Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja tez postawilem polska(aw) mysle ze wygraja ale nie wiem czy nie po dogrywce.

ale w tym meczyku nie będzie dogrywki

beda od razu rzuty karne gdyby trzeba było

ale nie bedzie trzeba bo bedzie 2:0

polska górą (żeby nie doliną)

W finale w przypadku remisu bylaby dogrywka,tylko we wczesniejszych meczach od razu karne.

Naszczescie polska wymeczyla 3-2 :)

Napisano

Ale oprawa po meczu byla jak by mistrzostwo swiata zdobyli.Dobrze że wygrali bo jak by Polacy z zydami przegrali to chyba wpadł bym w depresje :)

Napisano

wczoraj niewiele, że zawału nie dostałam. Polacy w końcu cos wygrali :-D a oprawa rzeczywiście była z deka przesadzona. no cóż ale jak to się wymsknęło komentatorom - "to nasze mistrzostwo, o innych możemy pomarzyć" :grin:

Napisano

Karolaq nie dość że jako jedna z nieweilu dziewczyn ośmieliiłas sie pisać na tym forum to jeszcze sie piłką nozna interesujesz

Tylko Pogratulowac i tak 3 maj :)

Napisano

moja żonka i na rowerku jeździ i meczyki ze mną poogląda i właśnie zezwoliła zakupić przed chwilką gripy x-0, chociaż planowałem x-9 :twisted:

Napisano

ja sobie dzsiaj zaklepałem bilecik na mecz w chorzowie :grin: mam nadziej że warto bedzie wydać tą kase żeby obejżyć naszą reprezentacje w akcji a pozatym atmosfera stadionu śląskiego niema sobie równych w polsce :grin: :-D

Napisano

Ile bilecik kosztuje???

Dzisiaj Wisła -Panathinaikos!!!!!

Od ogladania meczu moze mnie tylko Maja Włoszczowska jak by nagle zadzwonila i chciala troche pojeździc i wogóle.... :niach:

Napisano

ja stawiam tak [Koniczynki 2:2 (0:0) Biała Gwiazda], będzie cieżka walka od pierwszych minut, zaraz ide po browar(y) do sklepu :)

Napisano
Ile bilecik kosztuje???

odpowiednio od miejsca : 30-40-60-90-100 zł

Kurde ale dramacik wisły

:sad:

chyba bedą karne

Napisano

Wisła jest zespołem dobrym, ale jeśli ma trenera debila to niestety jak widać daleko nie zajedzie...sad but true. Jeśli napastnik za 3 podejściem pod 100% sytuacje nie trafia w bramke to wypadałoby go zdjąc, ale po co...

Ponadto, Majdan...grał mecz zycia ale przy ostatniej bramce troszke mu się chyba pomerdało, albo się stoi, albo się wychodzi...ale nie cofa w momencie gdy piłka już leci do siatki.

Wisła odpadła na własne życzenie. Dziękuje

Napisano

Jazda, jazda Biała Gwiazda! Jazda do domu!

Od dwóch tygodni w interenecie, w tv i wogóle wszędzie trąbiono, że jesteśmy już (na 99%) w Lidze Mistrzów. Tęgie głowy mądrzyły się, że trzeba tylko dobrze zagrać, żeby nie stracić przewagi i już. I co? I Wisła udowodniła ile warta jest nasza najlepsza drużyna, a tym samym ile warta jest cała polska piłka nożna (tfu!).

Napisano

Wisła grała generalnie dobrze. Jedynie momentami nasi zawodnicy gubili się, i niestety dobrze wykorzystytali to grecy... No i ci obroncy stojący w miejscu i patrzacy jak zawodnik z piłką zmierza w kierunku bramki... :/ Majdan natomiast grał bardzo dobrze... w pierwszej połowie. Potem tragedia. Jednak generalnei jako zespół zagrali nieźle, problem tkwi w zachowaniach pojedynczych zawodnikow..

Odnosnie polskiej piłki, to każdy widzi jak jest. Jeśli jakiś zawodnik w jakimś klubie zaczyna grać lepiej, odrazu zostaje sprzedany, a potem się dziwią, że drużyna "nie jest zgrana", albo że nie ma kto strzelać bramek... Coz, do Promiera Division jeszcze naszej Pierwszej Lidze trochę brakuje... :)

Napisano

Panowie!!

Powiem tylko jedno :-D Polacy dali dupy w tym meczu. Grecy robili nas jak chcieli. Nasi zrobili ten blad ze zrobili mocny atak ale słaba obrone. pchali sie po paru na atak a grcy robili ich bokiem :eek:

Wstyd :niach:

Napisano

Ja wisłe nie winie za przegraną tylko jednego zawodnika Pana Marka Zińczuka :evil:

jeżeli koleś marnuje 4 100% akcje i w każdej mógłby podać do kogoś a ten wbić do pustej bramki no to dlamnie ten koleś jest nic nie wyszło a nie zawodnik i samolub wieżący tylko w siebie

i jak co roku czeka nas Puchar uefa a tak chociaz raz w życiu chcialo by się zobaczyc Manchester albo Milan grajacych w polsce z polską drużyną w lidze mistrzów :roll:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...