AVERNO Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witam Mam pytanie czy Korba Truvativ ISO FLOW bedzie pasowac do napędu 9 biegowego. Cho mi konkretnie o ta korbe http://www.allegro.pl/item190805894_korba_...elowypust_.html niestety sprzedający nie wyjasnil dokonca czy bedzie kompatybilne z 9-rzędowym napędem. A może ktoś poleci jakąś inną, w miare tanią korbe do napędu 9-biegowego, do max 160-170zl. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garfieldindapub Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Będzie pasować. Sam mam taką do napędu 9cio rzędowego Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Potwierdzam, też mam taką z napedem 9 i wszystko działa wporządku . No, może nie wszystko... Przez to że największa zebatka ma 42z a nie 44, przerzutka jest wyżej nad największa zebatką niż być powinna i często mi łańcuch spada przy wrzycaniu najwyższego biegu :/. Ale pozatym jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AVERNO Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Dzieki za odpowiedzi. Wiec biore, co mi tam pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.