snuffi Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Wpadlem na pomysl aby wypisywac wszystkie sklepy z Kuj-Pom i je recenzowac. Bedzie to przydatne poniewaz co to za problem myknac szosa z Bydzi do np Torunia bo jakas czesc bedzie duzo tansza :twisted: Dorzucam tez moje osobiste pytanko: Gdzie w Kuj Pom jest jakis sklep w ktorym moga miec amory z lat 2003-2006 a wszczegolnosci Bomberki i Manitou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 LIDER SPORT ul. Kosynierów Kościuszkowskich 4 Toruń sprzedają rowery Authora, Krossa i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Rowery ul. Piekarska 5 Włocławek Bardzo szeroki asortyment, bardzo sympatyczna obsługa co zna się na rzeczy (no może poza jednym osobnikiem ). Jeżeli czegoś nie mają obecnie w sklepie bez problemu sprowadzają Jak najbardziej polecam ten sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 W Bydgoszczy dla MNIE licza się tylko trzy sklepy: Centrumrowerowe.pl Fordonska 44 (?) (adres jest na stronie ) Wszyscy wiedza co to, ceny dobre, wybor ok, obsluga spoko Almot Szajnochy XX (ktrotka ulica, a napis "rowery skutery" widac z daleka) Wybor potezny rowerow i czesci, ceny przyzwoite czasami bardzo tanio, naprawde super obsluga Krysport Gdanska XX (krzyzowka Gdanskiej i Chodkiewicza) Dobry sklep, ceny "normalne", wybor na srednim poziomie, obsluga 5, serwis 6++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 A dla mnie w Toruniu liczą się dwa: wspomniany wyżej Lider Sport i Bio Bike ( http://biobike.pl/ ). Dla kontrastu dodam, że w sklepach na Łaziennej i Sz. Chełmińskiej moja noga już nie postanie, pomimo że mam najbliżej... u chamów nie kupuję nawet dętek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 hehe a co "Pan Kwiatek" Ci "zrobił" ? :twisted: co racja to racja mój rower tylko u Pana Janka - LIDER SPORT serwisuję w BioBike od czasu do czasu jakąś pierdołę (jak jest potrzebna na szybkiego) kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Przygód z "Panem Kwiatkiem" i jego serwisantem miałem tyle, że mógłbym książkę napisać Szkoda nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 16 Maja 2007 Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Potwierdzam, na Szosie Chełmińskiej niemiła obsługa. wiele przygód z nimi miałem. Już nie kupuję na Szosie chociaż mam najbliżej tylko w Lider Sport u Pana Janka Leśniewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wybor9 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Też polecam sklep we Włocławku na ul. Piekarskiej naprawde super obsługa. Sklep LIDER SPORT w Toruniu też polecam choć obsługa wydaje mi się że lepsza we Włocławku. W LIDER SPORT jest na pewno większy wybór odzieży rowerowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Wiecie może gdzie w kuj-pom moge przymierzyc się do Krossa A6 lub A4 z 09 ?? Dzwoniłem dziś do kilku sklepów (np. Lider Sport) i nie mają nic a na nowe roczniki trzeba też czekac az sprowadza. W internecie też ciężko znaleśc strone sklepu rowerowego który ma to w ofercie najbliższy znalazłem w Warszawie. jelsi nic nie znajde bliżej to trzeba będzie się przejechać.(dałem posta tu by nie zakładac nowego wątku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Być może Kross-y będą we Włocławku na ul. Piekarskiej. Jeśli chcesz postaram się zajrzeć w tygodniu i sprawdzić czy są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dzieki Robert za oferte pomocy ale juz namierzyłem te rowery w Olsztynie i sie niedługo wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Fajnie że udało się namierzyć jak się okazało we Włocławku Krossów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 W Olsztynie okazało się ze też nie sa w stanie załatwić A6 z 09 . Wiec trzeba bedzie przejechac sie do stolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jaki sklep w Bydgoszczy polecacie do serwisowanie roweru Kross i jaki do kupowania ubrań niedrogich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarmaz Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 nie jestem z Torunia, ale studiuje już tu od 4 lat. jedyny sklep rowerowy w Toruniu, który się dla mnie liczy to Salon Rowerowy www.rowerytorun.pl na skrzyżowaniu szosy chełminskiej z ul. bema. maja tam największy wybór rowerów i znają się na rzeczy. serwis tez bez problemu. dziś rano oddałem rower do przeglądu i na 17 już był gotowy. kiedyś pojechałem do Lider Sportu na rubinkowie 3 odpowietrzyć hamulce (wtedy jeszcze hayesy), nie polecam. Efekt był taki, że działały gorzej niż przed odpowietrzeniem, nic się nie poprawiło, a w dodatku klocki były jeszcze cale zalane olejem wogóle obsługa słaba, wyboru w rowerach nie ma (tylko kross i author) no i tego sklepu wogóle nie można nazwać sklepem to jakiś magazyn co najwyżej. fajnych rowerków, wysokich modeli - brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevah Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Rowery ul. Piekarska 5 Włocławek Bardzo szeroki asortyment, bardzo sympatyczna obsługa co zna się na rzeczy (no może poza jednym osobnikiem ). Jeżeli czegoś nie mają obecnie w sklepie bez problemu sprowadzają Jak najbardziej polecam ten sklep. Wolne żarty... asortyment - może i maja szeroki ale wszystko w cenach "katalogowych" a często-gęsto nawet wyższych. Odnośnie obsługi to, rzeczowo pomóc i doradzić potrafią tylko ten najmłodszy wysoki chłopak i ten starszy Pan w okularach. Niestety jak się trafi, że obsługuje mnie ten niski grubasek to wiem że będą jakieś problemy - pojęcie tego Pana odnośnie obsługi klient jest zerowe (no chyba, że się kupuje rower za 3k+, to wtedy raczy troszkę lepiej się odnosić do klienta, i nawet stara się pomóc), że o jego wiedzy odnośnie serwisowania rowerów nie wspomnę... Mimo wszystko polecam ten sklep, ale głownie ze względu na brak lepszej alternatywy w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Zerknij na datę napisania posta ;] Obsługa się zmieniła, grubasek i starszy Pan imieniem Roman to duże nieporozumieniei zawsze wychodzę lekko rozbawiony. Choć z drugiej strony jak to konkretnie wygląda nie wiem, bo rzadko bywam. Chyba że po dętkę czy olej do łańcucha. Pod względem kompetencji już chyba lepiej wypada sklep na Kaliskiej, chociaż asortyment marny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 W brodnicy to jedyny przyzwoity sklep to "BikerBudzyk" Na ulicy podgórnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 W Bydgoszczy jest już budowany Decathlon fajno, będzie wreszcie gdzie kupić fajne sportowe ciuchy nie tylko na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 12 Października 2010 Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ciekawe czy będzie można tam wchodzić z rowerkiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ciekawe czy będzie można tam wchodzić z rowerkiem.... no no patrzcie go jaki wytrawny rowerzysta przebiegłbyś się 5km, to też na zdrówko dobrze robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.