Carbon Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 jesli juz brac accentaa to te sa dobre: http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=1&am...;p=%&id=223 ps i lekkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek23 Napisano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 kupiłeś rogi : Waga: 122g (para) za 169zł ? wow, żeby one w czymś lepsze były od Smica lub Boplighta Bardziej mi sie podoba w nich profil i material (wizualnie). Nawet sprawdzilem je pod wzgledem zarysowan, rogi alu rysowaly sie i bylo widac te rysy, rogi alu lakierowane, rysowaly sie i w tym przypadku jeszcze bardziej bylo widac rysy, rogi carbon rysyja sie owszem ale praktycznie nie widze rys, na poczarku tak , ale dlonie , w jakims tam stopniu sa tluste wiec chwila i rysa jest nie zauwazalna. W tych konkretnie rogach podoba mi sie jeszcze to ze miejsce laczenia carbonu i obejmy alu jest nie widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majstermod Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 kupiłeś rogi : Waga: 122g (para) za 169zł ? wow, żeby one w czymś lepsze były od Smica lub Boplighta Faktycznie drogie. Za Kalloy Guizzo BEC-100 dałem niecałe 100zł. Katalogowo ważą 119 gramów przy długości 122mm. Mi chodziło bardziej o wygode niż zysk na wadze, jednak rogi w wersji aluminiowej BEA-100, które mają te same wymiary, profilowanie i mocowanie, czyli poza materiałem identyczne, ważą 162 gramy. Profilowanie bardzo mi odpowiada, bo podpórki pod kciuki są wygodne, a przy tym na tyle szerokie, że można się na nich oprzeć nawet podstawą dłoni, co dodatkowo zwiększa możliwości zmiany chwytu i na szosie z tego korzystam. Rogi ważące 60 gramów, jak smica mające kształt kawałka rurki jakoś mi nie leżą. Wolę dwa razy cięższe, a wygodniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek23 Napisano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Rogi ważące 60 gramów, jak smica mające kształt kawałka rurki jakoś mi nie leżą. Wolę dwa razy cięższe, a wygodniejsze. No i to wlasnie w nich najwiekszy problem wg. mnie i dla mnie, ze to rurka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Tak Bobplighty są O.K. polecm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
la-mar Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Tak Bobplighty są O.K. polecm. za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.