DaRochee Napisano 15 Września 2005 Napisano 15 Września 2005 jak patrzyłem na stroje Barcelony to mi się niedobrze zrobiło :shock: :lol:
delfik Napisano 15 Września 2005 Napisano 15 Września 2005 a mnie, jak patrzylem na gre Wisły :shock: :evil: :arrow:
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Września 2005 Autor Mod Team Napisano 21 Września 2005 Barca-Valencia co za mecz :x :? [ Dodano: 2005-10-10, 17:34 ] No i jesteśmy w mistrzostwach , a w temacie taka cisza :twisted: [ Dodano: 2005-11-19, 22:48 ] I Barca dała czadu :grin: :mrgreen: 3 do jaja z realem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Królewskie bęcki jak zawsze :lol: :lol: :lol:
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2006 No i Barca w finale Czy tylko ja tu oglądam mecze ??? No i genialny koment szpaka Eto,Eto... jeszcze jeden Eto ... :lol:
ralf Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 ja ogładałem na Polsacie Sport, kometowali Kołton i Borek i sie tego dało słuchac, nie to co w TVP, super ze Barca wygrała, choc wydaje mi sie ze bramka była zdobyta prawidłowo, ale błedy sedziów sie zdarzają ale liczyłem na jakies gole ze strony Barcelony, a tu nic
Shadowcat Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja od przyszłego sezonu bojkotuje Ligę Mistrzów i przerzucam się na Orange Ekstraklasę bo to 3x bardziej ciekawe jest i przynajmniej bramki tam padają...
Gucio112 Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Super, że Barca jest w finale. Teraz trzeba czekać na finał...
Janisław Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 No i Barca w finale Czy tylko ja tu oglądam mecze ??? No i genialny koment szpaka Eto,Eto... jeszcze jeden Eto ... :lol: Mimo iż lubie Barce, jednak w tym meczu byłem ewidentnie za Milanem... po prostu wk***a mnie jak ktoś robi z zespołu (i piłkarzy) niewiadomo jakie bóstwo. A tu jeszcze przed meczem każdy "na 100%" wiedział że barca wygra, a Ronaldinho te niewiadomo jaki geniusz i do spółki z Eto zdobędą wszystko co jest do wygrania. Więc jakoś ten awans nie cieszy mnie zbytnio. A teraz czekam na meczyk Korona - Legia, i mam nadzieję że armia ludowa dostanie w dupe od scyzoryków :twisted:
Nasti Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Meczyk ładny . Bramka dla Shevchenki powinna być uznana. Szpaku jak zwykle wymiatał na stanowisku komentatorskim :lol:
Janisław Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Szpaku jak zwykle wymiatał na stanowisku komentatorskim :lol: Ale już nauczył się wymawiać nazwisko Puyol'a - na ostatnich ME mówił zawzięcie Puziol :lol:
QWEY564 Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Ronaldinho nawpie.... się laysow i teraz gra jak ciota, w dodatku przereklamowana ciota ze zjechaną mor__ ale niech se gra... Ja też się przerzucę na polska ligę bo to ciekawsze i w dodatku można coś zarobić myślę o zakładach buchmacherskich... ALe to jeszcze nic!!! obejrzyjcie sobie jakiś mecz czeskich drużyn(same remisy 0:0) może u nich nie ma bramek???
Gucio112 Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Albo nie wiedzą jak strzelić. Jednak najlepiej jest chodzić na mecze, a nie oglądać w telewizorni
jurasek Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 niemieccy kibole ciesza sie z przyjazdu polskich i angielskich fanów http://niemieccy.kibole.patrz.pl/ i dla rozrywki http://kopniety.i.to.nie.zle.patrz.pl/ i jeszcze jedno http://zaisty.meczyk.patrz.pl/
Shadowcat Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Byyyyyło Ale niewątpliwie coś w tym jest...znowu będziemy sławni...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2006 Jurasek szukałem tego od paru tygodni i nagle mam
orlenplock Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Cóż, nasi amatorzy znowu polegli. Z taką grą lepiej odstąpić miejsce na mundialu Litwie. I PZPN zaoszczędzi troszkę na wydatkach, chociaż na brak kasy to oni chyba nie narzekają. No i ten Rasiak hłe hłe.
QWEY564 Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Ech Jak by to powiedział szaranowicz: "Nasz Franek łowca bramek nie strzelił golaq od 23h gry:)" Porażka...........
renko Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Więcej z gry Miła to i tania rzecz W telewizji ujrzeć mecz, Synek wrzask wydaje czasem: - Nasi walczą z Hondurasem! Pędzę wtedy, to zmaganie Chcę obejrzeć na ekranie, A tam sprawozdawca grzmi: - Nasi mają więcej z gry! Zdanie to nic nie oznacza, Naszych leją w rytmie cza-cza, Przez plac jadą jak po stole I ładują Polsce gole. Ale po co ronić łzy? Nasi mają więcej z gry! Ktoś wyjaśnił, że ta dziwność Ma określić ich aktywność, Że w grze wprawdzie są do kitu, Ale mają więcej sznytu, Większy fajer, większa faja, Choć ich leją pięć do jaja! Ale radość, hi hi hi! - Nasi mają więcej z gry! Gdyby - losu zarządzeniem - Chopin grał z Dreptakiem Heniem W dwa Bechsteiny w jednej sali I by obaj naraz grali A ten Chopin smukłą ręką Nostalgicznie, ślicznie, cienko, A ten Henio głośno, basem, Pięścią raz, a raz obcasem, Sprawozdawca krzyknąłby: - On ma dużo więcej gry!!! Co nie znaczy, że jest lepszy, Bo w zasadzie - pardon - pieprzy, Ale szybciej, ale głośniej, Efektowniej i radośniej. Bowiem u nas proszę panów Kwitnie kult dla bałaganu, Wrzasku, blasku i zamętu, Lataniny i tętentu, Innym lepiej! Ale my Mamy dużo więcej gry!!!
Janisław Napisano 15 Maja 2006 Napisano 15 Maja 2006 No no no!! Zaglądam przed chwilą na neta, dział sportowy na onecie - a tu kadra już ogłoszona!!! I powiem tylko jedno - full rezpekt dla naszego selekcjonera, pana Pawła Janasa. Odważny i zaskakujący wybór, ale jakby nie patrzeć sprawiedliwy. Jedna rzecz tylko dziwi, a mianowicie Krzynówek w składzie - w końcu też już długo nic nie pokazał... no ale miejmy nadzieję, że chłopak sie weźmie do roboty PS. musze... po prostu muszę... ALE TAK MNIE WIA RYJ MROCZKA W KAŻDYM SERWISIE, ŻE JUŻ NIE MOGĘ!!! niech ktoś go odstrzeli... błagam!!!
Dinsdale Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 Co do Frankowskiego to można się zgodzić, ale brak Dudka (który w meczu z Litwą zaprezentował się b. dobrze imho) to dla mnie decyzja trochę niezrozumiała. No ale zobaczymy po mistrzostwach
TomekW Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 Co do Frankowskiego to można się zgodzić, ale brak Dudka (który w meczu z Litwą zaprezentował się b. dobrze imho) to dla mnie decyzja trochę niezrozumiała. No ale zobaczymy po mistrzostwach A dla mnie ta decyzja nie jest zaskakująca . Janas ma plusa za to , ze jest konsekwentny. Mowil wiele miesiecy przed mś , ze szanse na wyjazd maja tylko Ci , ktorzy beda grac regularnie i beda prezentowac dobra forme. Bramkarza nie mozna ocenic po jednym meczu . Dudek w tym sezonie regularnie grzał ławe . A Boruc rozegral dobry sezon w Celtiku ( nie liczac paru błedów - kto nie gra ten nie popelnia bledów - proste ) . Kuszczak mimo spadku WBA tez swietnie bronił . Brak "Franka" to juz inna sprawa.... nieporozumienie ....
mrpawel Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 AMowil wiele miesiecy przed mś , ze szanse na wyjazd maja tylko Ci , ktorzy beda grac regularnie i beda prezentowac dobra forme. i tak zrobił inaczej Mila ciągle grzeje ławę w klubie a na mundial jedzie
TomekW Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 i tak zrobił inaczej Mila ciągle grzeje ławę w klubie a na mundial jedzie Masz racje, tutaj sie Janas nie popisal . Ale najwieksze kontrowersje budzila sprawa obstawienia pozycji bramkarza. Mila jest dla mnie slabym zawodnikiem , jakis taki nieporadny , wątły ... Nie to co nasza gwiazda Grzes Rasiak.... I skad w kadrze wział sie Brozek ? Janas najwyrazniej zapomniał sobie o osobie Andrzeja Niedzielana lub Saganowskiego . Oni sa o klase lepsi od Brozka i Rasiaka . Teraz nie ma co gdbybac , zobaczymy co nasi pokaza na MŚ Moze i jestem pesymistą ale o wyjscie z grupy bedzie ciezzko . Niemcy nie są wcale mocni , co nie zmienia faktu , ze nas ograją
orlenplock Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 O kim mowa?? Szwecja - Drewnilson Rosja - Drewniczyn Hiszpania - Drewientes Meksyk - Drewnialez Chorwacja - Drewnicz Bułgaria - Drewnov Czechy - Drewko Azerbejdżan - Drewnoładze Gruzja - Drevieneszwili Łotwa - Drewnolus F rancja - Drewouin Szkocja - MacDrewno Grecja - Drewnopulos Holandia - Van der Drwaal Włochy - Drewnini Nigeria - Quoda-Quoda Brazylia- Drewninho, Rasialdinho, Rasialdo, Drewnaldinho, Drwalninho Dania - Drzewsen Anglia - Woodman Finlandia - Drewnianen Korea - Kiy-Pal Drong, Park Ji Rasiun Niemcy - Drewnenbauer Afganistan - Mohamad Drewnul Paragwaj - Boazerio Portugalia - Jao Drewniao Białoruś - Drewienko Rumunia - Drewnescu Austria - Drewenberger Urugwaj - de los Drewnos Turcja - Drewnürk Kolumbia - Drewinguez Kamerun - Drewno'o Litwa - Drewniauskas, Drevinćilius, Drevnilius Arabia Saudyjska - Al-Drewneri Norwegia - Drągjaer Serbia i Czarnogóra - Drewnović Boliwia - Drewnillo Węgry - Farönk Armenia - Drewnijan Słowenia - Dźevnović Irlandia - O'Drewnor Chiny - Drewno Tne-tung Sri Lanka - Drewnasiri Stayaka Jordania - Drewnullah Izrael - Drewienblaum USA - Mc'Drewniak Bush Grenlandia - Drewnoqoq Kazachastan - Drewnałdajev Indie - Sri Drewbaba Czeczenia - Drewnałbajev
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.