Lukas_Mako Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 nie wiem jak Ty kula ale ja zawijam avidy, jakieś dziwne kminy trzeba uskuteczniać z tymi klamkami.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Na razie mam inne plany co do zakupów , wiec kupno klamek zostawiam sobie na inną okazję... Lecz jeszcze nie wiem co kupić... Jak na razie jest remis... Pożyjemy zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Mam te klamki. Kupiłem je za 20 zł komplet. Klamki mają luz roboczy taki jak poprzednie Alivio. na razie mają przejechane jakieś 200 km. Mam pytanie do użytkowników czy ten luz roboczy się powiększa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Miałem osobiście styczność 2 razy z tymi klamkami i tak: wyglądowo faktycznie różnią się tylko brakiem loga Avid, ale w działaniu... nie wiem czy materia jest inny, czy wykonawstwo zawiodło, ale są mniejs ztywne od FR5, a do tego (o czym już pisałem) Avidy dostają luzów, jak to klamki nitowane, to DeOne mają LUZY STRASZLIWE. Znajomy jeździł na nich trochę dłużej (jakieś pół roku) i chwiały mu się jak dual controle Ten plastik koło nitów zaraz się wybija i ramię zaczyna żyć własnym życiem. Ale mimo tego, jak moje Tektro padną... sam kupię DeOne Z tym, e od razu wybiję nit i przerobię je na skręcane śrubą - może i ze 3 gramy więcej, ale przynajmniej nie będą latały jak (cytat, nie jestem w żaden sposób anty-) "Żyd po pustym sklepie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam klamki DeOne i nie wiem czy akurat o tych mówicie. Wyglądają one tak: Kupiłem je za jakieś 20 zł, przejechały 1,5kkm i luzów nie widać. Jedyne co mi się w nich nie podoba to kolor korpusu, ale sobie pomaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Czy ten luz powiększa się bardzo czy tylko do pewnego momentu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.