Qlimax Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 ale kompromitacja Boruta :-o :-( jak tak dalej pojdzie to mogą być kłopty z awansem :-?
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Sierpnia 2005 Autor Mod Team Napisano 17 Sierpnia 2005 no to mamy remis 10:10 i 2:2 :lol:
ciacho1984 Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja tez postawilem polska(aw) mysle ze wygraja ale nie wiem czy nie po dogrywce. ale w tym meczyku nie będzie dogrywki beda od razu rzuty karne gdyby trzeba było ale nie bedzie trzeba bo bedzie 2:0 polska górą (żeby nie doliną) W finale w przypadku remisu bylaby dogrywka,tylko we wczesniejszych meczach od razu karne. Naszczescie polska wymeczyla 3-2
Qlimax Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 Polska wygrała :lol: kuponik mi siadł :grin: i jutro ide po nowa sztyce za wygraną
thomash Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 Zapomniałem kompletnie o tym meczu. Nie było mnie w domu, ale widze że tu miła niespodzianka i wygrana
Soulfly Napisano 17 Sierpnia 2005 Napisano 17 Sierpnia 2005 Ale oprawa po meczu byla jak by mistrzostwo swiata zdobyli.Dobrze że wygrali bo jak by Polacy z zydami przegrali to chyba wpadł bym w depresje
karolaq Napisano 18 Sierpnia 2005 Napisano 18 Sierpnia 2005 wczoraj niewiele, że zawału nie dostałam. Polacy w końcu cos wygrali :-D a oprawa rzeczywiście była z deka przesadzona. no cóż ale jak to się wymsknęło komentatorom - "to nasze mistrzostwo, o innych możemy pomarzyć" :grin:
Soulfly Napisano 18 Sierpnia 2005 Napisano 18 Sierpnia 2005 Karolaq nie dość że jako jedna z nieweilu dziewczyn ośmieliiłas sie pisać na tym forum to jeszcze sie piłką nozna interesujesz Tylko Pogratulowac i tak 3 maj
Qlimax Napisano 18 Sierpnia 2005 Napisano 18 Sierpnia 2005 zeby tak w przyszłosci moja żona się interesowała piłką nożną to świat bedzie piękny :mrgreen:
Soulfly Napisano 18 Sierpnia 2005 Napisano 18 Sierpnia 2005 i zeby jeszcze na rowerku jeździła :grin: Pomarzyć można..... :|
fryta Napisano 19 Sierpnia 2005 Napisano 19 Sierpnia 2005 moja żonka i na rowerku jeździ i meczyki ze mną poogląda i właśnie zezwoliła zakupić przed chwilką gripy x-0, chociaż planowałem x-9 :twisted:
karolaq Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 może mały zakładzik... kto dzisiaj wygra??? :-D ja będąc patriotka obstawiam naszych, ale myślę, że to będzie ciężki mecz.
Qlimax Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 ja sobie dzsiaj zaklepałem bilecik na mecz w chorzowie :grin: mam nadziej że warto bedzie wydać tą kase żeby obejżyć naszą reprezentacje w akcji a pozatym atmosfera stadionu śląskiego niema sobie równych w polsce :grin: :-D
Soulfly Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 Ile bilecik kosztuje??? Dzisiaj Wisła -Panathinaikos!!!!! Od ogladania meczu moze mnie tylko Maja Włoszczowska jak by nagle zadzwonila i chciala troche pojeździc i wogóle.... :niach:
DaRochee Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 ja stawiam tak [Koniczynki 2:2 (0:0) Biała Gwiazda], będzie cieżka walka od pierwszych minut, zaraz ide po browar(y) do sklepu
Qlimax Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 Ile bilecik kosztuje??? odpowiednio od miejsca : 30-40-60-90-100 zł Kurde ale dramacik wisły :sad: chyba bedą karne
ciacho1984 Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 Grali pieknie jak zawsze, odpadli jak zwykle. Szkoda :evil: :evil: :evil: :evil:
Gordon Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 AaAaaAaaa.... Ale lipa. Polska ma zawsze pod górke. :| eHH... Szkoda Dobranoc.
Shadowcat Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 Wisła jest zespołem dobrym, ale jeśli ma trenera debila to niestety jak widać daleko nie zajedzie...sad but true. Jeśli napastnik za 3 podejściem pod 100% sytuacje nie trafia w bramke to wypadałoby go zdjąc, ale po co... Ponadto, Majdan...grał mecz zycia ale przy ostatniej bramce troszke mu się chyba pomerdało, albo się stoi, albo się wychodzi...ale nie cofa w momencie gdy piłka już leci do siatki. Wisła odpadła na własne życzenie. Dziękuje
WojtasGCE Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 Jazda, jazda Biała Gwiazda! Jazda do domu! Od dwóch tygodni w interenecie, w tv i wogóle wszędzie trąbiono, że jesteśmy już (na 99%) w Lidze Mistrzów. Tęgie głowy mądrzyły się, że trzeba tylko dobrze zagrać, żeby nie stracić przewagi i już. I co? I Wisła udowodniła ile warta jest nasza najlepsza drużyna, a tym samym ile warta jest cała polska piłka nożna (tfu!).
Lobster Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 Wisła grała generalnie dobrze. Jedynie momentami nasi zawodnicy gubili się, i niestety dobrze wykorzystytali to grecy... No i ci obroncy stojący w miejscu i patrzacy jak zawodnik z piłką zmierza w kierunku bramki... :/ Majdan natomiast grał bardzo dobrze... w pierwszej połowie. Potem tragedia. Jednak generalnei jako zespół zagrali nieźle, problem tkwi w zachowaniach pojedynczych zawodnikow.. Odnosnie polskiej piłki, to każdy widzi jak jest. Jeśli jakiś zawodnik w jakimś klubie zaczyna grać lepiej, odrazu zostaje sprzedany, a potem się dziwią, że drużyna "nie jest zgrana", albo że nie ma kto strzelać bramek... Coz, do Promiera Division jeszcze naszej Pierwszej Lidze trochę brakuje...
Matin Napisano 23 Sierpnia 2005 Napisano 23 Sierpnia 2005 Panowie!! Powiem tylko jedno :-D Polacy dali dupy w tym meczu. Grecy robili nas jak chcieli. Nasi zrobili ten blad ze zrobili mocny atak ale słaba obrone. pchali sie po paru na atak a grcy robili ich bokiem :eek: Wstyd :niach:
Qlimax Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja wisłe nie winie za przegraną tylko jednego zawodnika Pana Marka Zińczuka :evil: jeżeli koleś marnuje 4 100% akcje i w każdej mógłby podać do kogoś a ten wbić do pustej bramki no to dlamnie ten koleś jest nic nie wyszło a nie zawodnik i samolub wieżący tylko w siebie i jak co roku czeka nas Puchar uefa a tak chociaz raz w życiu chcialo by się zobaczyc Manchester albo Milan grajacych w polsce z polską drużyną w lidze mistrzów :roll:
karolaq Napisano 24 Sierpnia 2005 Napisano 24 Sierpnia 2005 ja sie chyba powstrzynmam od długiego komentarza. poprostu - daliśmy d...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.