Skocz do zawartości

[Sklepy] w Kujawsko Pomorskim

snuffi

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadlem na pomysl aby wypisywac wszystkie sklepy z Kuj-Pom i je recenzowac.

Bedzie to przydatne poniewaz co to za problem myknac szosa z Bydzi do np Torunia bo jakas czesc bedzie duzo tansza :)

:twisted:

Dorzucam tez moje osobiste pytanko: Gdzie w Kuj Pom jest jakis sklep w ktorym moga miec amory z lat 2003-2006 a wszczegolnosci Bomberki i Manitou

Rowery

ul. Piekarska 5

Włocławek

Bardzo szeroki asortyment, bardzo sympatyczna obsługa co zna się na rzeczy (no może poza jednym osobnikiem ;) ). Jeżeli czegoś nie mają obecnie w sklepie bez problemu sprowadzają :) Jak najbardziej polecam ten sklep.

W Bydgoszczy dla MNIE licza się tylko trzy sklepy:

Centrumrowerowe.pl

Fordonska 44 (?) (adres jest na stronie :()

Wszyscy wiedza co to, ceny dobre, wybor ok, obsluga spoko

Almot

Szajnochy XX (ktrotka ulica, a napis "rowery skutery" widac z daleka)

Wybor potezny rowerow i czesci, ceny przyzwoite czasami bardzo tanio, naprawde super obsluga

Krysport

Gdanska XX (krzyzowka Gdanskiej i Chodkiewicza)

Dobry sklep, ceny "normalne", wybor na srednim poziomie, obsluga 5, serwis 6++

hehe a co "Pan Kwiatek" Ci "zrobił" ? :twisted:

co racja to racja

mój rower tylko u Pana Janka - LIDER SPORT serwisuję

w BioBike od czasu do czasu jakąś pierdołę (jak jest potrzebna na szybkiego) kupuję

• 2 lata później...

Też polecam sklep we Włocławku na ul. Piekarskiej naprawde super obsługa. Sklep LIDER SPORT w Toruniu też polecam choć obsługa wydaje mi się że lepsza we Włocławku. W LIDER SPORT jest na pewno większy wybór odzieży rowerowej.

• 7 miesięcy temu...

Wiecie może gdzie w kuj-pom moge przymierzyc się do Krossa A6 lub A4 z 09 ?? Dzwoniłem dziś do kilku sklepów (np. Lider Sport) i nie mają nic a na nowe roczniki trzeba też czekac az sprowadza. W internecie też ciężko znaleśc strone sklepu rowerowego który ma to w ofercie najbliższy znalazłem w Warszawie. jelsi nic nie znajde bliżej to trzeba będzie się przejechać.(dałem posta tu by nie zakładac nowego wątku)

• 1 miesiąc temu...

nie jestem z Torunia, ale studiuje już tu od 4 lat. jedyny sklep rowerowy w Toruniu, który się dla mnie liczy to Salon Rowerowy www.rowerytorun.pl na skrzyżowaniu szosy chełminskiej z ul. bema. maja tam największy wybór rowerów i znają się na rzeczy. serwis tez bez problemu. dziś rano oddałem rower do przeglądu i na 17 już był gotowy.

kiedyś pojechałem do Lider Sportu na rubinkowie 3 odpowietrzyć hamulce (wtedy jeszcze hayesy), nie polecam. Efekt był taki, że działały gorzej niż przed odpowietrzeniem, nic się nie poprawiło, a w dodatku klocki były jeszcze cale zalane olejem :D wogóle obsługa słaba, wyboru w rowerach nie ma (tylko kross i author) no i tego sklepu wogóle nie można nazwać sklepem to jakiś magazyn co najwyżej. fajnych rowerków, wysokich modeli - brak.

• 2 miesiące temu...

Rowery

ul. Piekarska 5

Włocławek

Bardzo szeroki asortyment, bardzo sympatyczna obsługa co zna się na rzeczy (no może poza jednym osobnikiem :) ). Jeżeli czegoś nie mają obecnie w sklepie bez problemu sprowadzają ;) Jak najbardziej polecam ten sklep.

Wolne żarty... asortyment - może i maja szeroki ale wszystko w cenach "katalogowych" a często-gęsto nawet wyższych. Odnośnie obsługi to, rzeczowo pomóc i doradzić potrafią tylko ten najmłodszy wysoki chłopak i ten starszy Pan w okularach. Niestety jak się trafi, że obsługuje mnie ten niski grubasek to wiem że będą jakieś problemy - pojęcie tego Pana odnośnie obsługi klient jest zerowe (no chyba, że się kupuje rower za 3k+, to wtedy raczy troszkę lepiej się odnosić do klienta, i nawet stara się pomóc), że o jego wiedzy odnośnie serwisowania rowerów nie wspomnę...

Mimo wszystko polecam ten sklep, ale głownie ze względu na brak lepszej alternatywy w mieście.

• 1 miesiąc temu...

Zerknij na datę napisania posta ;] Obsługa się zmieniła, grubasek i starszy Pan imieniem Roman to duże nieporozumieniei zawsze wychodzę lekko rozbawiony. Choć z drugiej strony jak to konkretnie wygląda nie wiem, bo rzadko bywam. Chyba że po dętkę czy olej do łańcucha.

Pod względem kompetencji już chyba lepiej wypada sklep na Kaliskiej, chociaż asortyment marny.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...