Phil4 Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 To mój nowy rower złożony parę dni temu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a3b5d2e54875827.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7708f01ebebe2ea1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c50125924b1764c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/890799d0b02d3a5b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/96e35423c5028260.html Trochę lepsze zdjęcia wrzucę później. Rama - Author C 2003 Korby - Campagnolo Athena Przerzutka p. - Sh. 105 Przerzutka t. - Sh. Exage 500EX Manetki - jakieś Shimano Hamulce - Sh. Exage Klamki - Sh. Exage Action Obręcze - Remerx Piasty - Sh. Exage Opona p. - jakieś CST Opona t. - Hutchinson Flash Pedały - Sh. M540 Jeszcze mam w planie zmianę owijki i opony przedniej na jakieś niebieskie. A w planie długoterminowym z miana kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Bizon i Blue macie fajne rowerki, naprawdę. A co do Bizona, to wcale się nie dziwię, że chciałby amor Blue . Na jego rowerku razem z malowaniem ramy wyglądałby ho ho albo i jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A ja sobie wrzucę w 2 temat te same fotki a co Oto mój mały, seksowny wehikuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 do kapieli go i to razem z lanchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Też myślałem ,że biały będzie wyglądał fajnie dlatego chciałam białego ,amora.Jednak widziałem na żywca białego amora w tej ramie i czarny wygląda równie dobrze ,jeśli nawet nie lepiej .A tera fotka kolarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 do kapieli go i to razem z lanchem Póki co musiało mu wystarczyć wycieranie mokrą szmatą i porcja oliwki, tzn łańcuchowi bo w taką beznadziejną pogodę reszty nawet ruszać nie miałem zamiaru PS: Fotki zrobione od razu po 80km wycieczce więc miał prawo być brudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 tez ostatnio tak mialem, ta pogoda nie jest zbyt laskawa ostatnio ;-) Z ciekawosci co to za rozmiar ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 No w końcu zrobiłem fotkę mojego Active bike'a. Proszę o komentowanie, tylko zaznaczam, że ramę planuję wymienić na samym końcu rozbudowy. http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/24585/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 8 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Rozmiar 39cm/15,4" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 8 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Tomek9999 nie podoba mi się kolorystyka i ten mostek odwrócony.A co to w ogóle jest za kolor srebrny ?? Chyba ktoś Ci zaiwanił tylko hamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A o to i moja rakieta Zapraszam do komentowania. Uprzedzam zekoło przod lada chwila zmieni sie na SunRims RhynoLite czyli takie jak tyl. Bedzie tez zmieniona przezutkatyl na LXa lub XT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 8 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bizon Mostek mam zamiar wymienić przy zmianie kokpitu (do tej pory skupiałem się na tym co było zużyte, czyli napędzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 8 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Od 2 tygodni śmigam Hexagonem V6 2006 na osprzęcie LX. Fotki wrzucę jak odzyskam aparat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chaz Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Hmm no to teraz ja;d Dla czytających: Rama: Leader Fox Dragstar 14" Amortyzator: Sr Suntour XCR2007 Hamulec tył: Shimano Deore 515 mechanik bodajże 2005 rok Kierownica: Zoom Mostek: Amoeba Borla Korby: RPM Obręcz przód: Remerx 24" Obręcz tył: Alexrims DM24 24" Opona przód: Kenda K-rad 24x2.3 Opona tył: j.w. Piasta przód: Afmega Piasta tył: Shimano Deore 525 Suport: Shimano jakiś ;d Przerzutka: Shimano Altus Pedały: jakies plastiki, w piwnicy leża VP-566 ale nie mam ochraniaczy na nogi ;p Klamka: Shimano stef 29 (do wymiany) Łańcuch: KMC Z Stery: Cane Creek VP a41ac Sztyca: Kalin Siodełko: Wittkop Reduktor: Dartmoor chyba (nie pamiętam ;d ) Ta klamkomanetka jest do wymiany, kiedys mialem przerzutke z tylu, teraz jest singiel to po co mi manetka A teraz dla oglądających: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Swoim drugim sprzętem jeszcze się nie chwaliłem. Rowerek do zadań specjalnych, dojeżdżam nim do pracy jak warunki sprzyjają. Czasem wzbudzam dziwne zainteresowanie, niektórzy spoglądają z pogardą, inni wpadają w zachwyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Wypasiona maszyna Ciezko juz taka dzis spotkac i to w takim stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dodam jeszcze, że ten sprzęt kosztował mnie 30zł + kilkadziesiąt zł na odnowienie i kilka dni pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Piękny sprzęt Odi, sam będę musiał skombinować coś takiego na dojazdy do szkoły niedługo. Jeszcze obczaje co w jakim jest stanie bo mam do wyboru Łucznika, Ukrainę i Jubilata ale Jubilat jako najmłodszy jest w najlepszym stanie i w zasadzie trzeba go tylko wyczyścić a z Ukraina i Łucznikiem miałbym problem(i sporo roboty). zobaczymy co z tego wyjdzie, jak kiedyś taki sprzęt powstanie to się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 a to moje bobo chyba wróce do prostej kiery bo ręce mnie i tak i tak bolą, nie wiem. może nie umiem ustawić tej kierownicy :/ niedługo jakiś amortyzator pewnie wskoczy, a na korbe poczekam aż pokażą się deore ht2. licze na cene w okolicy 220 zł. edit: widać naklejkę a fotka z telefonu jak niestety widać. osprzęt: RAMA Traction 2006 21" 2098 [pivoty, hak, miski] ' AMOR RST Gila TL 2304' STERY Ritchey zint. 88' MOSTEK Smica 128 SZTYCA Accent 30.2mm 400mm slvr 325` SIODŁO WTB Rocket V 312 ` KOŁA przód' 1731 [Cerit, DH19, DT Champion + taśma izolacyjna 15 + dętka 178 + opona conti 512 + zacisk 45] tył' 2387[z kasetą]/1308 [alex dm18, stx rc, dt champ, opaska, dętka 189', Conti 528] HAMULCE Sram 5.0 390 KIEROWNICA Decathlon Rockrider 640mm/31.8mm - ?260? ROGI Decathlon cięte 108 CHWYTY Decathlon pianka cięta 30 KLAMKI Avid FR5 150 MANETKI Sram 7.0 3x9 GS 167 KORBA Shimano Alivio 894 suport Power Pro 275 KASETA PG-970 398 ŁAŃCUCH PC-59 296 x2 PEDAŁY Time Atac Alium 415 KABLE różne długie wiec koło 200 PRZERZUTKA PRZÓD Shimano Alivio 190 PRZERZUTKA TYŁ Sram 7.0 272 ZACISK SZTYCY 22` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 karolyfer wrzuć jakieś foto tego Łucznika bo nie mam pojęcia jak to wygląda, a marka kojarzy mi się wyłącznie z maszynami do szycia. Jubilat raczej kiepski pomysł bo to całkiem współczesny rower i nadal można kupić nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Nie mam jak wrzucić fotek, bo ten rower stoi w stodole u babci na wsi także jak kiedyś tam będę z aparatem to zrobię jakieś foto. Na necie znalazłem info że tego Łucznika produkowane przed II wojną i jeszcze pare lat po więc wychodzi na to że to dobra maszyna warta odnowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A oto mój sprzęcik : Rama-STEPPENWOLF TYCOON SL .ROZMIAR 19," Widelec-MANITOU BLACK COMP Piasty -SHIMANO DEORE XT Korby - SHIMANO DEORE LX Przednia przerzutka - SHIMANO DEORE XT Tylna przerzutka - SHIMANO DEORE XT Manetki -SHIMANO DEORE XT Hamulce -HYDRAULICZNE MAGURA HS33 Kierownica -RITCHEY PRO Mostek - RITCHEY PRO Sztyca- RITCHEY PRO Obrecze -MAVIC X225 Opony -SCHWALBE LAND CRUISER Siodlo -FIZIK NINE Damper -MANITOU QR Pedały : Shimano M540 (XT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Odi twój rower wywołał na mojej twarzy uśmiech fajna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A to mój złom. Troche "dziwnie" wyszedl w realu jakos ladniej http://img360.imageshack.us/img360/9863/imag0008zu6.jpg Ze zmian to ktorych nie ma na zdjeciu to tylko pedaly ktore w kellysie byly plastikowe(rozlecialy sie po 400 km) na jakies authora alu. Jak widac kellys scarpe 07" wszystko oryginalne oprocz: podnozek+blotniki(hummer?) ktore wygladaja jakbym sie wybieral na red bull x fighters a nie na wycieczke Bidon "centrum" od mojej babci z lekarstw. koszyczek jakis chinski"alustar" i torba podsiodlowa hassa(?) Poza tym zbieram siano na nowy amor(pewnie bombardier) tylko mam watpliwosci jak to wszystko bedzie sie prezentowac(bo juz dziwnie wyglada). A z wad to strzelajacy suport(ale za niedlugo czeka go serwis) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Tym razem już w naturalnym środowisku a nie na balkonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.