Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak dla mnie byliśmy zbyt pewni siebie. wszyscy trala lala o spokoju a jak przyszło co do czego to taka nerwówka, że aż się plakać chciało.

Napisano

No niestety - na tym poziomie rozgrywek 3ba miec dobrych 11 zawodnikow.

MAJDAN, ZIENCZUK, UCHE, KUZBA to zawodnicy do sprzedazy.

MAJDAN - "chcialabym, a boje się"

ZIENCZUK - "chcialabym ale nie potrafie"

UCHE - "zeby mi sie jeszcze chcialo"

KUZBA -"byle do emerytury"

A tak na marginesie. 3ba bylo nie sprzedawac Szymkowiaka za tą smieszną sume.

Sam Cantoro nie wystarcza jako jedyny playmaker :evil: :-o :arrow:

Napisano

Żal serce ściska... wszystko było napisane w postach wyrzej więc sie nie będe rospisywał... Tylko troche szkoda...

• 2 tygodnie później...
Napisano

właśnie wstałem po wczorajszym meczu Polska-austria mecz był super ,gdy weszłem na śląski poczułem ten klimat to było naprawde super był to mój pierwszy taki mecz i na pewno pojade na nastepny i polecam każdemu , a ta dramaturgia w końcowce meczu i wszyscy kibice krzyczący janas coś ty zrobił z ta druzyną poprostu było ZA**CIE :twisted:

Napisano

Może ten mecz ogladany w tym tłumie i atmosferze był fajny, ale z telewizorka mnie zaczął nudzić. pierwsza połowa swietna - Polacy zdeterminowani, ostra gra. Ale druga...

Napisano
i wszyscy kibice krzyczący janas coś ty zrobił z ta druzyną poprostu było ZA**CIE

Ehh, faktycznie jest się czym zachwycać :roll:

A mecz był taki sobie. Dobrze, że wygraliśmy, ale sama gra nie zachwycała. Gole były wynikami bardziej szczęścia i błędów w obronie jednej i drugiej drużyny, niż składnych i mądrze rozegranych ataków.

A sumie fajnie by było, gdyby polacy dostali się na Mistrzostwa. Choć i tak pewnie odpadną w fazie grupowej, to zawsze znalezienie się wśród 32 najlepszych drużyn to taki mały sukces.

PS. Qlimax, naucz się pisać trochę bardziej po polsku. Na dobry początek zacznij dzielić swoje wypowiedzi na zdania :twisted:

Napisano

a dziś wojna o być, albo nie być na finałach w Niemczech w przyszłym roku, będzie ciężko ale myśle, że sobie poradzą tak jak młodzieżówka we wtorek :)

Napisano

Szkoda, że ta Szwecja się zmobilizowała, bo byłoby piknie... A tak to się trzeba jeszcze postarać - mam nadzieje, że z efektywnie 8)

Napisano

Wystarczy że Czechy nie wygrają z Holandią, ewentualnie druga opcja, my przynajmniej zremisujemy ze "słabą" Anglią i jesteśmy na finałach w Niemczech :) 8)

• Mod Team
Napisano

A dziś real madryt gra, oby przegrali :evil: Natomiast jutro Barca :mrgreen:

[ Dodano: 2005-09-11, 16:04 ]

no i real dostał bęcki :lol:

[ Dodano: 2005-09-11, 22:30 ]

i Barcelona wygrała :mrgreen:

[ Dodano: 2005-09-13, 21:56 ]

i real dostaje teraz 3:0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Napisano
Reprezentacja Polski zajmuje 17 miejsce w najnowszym rankingu FIFA i awansowała aż o pięć miejsc; to najwyższa lokata biało-czerwonych w historii.

no no. ciekawe czy w nastepnym rankingu nie spadna ;]

Napisano

Real w tym sezonie to raczej nie bedzie "galacticos" :sad:

Sam Robinho nic nie zrobi , a reszta nowych zawodnikow to nie orły.

Cienko to widze :grin:

Zobaczymy za chwile co Barca i genialny Ronaldinho pokazą :-D

Jak Polacy wygrają z Anglią to jeszcze poprawią notowania :grin: :twisted: :arrow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...