXL. Jutro jeszcze ma być dostawa w peletonie na Jałbrzykowskiego więc zajde może coś będzie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario199 Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Ja mam koszulkę el norte i jestem bardzo zadowolony. Materiał jest super, przewiewny i trwały. Ogólnie polecam każdemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.