MajesticTwelve Napisano 15 Maja 2007 Napisano 15 Maja 2007 Mój kolega (jest na filmikach, ja je kręciłem i montowałem) nauczył sie tego w tydzień:
marcin1212 Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Przecież ten koleś nic nie pokazał na tym rowerze:) P.s Czego on sie nauczył?? Jazdy na dwóch kołkach??
Autor Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Czemu on sie z tej hopki nie wybijał :)Taka fajna hopa a on nic na niej nie robił
czeki Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Montaż filmików jest OK Żonglowanie piłką ujdzie Takie triki na normalnym rowerze, a co dopiero na sprzęcie do trików, robi się z miejsca... Pozdrawiam
sadfreak Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 Hmm, no cóż - ćwiczcie dalej, a widzę, że macie gdzie
bert Napisano 19 Maja 2007 Napisano 19 Maja 2007 no nigdy na początku nie jest super trzeba tylko uważa żeby sobie kuku nie zrobić np tak : http://www.brake.com/index/kid-snaps-arm-in-half.html
Szalej Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 A ta muza z NFS...żal.pl Co chciales przez to pokazać? Jaki jesteś fajny?;p
QWEY564 Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 to może ja powiem coś sensownego: primo: jak już ktoś wspomniał kup sobie kask(koledzie też możesz) secundo: postaraj się kamerując nie gubić obiektu... nie ma nic gorszego jak nagrywać trawę.... tertio: ten fragment z piłką jakiś taki nie bardzo rowerowy(ekstremalny tym bardziej) więc takie dygresje ograniczcie do minimum(no chyba że to forum piłkarskie) quatro: ćwiczcie dalej bo te triki jakieś takie niezbyt skomplikowane były... czekamy na coś bardziej "ThRU"... a i uważajcie na przedniego amorka(żeby w przypływie nowych pomysłów na triki cośw nim nie strzeliło ) ale "per aspera ad astra" czy jak to tam mówią więc nie poddawajcie sie(co do tego aspera to można je ograniczyć: Patrz pkt 1) pzdr
tenjin Napisano 19 Czerwca 2007 Napisano 19 Czerwca 2007 istotnie są mocne chyba musicie jednak pokazać coś mocniejszego albo zainwestować czas w nauke obróbki video ( cos w stylu after effects) albo zrobić super dokładne synchro z muzyką (wtedy wszystko wygląda super) nie jedzcie po chłopakach od czegoś trzeba zacząć.
low_rider Napisano 21 Czerwca 2007 Napisano 21 Czerwca 2007 najlepiej to wrzucać w sieć filmik żeby pokazać co się potrafi a nie na odwrót...
Lipton Napisano 21 Lipca 2007 Napisano 21 Lipca 2007 Jeszcze nigdy nie widziałem tak żałosnego filmu Respect...
PrzYm Napisano 24 Lipca 2007 Napisano 24 Lipca 2007 Jeszcze nigdy nie widziałem tak żałosnego filmu Respect... nie nazywamy tego filmem
PoleK Napisano 25 Lipca 2007 Napisano 25 Lipca 2007 przepraszam Cie bardzo ale bunnego na 40cm mozna sie nauczyc w 2 dni a on ledwo przeskakuje puszke i to jeszcze jakos koslawo:D
homik Napisano 28 Lipca 2007 Napisano 28 Lipca 2007 Bunnyhop ekscytujący hehe a tak pozatym to respekt hehehee takie triki to dzieci kurde u mnie na składakach ale co tu w ogóle mówić o trikach Heheh Wy trików nie widzieliście chyba heheheh żal mi was i kup sobie kask i ochraniacze jakieś. A jak wspomniał kolega wyżej hehe to kup i swojemu koledze bo jeszcze mu kuku zrobisz Żeby z hopki wybicia nie robić to naprawde gratuluje u nas jak byś tak zrobił to byś wpadł w fajny dołek z Którego cały byś nie wyszedł na 100%. Pozdro HomiK
mortimer Napisano 30 Lipca 2007 Napisano 30 Lipca 2007 nie chce Cie urazic ale film nudny, wiecej trawy sie naoglądąłem niz jazdy, o trickach nie wspominając.....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.