tobek Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Witam. Jakie dobrać tarcze do Krossa Hexagona V6 dla modelu z roku 2006? Jest to obojętne jakie sobie kupie i będzie dało rady zamontować? (oczywiście trzeba chyba będzie piastę wymienić, czyż nie prawda?) A no i pytanie czy można zamontować tarczowe hydrauliczne? Pozdrawiam Ps. Proszę nie usuwać mojego tematu... jest on przeznaczony tylko dla tego typu roweru...
Gregor Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 O ile sie nie myle to nei trzeba nic wymieniac - tylko tarcze kupic. Slyszalem ze amor (skoro masz z 2006 tak jak ja to masz xcp75 suntoura) moze od tarcz zlapac luzow (za slabe tulejki i sie moga ,,wyruchac" :lol: ) ale tak jak mowie - slyszalem, nie wiem nic na pewno.
tobek Napisano 13 Maja 2007 Autor Napisano 13 Maja 2007 1. A jeżeli wymieniłbym piastę to amor nie złapałby luzów ? 2. Czy mogę zamontować tarczowe hydrauliczne? 3. W swoich tzw. manetkach mam trzy wyjścia: linka-przerzutka, linka-hamulec, no i jest jeszcze jedno wyjście bardziej ze strony tak przerzutek - do czego to jest przeznaczone? Pozdrawiam
amoniak Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 amortyzator i rama są przystosowane do montażu tarczówek Koła NIE Musisz wymienić piasty lub całe koła sprawdź ile będzie cię to kosztowało. Możesz zamontować tarczówki mechaniczne lub hydrauliczne - wybór zależy od ciebie Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.