Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z innej beczki trochę...

Dzisiaj przeczytałem w "GW" wywiad z Leo Beenhakerem i muszę stwierdzić, że tak mądrego trenera chyba jeszcze nie mieliśmy... W ostatnich latach, nie mówię o okresie świetności polskiej piłki.

Facet ma poukładane w głowie, podoba mi się jego filozofia prowadzenia zespołu, jeśli nasz "kochany" PZPN go nie wywali z byle powodu to mamy szansę żeby w końcu mieć drużynę grającą na dobrym poziomie. Oczywiście drugiej Brazylii z nas nie będzie, ale przynajmniej będzie można nacieszyć oko grą, jak w meczu z Portugalią. ;)

• 1 rok później...
Napisano

" http://de.eurosport.yahoo.com/ poszukaj Umfrage(jest mniejwięcej na środku i dotyczy meczu Polska- Niemcy) Zaznacz Klatsche(porażka) Wyślij to wszystkim których masz na GG! Zrobimy Niemcom mały żart"

takie coś krąży w sieci... :D

ponoć tam w Austrii pada non stop... hmn... mecz powinien być ciekawy;)

Napisano

Oprócz dopingu Polskich kibiców nasi się nie popisali. Gra nudna, bez pomysłów, fantazji, wyobraźni. Ja nie wiem co w tym meczu robił Smolarek, Krzynówek, Żurawski. Dopiero trzech rezerwowych potrafiło stworzyć akcję. Jak dla mnie Krzynówek definitywnie w następnym meczu out.

Lewandowski, kolejny rodzynek, chyba 5 razy strzelał z dystansu, bodajże ani raz celnie.

Ale jestem zły :P

pozdrawiam

Napisano

Podolski pokazał klasę.. czemu on nie gra u naszych? Pięknie wyglądał w stroju biało- czerwonym. Mecz nudny jak flaki z olejem. Mówi się trudno, wygramy z Niemcami w finale.

Napisano

Paranoja paranoją.... sam miałem nadzieje, że ten mecz będzie inny niż ten z niemcami i wygramy... ale obiektywnie patrząc na cały mecz to szczęście ze nie przegraliśmy bo z taką grą to tylko szczęście nam pomogło... ;)

No a co do sędziego no to faktycznie popełnił błąd.. gdyby stał bliżej całej akcji pewnie inaczej by postąpił ..no ale nie ma co płakać.. trzeba starać się dać z siebie jeszcze więcej i liczyć na to żeby mecze naszej grupy wypadły przychylnie dla nas...

Napisano

Hehe na dwóch ostatnich forach które odwiedziłem tematy o Euro po karnym zostały zamknięte co by użytkownicy ochłonęli i nie rzucali mięsem :)

Sędzia chciał, aby był karny. Widać to było po wolnych dyktowanych na potęgę w ostatnich minutach meczu. Poza tym jeden Austriak prawie doprowadził do bójki podczas wolnego, ale sędzia wolał podyktować karny za homoseksualnie zapędy Lewandowskiego(bo inaczej niż macanie nie można tego nazwać)

Po prostu "żenua"

Pozdrawiam

P.S.Zobaczcie na opisy GG znajomych ;) U mnie każdy takowy posiada :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...