delfik Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 tak (ale w okolicach Kleszczowa mozna sie lekko pogubic - trasa przez pola i łąki) :twisted: :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ej, temat dotyczy konkretnej wycieczki 2-3 czerwca. Nie zaśmiecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 no nasz wyjazd stoi pod sporym znakiem zapytania jeden znajomy z ktorym mialem jechac po upadku na wczorajszym wypadzie chyba ma pekniete zebro wszystko sie okaze na dniach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 CZy można się podczepić pod wyjazd? Tak się cały czas zastanawiam, tylko w tym roku jeszcze nie miałem za bardzo czasu, zeby pojeździć i kondycja do dupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 no nasz wyjazd stoi pod sporym znakiem zapytania jeden znajomy z ktorym mialem jechac po upadku na wczorajszym wypadzie chyba ma pekniete zebro wszystko sie okaze na dniach.... To kumpel do gipsu, a ty na jurę, chyba, że bez niego nie możesz. CZy można się podczepić pod wyjazd? Tak się cały czas zastanawiam, tylko w tym roku jeszcze nie miałem za bardzo czasu, zeby pojeździć i kondycja do dupy... Pewnie, że można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvalchmei Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja się nie wykręcam, jade na 100% . Co prawda to będzie dopiero drugi dłuższy wypad rowerowy w tym roku, ale nad kondycją pracuję. Zatem do 2 czerwca :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Najwyżej pojedziemy we dwóch, chociaż może jeszcze ktoś się zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja bym sie chętnie pisał na taki wypadzik:) Mam jedno pytanie: spicie w namiotach czy jakiś nie drogi pensjonacik?? No i z jaką średnia planujecie jechać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvalchmei Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja bym sie chętnie pisał na taki wypadzik:) Mam jedno pytanie: spicie w namiotach czy jakiś nie drogi pensjonacik??No i z jaką średnia planujecie jechać?? Zapraszamy! Planujemy nocleg w jakims pensjonacie. Prędkość średnia - turystyczna. Wycieczka ma na celu zbadanie trasy przed Jura Maratonem. Dziczyć będziemy się na maratonie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Możecie mi tak dokładniej zarysować trasę, którą planujecie przejechać? Bo z tego, co wyczytałem macie zamiar zacząć od Cze-wy, czyli przedewszystkim musiałbym dojechać pociągiem, bo jestem z Tychów. W sumie prawdopodobnie jeśli napiszecie coś więcej to do poniedziałku lub najpóźniej wtorku mogę dać znać, czy pojadę, bo ostatnio krucho u mnie z kasą i muszę coś przykombinować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Jestem tego samego zdania. Dajcie chłopaki jakieś bardziej szczegółowe dane (~koszt, godzina wyjzdu itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 SZCZEGÓŁOWE INFO: 1. Koszta - bilety na pociągi 20-40zł (w zależności jakie kto ma ulgi i gdzie mieszka), - nocleg 20-25zł (może coś się uda utargować ), - żarcie/picie 20-50 (szeroki przedział, bo różne ludzie mają apetyty, poza tym można z domu co nieco wziąć jak ktoś chce), c.d.n. //muszę spadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Wróciłem przed chwileczką z tego odcinka i powiem tyle: EXTRA! Wjazd na ten szczyt po prostu widok niesamowity a zjazd to porostu marzenie. Polecam jeżeli wybieracie się na tą trasę ;] !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 SZCZEGÓŁOWE INFO:1. Koszta - bilety na pociągi 20-40zł (w zależności jakie kto ma ulgi i gdzie mieszka), - nocleg 20-25zł (może coś się uda utargować ), - żarcie/picie 20-50 (szeroki przedział, bo różne ludzie mają apetyty, poza tym można z domu co nieco wziąć jak ktoś chce), c.d.n. //muszę spadać 2. Dojazd - do Częstochowy * opcja 1: pociąg osobowy, Bielsko B. 6:53 - Tychy 7:41 - Katowice 8:06 - Częstochowa 9:30 (w przypadku gdyby jechali ludzie z okolic Pszczyny/Tychów) * opcja 2: pociąg osobowy, Gliwice 5:45 - Katowice 6:35 - Częstochowa 8:21 (gdyby nikt z południowej części województwa nie zdecydował się jechać) - z Krakowa * niech każdy sobie sam sprawdzi jak mu najbardziej pasuje bo jest dużo kombinacji 3. Trasa wycieczki: 100% rowerowy szlak orlich gniazd. 4. Spanie w połowie drogi (okolice Smolenia). 5. Tempo średnie. Nie wiem co jeszcze napisać. Jak już delfik wcześniej napisał nie ma co się tak nad tym zastanawiać, bo więcej czasu stracimy na planowanie niż będzie trwała wycieczka. Co będzie to będzie, jakoś przeżyjemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Shogun Dam znać w poniedziałek, czy jadę, bo to teraz jest tylko kwestia kasy, a chęć jest... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rylon Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Najwyżej pojedziemy we dwóch, chociaż może jeszcze ktoś się zgłosi. Z mojej strony panowie niestety ten termin zbiegł mi się z chrzetm mojego chrześniaka:-( Szerokiej drogi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 29 Maja 2007 Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam jak moja kochana pani doktor da mi L-4 od 1 czerwca to bym sie chetnie wybral z wami (chyba moge ?? :twisted: ) Tez chcialbym ta traske lepiej poznac bo na maraton jurajski juz sie zapisalem :twisted: :twisted: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvalchmei Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Przychodzi pora na ostatnie ustalenia. Ja jadę do Cz-wy pociągiem relacji Gliwice - Częstochowa, wsiadam w Rudzie Śląskiej o godzinie 6:03. W Dąbrowie - Ząbkowicach ten pociąg jest mniej więcej godzine później - 7:11 (tam wsiada Shogun). Na miejscu pociąg jest o 8:21. Taki był nasz wstępny plan. Wszystkich zainteresowanych wycieczką proszę o wypowiedzenie się co do pociągu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja dopiero jutro bede widzial czy dostane L-4 (moja lekarka mnie jeszcze niezawiodla ) ale na 99 % jade :twisted: i ten pociag mi lekko niepasi wolalbym jechac tym pociagiem co Shogun napisal w 1 opcji ale czy jade na 100 % to jurto napisze z rana jak od lekarza wroce :twisted: i mam pytanie do koncertownika czy jedzie czy lipa ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvalchmei Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Mogę się dostosować i jechać pociągiem z Katowic o 8:06. Z tym nie ma problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 koncertownik nie jedzie, kasy brak, a na dodatek pogoda lipna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 No kapa trochę z tą pogodą Nie lubię jeździć w deszczu. Trzeba będzie wziąć kurtkę przeciwdeszczową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Mam juz zielony druczek o nazwie L-4 jutro jade z wami na 100% ,bede siedzial w tym pociagu co Shogun podal w opcji nr 1 Bielsko B. 6:53 - Tychy 7:41 - Katowice 8:06 - Częstochowa 9:30 a co do pogody to od jutra ma sie podobno poprawic zobaczymy jak bedzie ale jestem dobrej mysli. Do zobaczyska jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gvalchmei Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Bielsko B. 6:53 - Tychy 7:41 - Katowice 8:06 - Częstochowa 9:30 a co do pogody to od jutra ma sie podobno poprawic zobaczymy jak bedzie ale jestem dobrej mysli. Do zobaczyska jutro W takim razie też będę w tym pociągu. Pogoda na jutro: podobno pochmurno, ale ciepło. Trzymam kciuki za dobrą pogodę. No i do zobaczenia jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Miłej zabawy na trasie o dobrej pogody życzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.