Skocz do zawartości

[znani ....] Na rowerach !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj szperając po necie znalazłem coś ciekawego : http://www.pudelek.pl/artykul/3045/paris_hilton_na_rowerze/ Paris'ówka na rowerze !.!.!.! Czyżby chęc schudnięcia, czyżby chęć pokazania się, czyżby szczera chęć zaczerpnięcia świeżego powietrza ? Nie wiadomo ..... Jednakże założyłem ten temat, aby zapytać się czy ktoś widział w tv, na zdjęciach lub nawet na żywo jakąś gwiazdę i na jakim rowerze ?

Tu mamy Paris'ówkę i to na całkiem niezłym rowerze - Specialized z FOX'em z przodu ... No cóz - nie bez kozery ma ona tyle pieniędzy, dlatego zapewne stać ją na taki rower. Ale mam nieodparte wrażenie, że do niej bardziej jakiś Cross by pasował. Ale nie można powiedzieć - możne o gwiazda już "przeżarta" przez cały reporterski świat, ale rowerek ma fajny.

W TV widziałem także kiedyś George Bush'a również na jakimś full'u i Aleksandra Kwaśnieskiego na jakimś sztywniaku. Jedyne co pamiętam to to, że G. Bush miał również jak Paris całkiem fajny rower i materiał był pokazany, jak jechał całkiem daleko - nie była to przejażdźka do fotek.

Jeżeli widzieliście jakieś "gwiazdy" lub osoby powszechnie znane na rowerach - piszcie lub nawet dawajcie linki. Pozdrawiam !

Napisano
aris'ówka na rowerze !.!.!.! Czyżby chęc schudnięcia, czyżby chęć pokazania się, czyżby szczera chęć zaczerpnięcia świeżego powietrza ?

Po prostu zabrali jej prawo jazdy więc czym ma jeździć, hulajnogą ?

A Bush miał przejażdżkę na rowerze z Armstrongiem.

Napisano

"Ważne, że ma" .... lol na pokaz to sobie moze miec, przeciez ona na tym nie potrafi w ogole jechac ani siedzeć, pewnie nawet nie wie do czego to sluzy. Widzialem Backhama[czy jak sie to pisze ;p] na rowerze z dzieckiem afere im miedia zrobily ze bez kasków :P. Ale to przypadkeim przegladajac neta trafilem. Jakos nie widze powodu do tego zeby się tym interesowac i jeszcze podniecac jakie to oni sprzety nie maja jak aktor z hollywood potrafi za godzine pracy tyle za robic, zeby sobie sprawic taki rower ;p

Napisano

Ta cała Paris to pewnie nie wie do czego służą przerzutki, kupiła sobie taki rower bo poszła do sklepu i powiedziała że chce rower i jej taki wcisneli. Na pokaz to wszystko jest, Nie ma co się eksctytować.

Napisano

Ja :). Po co mam zazdroscic ? W ogole nie rozumiem metalnosci polakow - mam cos innego - chciałbym miec rower tego pokroju, ale zazdroscic?...eee

Napisano

zazdrość zazdrości nierówna

Zazdrość to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt. Uważana zazwyczaj za uczucie negatywne, choć w łagodnej formie może być np. bodźcem do pozytywnej konkurencji i realizacji własnych aspiracji.

Chorobliwa zazdrość wiąże się z brakiem zaufania, chęcią kontroli i nadzorowania drugiej osoby oraz agresją.

W chrześcijaństwie jest jednym z siedmiu grzechów głównych.

cytowane za wikipedia.pl

Napisano

A ja tam wolę swój bo choć wart ułąmek tej kwoty to jest jakiś taki fajniejszy :) No i weźcie czarny fox, fuuu :P Srebrny to jest to :) Gięta kiera, kilogram podkładek pod mostkiem, odblaski, nalepki, zwykłe pedały. Nic mnie nie grzeje w tym rowerku :D

Napisano

Fajnie że tak wszyscy sie podniecają Hilton a ona pewnie nie kojarzy że istnieje taki kraj jak Polska :) .Czytam tak komentarze na pudelku i ludzie jadą po niej .Ludzie podniecają sie życiem dziewczyny na drugim końcu swiata ,dla której Polska znaczy tyle co lasy shire z władcy pierścieni .Najśmieszniejsze są te chamskie komentarze ze ona głupia itd .Dla mnie to jest paradox .Co ma jej życie do naszego , po co się nią interesować , po co krytykować ,smieszny motyw normalnie :D .To było OT Ale temat jak najbardziej fajny .

• Mod Team
Napisano

W jakimś piśmie rowerowym był również pokazany na zdjęciu jeden z prezenterów słynnego brytyjskiego programu motoryzacyjnego Top Gear. Ten najniższy, który miał w zeszłym roku wypadek.

Z tego co pisali to ten facet jest miłośnikiem rowerów i stanowią dla niego drugą pasję po samochodach.

Napisano
W jakimś piśmie rowerowym był również pokazany na zdjęciu jeden z prezenterów słynnego brytyjskiego programu motoryzacyjnego Top Gear. Ten najniższy, który miał w zeszłym roku wypadek.

Z tego co pisali to ten facet jest miłośnikiem rowerów i stanowią dla niego drugą pasję po samochodach.

Richard Hammond. Poza tymi dwoma jego pasjami są jeszcze koszule i psy :( A Paris wygląda na tym rowerze jak na .... motorze ! Taka mała, chuda, skromna dziewczyna. Co do Bush'a - już nie raz widziałem zdjęcia jak jeżdził na rowerze. Porządny gość z niego .....

1000-czny post ! ! ! !

Napisano

Więcej się naprowadziła tego bika niż pojeździła :lol:

Mogłaby sobie kupić coś lepszego niż średniego Speca

Ale musiała podjeżdżać chyba pod Giewont bo zobaczcie na którym biegu jest łańcuch :lol: :lol:

Napisano

co do nijakiej Paris, ta osóbka jest znana głównie z tego że jest znana :( więc musi jakoś podtrzymywać zainteresowanie mediów swoją, jak to zauważył bartekgib, miejmy nadzieję ironicznie, skromną osobą

dzisiaj rower, jutro ekstremalne składanie plastikowych modeli czołgów w skali 2:1, pojutrze wyskoczy jakaś wspinaczka a za 3 dni okaże się że pracuje nad tekstem swojego nowego utworu pseudomuzycznego pisanego szesnastozgłoskowcem :D

a co do Busha to ciekawe czy on naprawdę coś poważniej śmiga(ł)

OT: B) właśnie sobie wyobraziłem nasz krajowy odpowiednik Busha na biku :D

Napisano

niech sobie jezdzi nawet na giancie glory dh, jej zycie, stać ją na rozniaste fanaberie, wiec dlaczego sobie inie mogla pojezdzic na rowerze? skoro to ma w jej mniemaniu przyspozyc Jej sławy to niech to robi. problem solved. next

Napisano

Ciekawe na jakich rowerach jeżdziłyby gwiazdy polskiej polityki, np. taka Zytka Gilowska albo karzełek Przemysław Edgar ( :rolleyes: ) Gosiewski. Chociaż dla niego z jego łapkami to i BMX byłby za duży ..... Ale zdjęcia Simphson'ówy na rowerze to już wogole chyba jakaś prowokacja. Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...