Skocz do zawartości

[Koło]Jakie na tył do 150zł

Slow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Więc tak jak w temacie szukam jakiegos wmiare mocnego koła na tył pod kasete 8 rzędową do xc.

Napisano

Ja składałem koło za prawie taką samą cene :

Obręcz-Alexrims dh19 - (w wersji kapslowanej piszą że jest do ostego xc , lekkie endruo a w niekapslowanej że niby miasto , turystyka i własnie oglądałęm obydwie obręcze w sklepie i jest to dokładnie to samo tylko bez tego kapslowania a ponad 30zł taniej) czyli 46zł niekapslowana - na pewno mocniejsza od tej ace 18 a niewiele cięższa u mnie trzyma sie bdb/

Piasta-tu wizalem lx za 99zł , ale pewnie novatec to samo a moze i anwet lepiej i teniej to licze tego novateca 77zł

Szprychy - ja brałem Champion i wszystko sie trzyma bdb jak na razie pewnie cięższe od tych co podał Autor (chociaż nie wiem nie licze gramów ) ale taniej 1,20 zł za sztuke

I tak masz koło wytrzymalsze i tańsze ale pewnie troszke cięższe, pewnie będziesz wolał to lżejsze teraz moda na lajtowanie ale co tam napisałem swoja opinie co ja brałem tej cenie i ejstem zadowolony.

Napisano

Chyba wybiore zestaw Autor-a ponieważ odejdzie mi cena przesyłki obręczy a piaste kupie w jakimś sklepie na mieście(może uda sie coś utargować) ewentualnie zmienił bym szprychy na Champion .

Napisano

Postaraj sie utargować w sklepie jak kupujesz wszystkow jednym o zaplot gratis , u mnie w mieście tak jest bierzesz całe koło w jendym sklepie to zaplot gratis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...