Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Października 2006 Autor Mod Team Napisano 17 Października 2006 A w niedziele ciekawy mecz się szykuje Barcelona-real madryt :D
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Października 2006 Autor Mod Team Napisano 22 Października 2006 NO nie Barca przegrała :/ I ja też zakład :] Gdyby nie ten gudjohnsen...
Rutek Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 A w piątek polski szlagier: Widzew - Legia za kim jesteście???
Zetinho Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 Pogoń - Legia dwa bratanki i do piłki o do szklanki....
cookiesrulez Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 Z innej beczki trochę... Dzisiaj przeczytałem w "GW" wywiad z Leo Beenhakerem i muszę stwierdzić, że tak mądrego trenera chyba jeszcze nie mieliśmy... W ostatnich latach, nie mówię o okresie świetności polskiej piłki. Facet ma poukładane w głowie, podoba mi się jego filozofia prowadzenia zespołu, jeśli nasz "kochany" PZPN go nie wywali z byle powodu to mamy szansę żeby w końcu mieć drużynę grającą na dobrym poziomie. Oczywiście drugiej Brazylii z nas nie będzie, ale przynajmniej będzie można nacieszyć oko grą, jak w meczu z Portugalią.
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Mod Team Napisano 8 Czerwca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=NjTJRYMNuCM&...feature=related
Lukas_Mako Napisano 8 Czerwca 2008 Napisano 8 Czerwca 2008 ktoś wie czy w necie można obejrzeć mecz? na jakiej stronie dzieki.
QWEY564 Napisano 8 Czerwca 2008 Napisano 8 Czerwca 2008 a ktoś mi powie dlaczego na Polsacie nie ma "zegara"?? Będzie ciekawie
Ciastkorz Napisano 8 Czerwca 2008 Napisano 8 Czerwca 2008 http://www.youtube.com/watch?v=SjkGPgDMUW0&eurl= Ładny =) Polska - Niemcy 2-1 Bramki dla Polski: Smolarek, Lewandowski Tak będzie^^.
QWEY564 Napisano 8 Czerwca 2008 Napisano 8 Czerwca 2008 " http://de.eurosport.yahoo.com/ poszukaj Umfrage(jest mniejwięcej na środku i dotyczy meczu Polska- Niemcy) Zaznacz Klatsche(porażka) Wyślij to wszystkim których masz na GG! Zrobimy Niemcom mały żart" takie coś krąży w sieci... ponoć tam w Austrii pada non stop... hmn... mecz powinien być ciekawy;)
Kubus18 Napisano 8 Czerwca 2008 Napisano 8 Czerwca 2008 Oprócz dopingu Polskich kibiców nasi się nie popisali. Gra nudna, bez pomysłów, fantazji, wyobraźni. Ja nie wiem co w tym meczu robił Smolarek, Krzynówek, Żurawski. Dopiero trzech rezerwowych potrafiło stworzyć akcję. Jak dla mnie Krzynówek definitywnie w następnym meczu out. Lewandowski, kolejny rodzynek, chyba 5 razy strzelał z dystansu, bodajże ani raz celnie. Ale jestem zły pozdrawiam
Ciastkorz Napisano 8 Czerwca 2008 Napisano 8 Czerwca 2008 Podolski pokazał klasę.. czemu on nie gra u naszych? Pięknie wyglądał w stroju biało- czerwonym. Mecz nudny jak flaki z olejem. Mówi się trudno, wygramy z Niemcami w finale.
Biera Napisano 8 Czerwca 2008 Napisano 8 Czerwca 2008 haha wiedziałem że te komentarze mediów "2;1 dla polski" są z d... wyjęte. ja obstawiałem 0;1 dla niemiec.
Gucio112 Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 Sędzia to !@#$%^&*()_+**** i co tu dużo mówić
GZA20 Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 Paranoja paranoją.... sam miałem nadzieje, że ten mecz będzie inny niż ten z niemcami i wygramy... ale obiektywnie patrząc na cały mecz to szczęście ze nie przegraliśmy bo z taką grą to tylko szczęście nam pomogło... No a co do sędziego no to faktycznie popełnił błąd.. gdyby stał bliżej całej akcji pewnie inaczej by postąpił ..no ale nie ma co płakać.. trzeba starać się dać z siebie jeszcze więcej i liczyć na to żeby mecze naszej grupy wypadły przychylnie dla nas...
Kubus18 Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 Hehe na dwóch ostatnich forach które odwiedziłem tematy o Euro po karnym zostały zamknięte co by użytkownicy ochłonęli i nie rzucali mięsem Sędzia chciał, aby był karny. Widać to było po wolnych dyktowanych na potęgę w ostatnich minutach meczu. Poza tym jeden Austriak prawie doprowadził do bójki podczas wolnego, ale sędzia wolał podyktować karny za homoseksualnie zapędy Lewandowskiego(bo inaczej niż macanie nie można tego nazwać) Po prostu "żenua" Pozdrawiam P.S.Zobaczcie na opisy GG znajomych U mnie każdy takowy posiada
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.