Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Barca-Valencia co za mecz :x :?

[ Dodano: 2005-10-10, 17:34 ]

No i jesteśmy w mistrzostwach :):D , a w temacie taka cisza :twisted:

[ Dodano: 2005-11-19, 22:48 ]

I Barca dała czadu :grin: :mrgreen: 3 do jaja z realem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Królewskie bęcki jak zawsze :lol: :lol: :lol:

• 7 miesięcy temu...
Napisano

ja ogładałem na Polsacie Sport, kometowali Kołton i Borek i sie tego dało słuchac, nie to co w TVP, super ze Barca wygrała, choc wydaje mi sie ze bramka była zdobyta prawidłowo, ale błedy sedziów sie zdarzają :)

ale liczyłem na jakies gole ze strony Barcelony, a tu nic <_<

Napisano

Ja od przyszłego sezonu bojkotuje Ligę Mistrzów i przerzucam się na Orange Ekstraklasę bo to 3x bardziej ciekawe jest i przynajmniej bramki tam padają...

Napisano

No i Barca w finale ;) Czy tylko ja tu oglądam mecze ???

No i genialny koment szpaka

Eto,Eto... jeszcze jeden Eto ... :lol:

Mimo iż lubie Barce, jednak w tym meczu byłem ewidentnie za Milanem... po prostu wk***a mnie jak ktoś robi z zespołu (i piłkarzy) niewiadomo jakie bóstwo. A tu jeszcze przed meczem każdy "na 100%" wiedział że barca wygra, a Ronaldinho te niewiadomo jaki geniusz i do spółki z Eto zdobędą wszystko co jest do wygrania. Więc jakoś ten awans nie cieszy mnie zbytnio.

A teraz czekam na meczyk Korona - Legia, i mam nadzieję że armia ludowa dostanie w dupe od scyzoryków :twisted:

Napisano

Ronaldinho nawpie.... się laysow i teraz gra jak ciota, w dodatku przereklamowana ciota ze zjechaną mor__ ale niech se gra...

Ja też się przerzucę na polska ligę bo to ciekawsze i w dodatku można coś zarobić ;) myślę o zakładach buchmacherskich... ALe to jeszcze nic!!! obejrzyjcie sobie jakiś mecz czeskich drużyn(same remisy 0:0)

może u nich nie ma bramek???

Napisano

Cóż, nasi amatorzy znowu polegli. Z taką grą lepiej odstąpić miejsce na mundialu Litwie. I PZPN zaoszczędzi troszkę na wydatkach, chociaż na brak kasy to oni chyba nie narzekają.

No i ten Rasiak hłe hłe.

Napisano

Więcej z gry

Miła to i tania rzecz

W telewizji ujrzeć mecz,

Synek wrzask wydaje czasem:

- Nasi walczą z Hondurasem!

Pędzę wtedy, to zmaganie

Chcę obejrzeć na ekranie,

A tam sprawozdawca grzmi:

- Nasi mają więcej z gry!

Zdanie to nic nie oznacza,

Naszych leją w rytmie cza-cza,

Przez plac jadą jak po stole

I ładują Polsce gole.

Ale po co ronić łzy?

Nasi mają więcej z gry!

Ktoś wyjaśnił, że ta dziwność

Ma określić ich aktywność,

Że w grze wprawdzie są do kitu,

Ale mają więcej sznytu,

Większy fajer, większa faja,

Choć ich leją pięć do jaja!

Ale radość, hi hi hi!

- Nasi mają więcej z gry!

Gdyby - losu zarządzeniem -

Chopin grał z Dreptakiem Heniem

W dwa Bechsteiny w jednej sali

I by obaj naraz grali

A ten Chopin smukłą ręką

Nostalgicznie, ślicznie, cienko,

A ten Henio głośno, basem,

Pięścią raz, a raz obcasem,

Sprawozdawca krzyknąłby:

- On ma dużo więcej gry!!!

Co nie znaczy, że jest lepszy,

Bo w zasadzie - pardon - pieprzy,

Ale szybciej, ale głośniej,

Efektowniej i radośniej.

Bowiem u nas proszę panów

Kwitnie kult dla bałaganu,

Wrzasku, blasku i zamętu,

Lataniny i tętentu,

Innym lepiej! Ale my

Mamy dużo więcej gry!!!

• 2 tygodnie później...
Napisano

No no no!! Zaglądam przed chwilą na neta, dział sportowy na onecie - a tu kadra już ogłoszona!!! I powiem tylko jedno - full rezpekt dla naszego selekcjonera, pana Pawła Janasa. Odważny i zaskakujący wybór, ale jakby nie patrzeć sprawiedliwy. Jedna rzecz tylko dziwi, a mianowicie Krzynówek w składzie - w końcu też już długo nic nie pokazał... no ale miejmy nadzieję, że chłopak sie weźmie do roboty :)

PS. musze... po prostu muszę... ALE TAK MNIE WIA RYJ MROCZKA W KAŻDYM SERWISIE, ŻE JUŻ NIE MOGĘ!!! niech ktoś go odstrzeli... błagam!!!

Napisano

Co do Frankowskiego to można się zgodzić, ale brak Dudka (który w meczu z Litwą zaprezentował się b. dobrze imho) to dla mnie decyzja trochę niezrozumiała. No ale zobaczymy po mistrzostwach

Napisano

Co do Frankowskiego to można się zgodzić, ale brak Dudka (który w meczu z Litwą zaprezentował się b. dobrze imho) to dla mnie decyzja trochę niezrozumiała. No ale zobaczymy po mistrzostwach

A dla mnie ta decyzja nie jest zaskakująca . Janas ma plusa za to , ze jest konsekwentny. Mowil wiele miesiecy przed mś , ze szanse na wyjazd maja tylko Ci , ktorzy beda grac regularnie i beda prezentowac dobra forme.

Bramkarza nie mozna ocenic po jednym meczu . Dudek w tym sezonie regularnie grzał ławe . A Boruc rozegral dobry sezon w Celtiku ( nie liczac paru błedów - kto nie gra ten nie popelnia bledów - proste :) ) . Kuszczak mimo spadku WBA tez swietnie bronił .

Brak "Franka" to juz inna sprawa.... nieporozumienie ....

Napisano

AMowil wiele miesiecy przed mś , ze szanse na wyjazd maja tylko Ci , ktorzy beda grac regularnie i beda prezentowac dobra forme.

i tak zrobił inaczej :) Mila ciągle grzeje ławę w klubie a na mundial jedzie :D

Napisano

i tak zrobił inaczej :) Mila ciągle grzeje ławę w klubie a na mundial jedzie :D

Masz racje, tutaj sie Janas nie popisal . Ale najwieksze kontrowersje budzila sprawa obstawienia pozycji bramkarza. Mila jest dla mnie slabym zawodnikiem , jakis taki nieporadny , wątły ... Nie to co nasza gwiazda Grzes Rasiak....

I skad w kadrze wział sie Brozek ? Janas najwyrazniej zapomniał sobie o osobie Andrzeja Niedzielana lub Saganowskiego . Oni sa o klase lepsi od Brozka i Rasiaka .

Teraz nie ma co gdbybac , zobaczymy co nasi pokaza na MŚ :D Moze i jestem pesymistą ale o wyjscie z grupy bedzie ciezzko . Niemcy nie są wcale mocni , co nie zmienia faktu , ze nas ograją :D

Napisano

O kim mowa??

Szwecja - Drewnilson

Rosja - Drewniczyn

Hiszpania - Drewientes

Meksyk - Drewnialez

Chorwacja - Drewnicz

Bułgaria - Drewnov

Czechy - Drewko

Azerbejdżan - Drewnoładze

Gruzja - Drevieneszwili

Łotwa - Drewnolus F

rancja - Drewouin

Szkocja - MacDrewno

Grecja - Drewnopulos

Holandia - Van der Drwaal

Włochy - Drewnini

Nigeria - Quoda-Quoda

Brazylia- Drewninho, Rasialdinho, Rasialdo, Drewnaldinho, Drwalninho Dania - Drzewsen

Anglia - Woodman

Finlandia - Drewnianen

Korea - Kiy-Pal Drong, Park Ji Rasiun

Niemcy - Drewnenbauer

Afganistan - Mohamad Drewnul

Paragwaj - Boazerio

Portugalia - Jao Drewniao

Białoruś - Drewienko

Rumunia - Drewnescu

Austria - Drewenberger

Urugwaj - de los Drewnos

Turcja - Drewnürk

Kolumbia - Drewinguez

Kamerun - Drewno'o

Litwa - Drewniauskas, Drevinćilius, Drevnilius

Arabia Saudyjska - Al-Drewneri

Norwegia - Drągjaer

Serbia i Czarnogóra - Drewnović

Boliwia - Drewnillo

Węgry - Farönk

Armenia - Drewnijan

Słowenia - Dźevnović

Irlandia - O'Drewnor

Chiny - Drewno Tne-tung

Sri Lanka - Drewnasiri Stayaka

Jordania - Drewnullah

Izrael - Drewienblaum

USA - Mc'Drewniak Bush

Grenlandia - Drewnoqoq

Kazachastan - Drewnałdajev

Indie - Sri Drewbaba

Czeczenia - Drewnałbajev

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...