miechu Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Po paru cieplejszych dniach doszedłem do wniosku, że trzeba wymienić bawełne na coś przewiewnego, a moje stare adidasy na jakieś butki dostosowane do spd. Gdzie jest największy wybór butów, koszulek w Szczecinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 jesli chodzi o buty, to coolbike na wyszynskiego (najpierw jak chcesz kupić umów sie z kolesiem co handluje na allegro pod ich logiem, będzie taniej ) mają tez trochę ciuchów , ale drogo tanie ciuchy accenta są w synkrosie największy wybór to chyba u kadrzynskiego, ale tam ceny ze hoho i rabatu nie dostaniesz. w jednym zdaniu , idź przymierz i kup na necie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 W Coolbike chyba największy wybór butów i ubrań. Możesz śmiało iść sobie poprzymierzać i nawet obsługa nie będzie Ci zawracała głowy pytaniem "W czym mogę pomóc?" bo tam nie ma takiego zwyczaju . A ceny coolbike'a na allegro są całkiem znośne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ja kupowałem w Synkrosie... Bo jak byłem w Coolbike to gdy zobaczyłem kilka ubrań,wyszedłem... Ceny są porażające. I co do synkrosa to mogę polecić(tam przynajmniej mi coś doradzono) A w coolbike przez ten czas co przeglądałem ciuchy nikt nie przyszedł by zagadać lub pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 w coolbike zeczywiscie z ubran nic ciekawego nie znalazlem, ale buty i owszem, a na dodatek teraz maja 15% rabat na wszystko bo szykuja sie do zmiany asortymentu na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ciekawą propozycją może być też przejażdżka po ciuchy do Polic do Górala, adres można wygooglować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No fakt maja troche chuchow, spory wybor i ceny sa przystepniejsze niz w szczecine, duzo ciuszkow Accenta, Merida i Author tez sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommy005 Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 na allegro najlepiej kupic:) ja ostatnio zamowilem komplecik grupy discovery channel i wszystko poszlo git ;] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaktro Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Odgrzebię temat by napisać że podobno (?) na Jagiellońskiej, pomiędzy Śląską a Bogusława powstał nowy sklep z ciuchami rowerowymi. Ktoś już może był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptmo Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 i co z tym sklepem- jest czy go nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaktro Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jest. Ciuchy Biemme, od marca miało być również Pearl Izumi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptmo Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 orientuje się ktoś, czy w którymś ze szczecińskich sklepów są ciuchy Endury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adpol Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 kptmo u Kadarzyńskiego zobacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.