Mod Team IvanMTB Napisano 29 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Klaniam, Nooo ciekawe nazwy... Stalowy Inbred a Scandal oczywiscie ze scandium Jako dowod nazwy jakas stara fota mojego sprzeta, jeszcze sprzed konwersji... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Mój TREK 6500, proszę o ewentualne opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 karpik na pierwszy rzut oka razi za duża rama (nisko wysunięte siodło) i noski zamiast SPD. Poza tym ładna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Do tego co Odi mówi dodałbym siodło, dużo lepiej by całość wyglądała jakbyś zamontował jakąś skorupę, jakoś tak "agresywniej" to wygląda. Pozatym zgadzam się, całkiem fajna maszyna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Dzięki za opinie:) Dodam jeszcze drugą fotkę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio18 Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 teraz się przerzuciłem na signa DSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avalanche Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Jak na razie moja maszyna tak wyglada: http://www.pinkbike.com/photo/2314317/ Zakupiona juz kiera hussefelta a w drodze mostek fsa:D. Jeszcze kolo z tylu wymieniam na sun single tracka i na piescie novateca i zaczynam rozgladac sie za rama do enduro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Obecnie na czymś takim XTC XTC II W przeciągu dwóch tygodni powinien być cały gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Przecudny :icon_mrgreen: :wub: Jaki całkowity koszt ? Jeśli nie chcesz to nie mów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Dzięki Nie wyszedł nawet strasznie dużo, mniej niż np taki Cube Reaction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 W przeciągu dwóch tygodni powinien być cały gotowy Co planujesz pozmieniać jeszcze ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 A to specyfikacja mojego sprzęta: rama: Specialized Pitch Pro amor: RS Pike 351 Coil U-Turn (do wymiany na Lyrika) amor tył: Fox RP2 obręcze: DT Swiss 445 D piasta przód: Specialized Stout 20mm Thru Axle piasta tył: Shimano 475 disc (kupa, do wymiany na Hope Pro II) korba: Shimano SLX 44/32/22T kaseta: Shimano XT 11-34T łańcuch: Shimano HG-93 (XT) przerzutka t: Sram X-9 średni wózek przerzutka p: Shimano LX E-Type manetki: Sram X-9 Trigger hamulce: Avid Juicy 7 tarcze: Avid P-203mm / T-185mm pedały: VP-56 Elite mostek: Specialized 3D stery: VP ( do wymiany na CK) kierownica: Specialized Mid Rise sztyca: Specialized 3D chwyty: Specialized Enduro siodełko: Specialized Enduro (do wymiany, tu się zastanawiam) opony: Specialized Eskar Control 2.3" linki: Sram pancerze: Jagwire Zdjęcia w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Co planujesz pozmieniać jeszcze ;p ? Deorke Myśle nad xtr'em shadowem, ale ponoć sh*t. Koło tylne, bo te pada ;/ Bebenek Alivio mam :/ rogi, moze jakis Kozak i korby, ale to w dalekiej przyszlosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a co z amorem napochołeś xD ? o ile się nie mylę to nie miałeś Marzoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Był SID, ale sie zamieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Dalej ma marzoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lato Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Siema. Oto mój rower. Sorry za jakość zdjęcia, ale było robione komórką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Opis wcześniej, a teraz jeszcze kilka fotek. 1. 2. 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 KTM rama: KTM Chicago 17 " amorek: Suntour XC 60 :D jutro zamawiam marcoka mx pro ltd 2007 dzieki ppomocy kolegom z forum hamulce: tektro Piasty: Quando opony tył ritchey, przod maxxis przerzutka tył: shimano acera, przód acera Korba :shimano manetki shimano mostek: accent łancuch: shimano XT i to na razie tyle w najblizszym czasie do wymiany jak wyżej pisałem amorek i przerzutki przód i tył na cos lepszego Nie jest to jakas rewelacja moj rower ale kocham KTMy i tyle no fotka mojego roweru nie widac na niej zbyt wiele ale jest http://img181.imageshack.us/img181/1562/396514616lr3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funbike Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 cześć kupiłem wczoraj rower Genesis Gamma za 1700 zł (przed promocją kosztował 2000 zł). sprawdzilem go na 30 km trasie i jak dla mnie bomba. wiem ze nie jest to rower jakiejs super najnowszej generacji itd. ale ja jezdze głównie po lasach troche po drogach miejskich, generalnie bez wielkich wyczynów i na moje potrzby jest wystarczający. tak jak mowilem jestem z niego zadowolony ale mimo wszystko chcialbym wiedziec na czym stoje i prosze o wypowiedz na temat tego sprzetu. zobaczcie sami i prosze ocencie http://sklep.intersport.pl/product-pol-117...ma-4017189.html z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Jak dla mnie fajny rower osprzet tez troche w miare tylko amortyzator jak dla mnie to nie zachwyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funbike Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 dzięki wielkie za komentarz, dzisiaj fajna pogoda to tez sobie pojezdze - zobacze jak sie sprawuje na troche dluzszych trasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A ja od zeszłego tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Radona ZR Team Only 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Jakiś czas temu zmieniłem swojego Fanbaja na Mongoose Teocali. http://www.forumrowerowe.org/Full-Mongoose...ite-t41666.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HOMER Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Kross Grand B250. Kupiłem go dawno temu, kiedyś to był dobry. Teraz zmieniamm cały osprzęt i wszystko co sie da POZDRO:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.