virus3d Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Zdjęcia z wypadu w góry Czeskie i Słowackie (Okolice Lysej Hory, Mala Fathra..) Bylo genialnie. Zjazd z Łysej Hory żółtym szlakiem musi przeżyć każdy z was...zwłaszcza gdy po prawej stronie zachodzi słońce a po lewej wschodzi pełnia księżyca Poezja! Tutaj kilka filmików ze zjazdów: http://www.youtube.com/watch?v=abyiJ0f-jc8 http://www.youtube.com/watch?v=_0XoewKpfvw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toomp Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Fajne fotki i filmiki tylko pozazdrościć takiej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 j.w. fajne fotki... na rowerowej mapie dostępnych pociągiem okolic pojawiło się właśnie dla mnie nowe miejsce ale to dopiero w planach... jak wygląda tam kwestia oznakowanych szlaków?? można się zgubić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus3d Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 jak wygląda tam kwestia oznakowanych szlaków?? można się zgubić?? Szlaki, raczej dobrze oznaczone ale w ostatni dzien wybraliśmy taki podczas którego większą część trasy wtaczaliśmy/nieślismy rowery. Skutek? Wracaliśmy o zmroku i w pewnym momencie okazalo sie ze szlaku nie ma Polecam każdemu schodzenie korytem strumienia po 0,5-metrowych kamieniach z niespodziankami typu kąpiel w liściach po pas. A to wyszstko w otaczających ciemnościach lasu... survival heh. Po wszystkim fajnie sie to wspomina, ale wtedy, po calym wyczerpującym dniu nie bylo nam do smiechu... PS Zabierajcie na każdą dłuższą wycieczke taśme klejącą! Ja dzieki niej przeżyłem - okazało się ze przypadkiem wziąłem małą latarkę i szybko zmontowałem sobie górnicką czołówkę co podczas noszenia roweru swietnie sie sprawdzilo. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.