Jacek23 Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 Witam, Chodzi mi o uzycie srodka Finish Line Bike Wash, taka butelka rozowa z rozpylaczem.......1 l. Czy ktos tego uzywa?....jak sie sprawdza? Popsikac na rower po calosci ,gabka go a potem splukac? Pozdrawiam ps. o tu link http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53011822-...01__PZTA_2.html do tego produktu, i jeszcze pytanie na ile starczy?
heavy_puchatek Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 A nie szkoda ci na to kasy? Przecież tak jak piszesz "rower po całości" to można bez problemu wytrzeć i bez tego aż się będzie świecił Miseczka, ściereczka i jedziesz No chyba że do jakichś super ukrytych miejsc ale ja tam nie używałem więc nie wiem
KuLa2030 Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 A nie szkoda ci na to kasy? dokładnie... Nie lepiej wziąć płyn do mycia , szmateczke ?? Prawie na to samo wyjdzie ...
marcin92 Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 Ja to nawet teraz juz olalem wszystko i myje kerscherem a pozniej sucha szmatka
bert Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 ja też ostatnio coś takiego oglądałem ale ,że w totka ostatnio nie wygrałem to nie kupiłem no a serio to szkoda by mi kasy było ostatnio jak jest taka pogoda to i tak myje tylko napęd bo ramy stwierdzam że nie ma sensu i tak jak wjadę w pierwsze lepsze błotko na szlaku i szlak bierze nawet najbardziej dokładne pracochłonne mycie roweru
Jacek23 Napisano 10 Maja 2007 Autor Napisano 10 Maja 2007 o, ja tez chetnie poslucham o tym pekaniu, bo nie moge sobie wyobrazic , jak umycie w wodzie roweru moze skutkowac peknieciem ramy, przeciez rama nie nasiaka woda, to nie gabka:)
marcin1212 Napisano 11 Maja 2007 Napisano 11 Maja 2007 Przecież tu nie ma mowy o żadnym pękaniu ramy<LOL>
jurasek Napisano 11 Maja 2007 Napisano 11 Maja 2007 taka butelka rozowa ...starczy? sam kolor butelki już sugeruje komu jest dedykowany ten towar starczy to może być uwiąd (google) zawartośc opakowania wystarczy na ok 5 myć i jako bonus pozostanie piękne opakowanie a teraz szmatki w dłoń i odkurzyc swoje maszyny pozdrawiam i zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.