evo Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 amoniak, a znasz wagę tych ramek szosowych krossa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 nie ważyłem samej ramy choć miałem okazję tak na oko rama rama ze sterami i hakiem coś koło 2 kg widelec pełne alu coś koło 0,5 kg cały rower waży 9,8 kg czyli sporo Założenie było takie: ma być w miarę tani i wygodny i taki jest Szczerze mówiąc to przydało by się koła wymienić bo są kowadła ale to po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mój Bike na treningi szosowe . Rama: LAPIERRE S TECH 400 Widelec: CARBON EASTON EC70 Manetki: Shimano Tiagra Przednia przerzutka: Shimano Ultegra Tylna przerzutka: Shimano Tiagra Korby: Shimano Tiagra Kaseta: Shimano Tiagra Koła: Shimano WH R-500 Opony: Michelin Lithion Siodełko: SLR TT 135g Sztyca: Ritchey Mostek: Ritchey WCS Kierownica: Ritchey Hamulce: Shimano Ultegra Foto: http://img159.imageshack.us/img159/6641/lapierreqj0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfman Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Rama: Arkus VIP (aluminium) Stery: VP A41AC (zintegrowane) + podkładka Accent Carbon Amortyzator: Manitou Axel 80mm TPC LO Korba: Suntour Duro Pedały: Shmiano M540 Przerzutka przód: Alivio Przerzutka tył: Alivio (już zamówiona XT) Łańcuch: Connex 804 Kaseta: Shimano HG50 (8b.) Manetki: Alivio Klamki: Deore Hamulce: Avid SD5 + klocki z wymiennymi okłdzinami Kierownica, rogi: Zoom Gripy: Boplight Mostek: Accent Blade Sztyca: Accent SP-408 Siodełko: Selle Royal Shark Obręcze: Remerx Piasty: przód: no name, tył: deore opony: Michelin XC 2.0 Dętki: Geax Licznik: CatEye TomoXC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 jaka króciutka górna rura:) kupiłeś taki rower w całości czy jakoś go poskładałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 I na Arkusie można zbudowac fajny rowerek Ramka jaki ma rozmiar ? Wygląda jakby miała z 20.5". Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 hm... rower niekonsekwentny strasznie mostek na minus, prosta kiera, wysoko sztyca i to wszystko na krótkiej, turystyczno-wycieczkowej ramie. trudno odszukać do czego ten rower jest właściwie przeznaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfman Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 hmmmm....rama pójdzie w nastepnym sezonie do wymiany(Traction, El Nino) oczywiście jest dla mnie za duża. Chociaż całkeim przyjemniej się na nim jeździ. Zdjęcie też trochę zniekształca. Rower dostałem, nie wybierałem samemu. Wraz z popadanie w coraz większą cykloze modyfikowałem go. Sztyce mam trochę niżej, przed robieniem zdjęcia zakładałem zacisk podsiodłowy na imbus i nie dopasowałem jeszcze wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirikawa Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Mój sprzęt Enduro/XC: rama | Duncon Amstaff 2008 Hydro widelec | Marzocchi XC600 Retro 2007 stery | Ritchey Scuzzy Logic Pro mostek | Point 80mm 45stopni kierownica | Point 720mm manetki | Shimano Alivio L-M410 klamki | Shimano Deore BL-M511 chwyty | Author Grip Lock 2 rogi | FSA przerzutka przód | Shimano Deore FD-M531 przerzutka tył | Shimano Deore RD-M531 kaseta | Sram 5.0 suport | Shimano Deore LX BB-ES51 korba | Shimano Deore FC-M540-L platformy | Shimano Alivio PD-M520 łańcuch | Shimano CN-HG50 sztyca | Kalloy SP-339 30,4mm zacisk | Accent siodło | Velo Plush piasta przód | Shimano Deore HB-M510 piasta tył | Shimano Deore FH-M510 szprychy | DT obręcz przód | Alex Rims DM24 32mm obręcz tył | Alex Rims DM24 32mm opona przód | Maxxis Minion 2,35 opona tył | Maxxis Mobster 2,5 hamulec przód | Shimano Deore V-Brake BR-M530 hamulec tył | Shimano Deore V-Brake BR-M530 http://www.server.aplus.pl/doriftokids/temp3/bike/d01.png http://www.server.aplus.pl/doriftokids/temp3/bike/d02.png Do zmiany: mostek Sory za słabe foto (cienie) Nie miałem weny na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Kurde nigdy w życiu bym nie powiedział, że ta rama może być tak "słodko" piękna. Mi się ona tak podoba w tym kolorze. Najlepiej do tego pasowałyby wszystkie czarne dodatki chyba. Troszkę "oddala" się od całości ta kierka i rogi i mosteczek ( nie to, żeby za chwilę był brzydki bo mój jest brzydki ). Prawie wszystko masz Deore Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Amstaff(sama ramka) piękny ale co się stąło z kokpitem? Znacznie lepiej by to wyglądało gdyby był mosteczek na 0 ewentualnie na mały - i gięta kierka bez rogów Ale jeśli ci wygodnie to nie moja sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirikawa Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Lata temu trialowałem.. i tak mi został ten nieszczęsny mostek i kierownica. Mostek zmienię po sezonie jak tylko kasa wpłynie, kierownica na razie zostanie, aczkolwiek zupełnie inaczej ustawiona niż na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Do 21 września jeździłem starym góralem z 1996 roku (mam go od nowości) przerobionym na turystyka. Niedawno pękła mi rama, to ją zespawałem a w piątek przy 37 km/h urwała mi się oś w kole jak do roboty jechałem... Dobrze, że mam już nowy rowerek - Kellys Axis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Rower oczywiście firmy .... Kross! Ale nie ich topowy model A6, a Level a2. Chyba nie muszę wypisywać wszystkich części, bo łatwo można rozpiskę znaleźć choćby na allegro. A zdjęcia zamieszczone są tutaj : http://waterproof.fotosik.pl/albumy/280969.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2007 oto Limuzynek trekingowy bike Juraska , foty wkrótce rama made for FARAM amor RST TR PRO I TL7 korby FCM 340 /170 suport STX RC kaseta łańcuch klamkomanetki ALIVIO (ST-M 510) przerzutki tył STX RC przód stery kierownica wheeler gięta mostek ZOOM regulowany chwyty wheeler sztyca ZOMM amortyzowana siodło Tigra 2000 SELLE M.Grappa obręcze Italy cerchi 28" piasty FH - M 560 LX HB - M560 LX opony schwalbe maraton cross hamulce StX RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2007 KTM Prime, specyfikacja jak w normalnym http://www.armotbike.com.pl/product.php?id...d_categories=20 tyle że mam koła nie Dt, a Crossmax SLR disc, siodełko podmienione na mego slr'a earth , klamoty Ritchey wcs/wcs carbon,pedałki ubijaki Oto i fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 super maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cudo zacna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ładne cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 wooow ale maszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yah0o_121 Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 nonono Podoba mi się! A ja jeżdżę na Kellys'ie Mobsterze :banana: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=33877 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2007 KTM Prime, specyfikacja jak w normalnym http://www.armotbike.com.pl/product.php?id...d_categories=20 tyle że mam koła nie Dt, a Crossmax SLR disc, siodełko podmienione na mego slr'a earth , klamoty Ritchey wcs/wcs carbon,pedałki ubijakiOto i fotki Lookas twój rowerek jest po prostu śliczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 aleś se zafundował ruska mafia cie wspiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 O kurcze ten KTM ma amotyzator(fox) wartości moich dwóch rowerów.(Przed chwila sprawdzałem-3400zl w jednym sklepie) Życie to jest jednak niesprawiedliwe Maszynka cudo w sumie mógłbyś mieć za to fajny uzywany samochod. Ale na pewno jazda takim rowerkiem to super przezycie:) zazdroszcze i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2007 aleś se zafundowałruska mafia cie wspiera? Już wspominałem, że to ja wspieram ruską mafie Niebawem fotki kolejnej maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.