Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oczywiście o naszym "techniku" Grzegorzu. Jutro jest piękny mecz. Jak myślicie kto wygra?? Ja obstawiam zwycięstwo Barcelony

Napisano

Wydaje mi sie , ze mecz wcale nie bedzxie porywajacym widowiskiem . Moze sie pomyle , zobaczymy .

Na mistrzostwa to sie boje patrzec.... Bede chyba tylko Brazylie ogladal , bo tam faktycznie jest na co popatrzec :)

Napisano

a mecz był nawet spoko, tylko wydaje mi sie ze do przerwy powinno byc 1-0 dla Barcelony, bo bramka powinna byc przyznana jako przywilej korzysci, a faulu nie było po którym padła bramka dla Arsenalu, ale i tak sie ciesze ze Barcelona wygrała, moga wszystkie kluby wygrywac byle nie Angielskie i Włoskie ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Boshe naszej reprezentacji nawet bramkarze drużyny przeciwnej strzelają bramki :034: Dramatycznie to na razie wygląda a gromkie "ole" na stadionie w Chorzowie gdy piłke podawali między sobą Kolumbijczycy to wystarczający komentarz do tego co dziś działo się na boisku....DRAMAT :D

Napisano

Błędy błędami, ale mi się nasuwa głównie jedno spostrzeżenie:

Polakom gratulujemy kibiców. :)

A komu mamy kibicować, tej zbieraninie patałachów, ktorych zawodem jest kopanie piłki od kilkunastu lat a oni dalej nie potrafią jej kopać????

Przecież małpę by nauczył prędzej. A ci kretyni precyzyjnego i dokładnego podania nie potrafią skonstruować.

O głupich bramkach nie mówię, bo się może zdarzyć nawet najlepszym, ale nie trafiać w piłkę, strzelać, nad i obok bramki, dośrodkowywać za daleko, za blisko to po kilkunastu latach treningów i gry w ligach to jest żenada.

Napisano

Ale sie czepiacie Kuszczaka . Jak Dudek szmaty puszczal w Liverpoolu to nikt nic nie mowil . KAzdemu bramkarzowi zdarzaja sie bledy , bramka oczywiscie obciaza konto Tomka .

Kibice to inna bajka . Ja sie nie dziwie , ze byly gwizdy , skoro Rasiak przewraca sie przy probie strzału ...To jakas parodia ... Strzelił 4 bramki aptekarzom w towarzyskim meczu i odrazu zasługuje na pierwsza jednastke.

Janas mowi , ze bierze odpowiedzialnosc .... pfff ....szkoda komentowac . To jest reprezentacja Polski a nie Janasa...

Napisano

Kuszczakowi naprawdę współczuje, to dobry bramkarz, w WBA bronił prawie bezbłędnie no ale wczoraj wstydu sie najadł, to będzie bramka roku-bramka kuriozum

Co do kibiców na stadionie chorzowskim-- "gdzie jest franek łowca bramek" , "janasowi dziękujemy" to nie były bezpodstawne okrzyki bo franek bez formy jest milion razy lepszy niż ta ciamajda rasiakowa. Niech zacznie strzelać bramki nie w meczach towarzyskich z amatorami a w meczach o punkty to wtedy pogadamy ;)

Napisano

jakie jest najlepsze zdjecie Rasiaka? zdjecie z boiska ;]

:lol: z tym sie zgadzam ... .:)

http://youtube.com/watch?v=LEkaGEx3qDc

Tu jest ta nieszczesna bramka :) Wiecej fragmentów nie widzialem na necie narazzie .

To co napisal "bild" poraz kolejny zasługuje na wpier*** . "Bramkarz - bałwan z Polski" ... Mysle , ze Nasi kibice powinni sie odwdzieczyc Niemcom za te obraze , to nie po raz pierwszy . NIEch popatrza sobie na swoje gwiazdy - Lehmana i Kahna . Dobrzy sa ale puszczali "szmaty" niemilosierne....

Napisano

Ja tam tym kopaniem piłki i nóg przeciwnika praktycznier (z narodowego obrzydzenia chyba) nie interesuję się, a dziś jak usłyszałem o super-bramce, to się popłakałem (chyba ze śmiechu). Przypomniał mi się niedawno widziany kawał i aż go znalazłem:

Mecz Polska - Brazylia.

Piłkarze Brazyli wchdoza do szatni. Patrzą - a tam tylko jedna koszulka dla Ronaldo. No to mowia mu - "Ronaldo, dobra bedziesz gral sam". Reszta druzyny poszla do pubu na piwo..

Ronaldo sam bez bramkarza niezle sie spisywal..

Reszta druzyna w pubie po jakims czasie wlaczyla telegazete zeby zobaczec jaki wynik - 0:1 dla brazyli (34' Ronaldo)

noto sie ciesza.. jakis czas pozniej patrza a tam koniec meczu i wynik 1:1 (83' Rasiak).

Nastepnego dnia spotykaja sie z Ronaldo i mowia:

- Ej, stary, czemu strzelili ci bramke? Przeciez tak dobrze ci szlo...?

- No wiecie panowie - odpowiada Ronaldo - w 46' dostalem czerwona kartke...

Napisano

Polskich bramkarzy zawsze szanowałem, bo naprawdę są dobrzy. I Dudek, i Boruc i Kuszczak zasługują na pochwały, bo bronią dobrze. A każdemu się zdarza wpadka. Tyle tylko że ZAWSZE zapamięta się błąd bramkarza, który pociągnał za sobą stratę gola, ale nikt nie pamięta udanych interwencji... :)

Co do reszty "drużyny" - ...

Ja nawet nie oglądam już meczów reprezentacji bo uważam to za stratę czasu.

A Janas... jeśli nie wyjdą z grupy (co raczej pewne), to powinien sam się podać do dymisji. Skoro PZPN wywalił Engela po Korei to Janas też powinien wylecieć.

Napisano

Co do Rasiaka sam juz nie wiem co myslec. W jednym meczu geniusz, a drugim jak to pisali angielscy kibice "nie oderwal sie od ziemi na tyle zeby mu gazete spod nog wyrwac". Zaluje ze nie ma Franka i Dudka ale uwazam ze reprezentacje mamy dobra.

Z drugiej strony zobaczcie na porownanie Rasiaka i Franka w drugiej lidze angielskiej. Nawet nie pytam kto strzelil wiecej bramek bo wszystcy wiedza. Rasiak strzelal sporo ladnych bramek, zmienil klub i siedzial na lawie bo niby slaby byl jak barszcz, po poworocie do drugiej ligi Rasiak wchodzi i znowu zaczyna strzelac bramy. Facet jest nie odgadniony jak ozywienie pinokia :D.

Kuszczak jest dobry i to nie podlega dyskusji. Zastanawiam sie czy nie bedzie takiej tendencji ze bramkarze beda strzelali do bramki na mistrzostwach. Tego poprostu nie mozna bylo sie spodziewac! Kuszczak byl dobrze ustawiony ale ........ no wlasnie jeden wielki przypadek z ta bramka. Bledy zdarzaly sie najlepszym zaczynajac od Jojki przez Tomaszewskiego, Semana, Shiltona i cala plejade innych gwiazd. Wole zeby Kuszczak stracil bramke przez przypadek niz przez roztargnienie jakie sie zdarzaja na zaloczonym linku: http://www.maxior.pl/?p=index&id=18002&20

Zobaczcie co Ronaldhinio robi z Semanem albo jak Olaf(?) Mallberg wrzuca pilke wlasnemu barmkarzowi, to sa chore sytuacje bo chociazby Seman powinien spodziewac sie takiego strzalu i dal D upy.

A kogo widziecie jako objawienie Naszej reprezentacji?

Ja stawiam na Irka Jelenia! 23lata mieszkalem w Lubinie i za ostatni PP facet powininen byc skreslony u mnie. Ale gosc mi naprawde imponuje, a Wisła Płock dostanie za niego gruba kase po mistrzostwach.

Napisano

Akcja Mellberga jest najlepsza :lol:

Co do objawień...hmm w naszej reprezenacji ciężko o objawienia, wszystkich znamy, wiemy na co ich stać, eksplozji talentu u nikogo nie przewiduje :)

Chociaż mam nadzieję, że Smolarek zagra na poziomie przynajmniej jak grał w rundzie jesiennej w Borussii no i Boruc pokaże klase :) co zaowocuje transferem do Premiership

Rasiak to zagadka ale o ile w drugiej angielskiej strzela tak w reprezentacji z niego marny pożytek, psuje grę wręcz (podaje piłke przeciwnikom, nie wtrafia w piłke, traci non stop, nie gra kreatywnie, udane podania tylko do tyłu, to tylko nieliczne przykłady)

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Napisano

Ja czekam aż wejdzie mi do domu ekipa z TVNu i krzyknie "Mamy Cię!" :lol:

A na serio - SZOK! Okazało się że nie mamy aż takich złych piłkarzy, po prostu potrzeba było dobrego trenera. :(

Napisano

Ale ta sama jedenastka byla co z Kazachstanem :( W 4 dni nastapila gwaltowna zmiana :( Ciekawe jak Leo to zrobil :)

Od dzis mam nowego idola ( oprocz Cedrica Garcia ) i to jest Ebi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...