Kuku Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Pięknie grali, ale Manchester nie dostosował się do poziomu finału LM Jedynie pierwsze dziesięć minut coś próbowali grać, później tylko Barca istniała Zwyciężył futbol, po prostu La Copa! La Copa! La Copa es Blaugrana! Vamos!
Ciastkorz Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Manchester nie dostosował się do poziomu finału LM Nie zgodzę się Dla Barcy było dobre, że Manchester grał otwarty futbol a nie anty-futbol jak Chelsea. Przez pierwsze 10min grali, owszem. Potem już nic, bo co mieli zrobić jak oni atakują i stwarzają sobie sytuacje a po pierwszej akcji Barcy tracą gola i jest 0-1. Barca zasługiwała na zwycięstwo bo była drużyną lepszą. P.S Jest i porażki MU dobra strona, przynajmniej nie przybędzie kibiców "jedno sezonowych". Już się dziś w szkole nasłuchałem "Ja teraz zacząłem Barcelonie kibicować, bo jest najlepsza"
wojtek2504 Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 ja kibicuje realowi terar z kaką ,cristiano,i z benzema będą rządzić w premiera division i w LM barca moze się modlić o jak najłagodniejszą przegraną
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.