bialykom Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 szkoda ze komentatorzy sie nie powstrzymali ;] mecz do wygrania, polacy w pewnym momencie stracili glowe
Soulfly Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 K**** mać, P**** J***** P****** Tyle moge napisac o tym meczu :evil:
karolaq Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 jak dla mnie byliśmy zbyt pewni siebie. wszyscy trala lala o spokoju a jak przyszło co do czego to taka nerwówka, że aż się plakać chciało.
delfik Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 No niestety - na tym poziomie rozgrywek 3ba miec dobrych 11 zawodnikow. MAJDAN, ZIENCZUK, UCHE, KUZBA to zawodnicy do sprzedazy. MAJDAN - "chcialabym, a boje się" ZIENCZUK - "chcialabym ale nie potrafie" UCHE - "zeby mi sie jeszcze chcialo" KUZBA -"byle do emerytury" A tak na marginesie. 3ba bylo nie sprzedawac Szymkowiaka za tą smieszną sume. Sam Cantoro nie wystarcza jako jedyny playmaker :evil: :-o :arrow:
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Sierpnia 2005 Autor Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2005 a mi sie podobal mecz - wygralem skrzynke piwa
Bleah Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 Żal serce ściska... wszystko było napisane w postach wyrzej więc sie nie będe rospisywał... Tylko troche szkoda...
DaRochee Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 powtarza się sytuacja sprzed paru lat chronicznie, występy naszych drużyn w pucharach to klęska nieurodzaju :-(
fryta Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 Dobry mecz. 3:1 nie powinniśmy przegrać patrząc na cały mecz (nie liczę dogrywki). Polak potrafi :evil:
jelen Napisano 26 Sierpnia 2005 Napisano 26 Sierpnia 2005 ae gol mielismy najładniejszego ;p okno pierwsza klasa ;]
Qlimax Napisano 4 Września 2005 Napisano 4 Września 2005 właśnie wstałem po wczorajszym meczu Polska-austria mecz był super ,gdy weszłem na śląski poczułem ten klimat to było naprawde super był to mój pierwszy taki mecz i na pewno pojade na nastepny i polecam każdemu , a ta dramaturgia w końcowce meczu i wszyscy kibice krzyczący janas coś ty zrobił z ta druzyną poprostu było ZA**CIE :twisted:
karolaq Napisano 4 Września 2005 Napisano 4 Września 2005 Może ten mecz ogladany w tym tłumie i atmosferze był fajny, ale z telewizorka mnie zaczął nudzić. pierwsza połowa swietna - Polacy zdeterminowani, ostra gra. Ale druga...
Bleah Napisano 4 Września 2005 Napisano 4 Września 2005 pisze się wszedłem, Qlimax :wink: Austryjacy strasznie faulowali...
WojtasGCE Napisano 4 Września 2005 Napisano 4 Września 2005 i wszyscy kibice krzyczący janas coś ty zrobił z ta druzyną poprostu było ZA**CIE Ehh, faktycznie jest się czym zachwycać :roll: A mecz był taki sobie. Dobrze, że wygraliśmy, ale sama gra nie zachwycała. Gole były wynikami bardziej szczęścia i błędów w obronie jednej i drugiej drużyny, niż składnych i mądrze rozegranych ataków. A sumie fajnie by było, gdyby polacy dostali się na Mistrzostwa. Choć i tak pewnie odpadną w fazie grupowej, to zawsze znalezienie się wśród 32 najlepszych drużyn to taki mały sukces. PS. Qlimax, naucz się pisać trochę bardziej po polsku. Na dobry początek zacznij dzielić swoje wypowiedzi na zdania :twisted:
DaRochee Napisano 7 Września 2005 Napisano 7 Września 2005 a dziś wojna o być, albo nie być na finałach w Niemczech w przyszłym roku, będzie ciężko ale myśle, że sobie poradzą tak jak młodzieżówka we wtorek
Bizon Napisano 7 Września 2005 Napisano 7 Września 2005 No i juz grają mam nadzieje ze nie dostną batów
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Września 2005 Autor Mod Team Napisano 7 Września 2005 YEYEYEYEYEYE WYGRALIŚMY :-D :grin: :mrgreen:
Lukaszeczek Napisano 7 Września 2005 Napisano 7 Września 2005 Ciszej, bo sąsiedzi jedni są z Walii :grin:
DamianYukon Napisano 7 Września 2005 Napisano 7 Września 2005 super meczyk!!!!!! :mrgreen: :grin: :mrgreen:
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Września 2005 Autor Mod Team Napisano 7 Września 2005 cholera ale szwecja wygrała :-(
karolaq Napisano 8 Września 2005 Napisano 8 Września 2005 Szkoda, że ta Szwecja się zmobilizowała, bo byłoby piknie... A tak to się trzeba jeszcze postarać - mam nadzieje, że z efektywnie 8)
DaRochee Napisano 9 Września 2005 Napisano 9 Września 2005 Wystarczy że Czechy nie wygrają z Holandią, ewentualnie druga opcja, my przynajmniej zremisujemy ze "słabą" Anglią i jesteśmy na finałach w Niemczech 8)
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Września 2005 Autor Mod Team Napisano 10 Września 2005 A dziś real madryt gra, oby przegrali :evil: Natomiast jutro Barca :mrgreen: [ Dodano: 2005-09-11, 16:04 ] no i real dostał bęcki :lol: [ Dodano: 2005-09-11, 22:30 ] i Barcelona wygrała :mrgreen: [ Dodano: 2005-09-13, 21:56 ] i real dostaje teraz 3:0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
bialykom Napisano 14 Września 2005 Napisano 14 Września 2005 Reprezentacja Polski zajmuje 17 miejsce w najnowszym rankingu FIFA i awansowała aż o pięć miejsc; to najwyższa lokata biało-czerwonych w historii. no no. ciekawe czy w nastepnym rankingu nie spadna ;]
delfik Napisano 14 Września 2005 Napisano 14 Września 2005 Real w tym sezonie to raczej nie bedzie "galacticos" :sad: Sam Robinho nic nie zrobi , a reszta nowych zawodnikow to nie orły. Cienko to widze :grin: Zobaczymy za chwile co Barca i genialny Ronaldinho pokazą :-D Jak Polacy wygrają z Anglią to jeszcze poprawią notowania :grin: :twisted: :arrow:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.