Kuku Napisano 13 Listopada 2008 Napisano 13 Listopada 2008 Wiem, wiem Lookas46 Z polskich to Wisła Kraków i Lech Poznań. Te kluby grają przyjemną dla oka piłkę.
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Mod Team Napisano 1 Grudnia 2008 Uwaga Uwaga... 14 grudnia... Barca - Real
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Mod Team Napisano 7 Grudnia 2008 Barca -valencia 4:0 a Barca - real będzie 13 grudnia w sobotę
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Mod Team Napisano 7 Grudnia 2008 real to dostanie królewskie baty :D
Ciastkorz Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 hehe ^^ ja tam wole polską piłkę od hiszpańskiej ^^ Nigdy nie lubiłem Barcelony, tak samo jak Chelsea czy Bayernu Monachium Ale w starciu Barca-Real wole by wygrali Ci drudzy ;] Z zagranicznych najlepszym klubem jest Manchester United
Kuku Napisano 13 Grudnia 2008 Napisano 13 Grudnia 2008 ManU ssie Może do samego Manchesteru nic bym nie miał, choć zdecydowanie wolę Arsenal, to jednak mieć w składzie Pedaldo, to szczyt Sprzątnął sprzed nosa Złotą Piłkę Messiemu, a nawet połowy tego co Messi nie umie... Dzisiaj kanonada ;] FC Barcelona - Real Madryt 3-0, ewentualnie 3-1
Ciastkorz Napisano 13 Grudnia 2008 Napisano 13 Grudnia 2008 Co do Pedaldo to się zgodze, jakoś fest go nie lubie Wyniku "kanonady" nie obstawiam;] aczkolwiek w STSie postawie na Barce xD
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Grudnia 2008 Autor Mod Team Napisano 13 Grudnia 2008 "Gdyby zrobić porównanie na pozycjach, to tylko Victor Valdes uległby Casillasowi. Barca gra futbol kosmiczny, w ostatnich meczach z Sevillą i Valencią zdobyła siedem goli, tyle ile Real w dwóch ostatnich kolejkach stracił. Porażki z Getafe 1:3 i Sevillą 3:4 sprawiły, że obrońcy tytułu mają aż 9 pkt straty do lidera z Barcelony. - Stawiam 5:1 dla Barcy - mówi José Luis Zapatero. Premier Hiszpanii jest fanem klubu z Katalonii, ale swój typ uzasadnia wyższością obrony gospodarzy nad defensywą Realu. Nie trzeba być premierem, żeby to zauważyć. W 14 meczach sezonu Barcelona straciła 9 bramek, Real - aż 24, więcej niż zespoły ze strefy spadkowej. Do tego obrona z Madrytu jest w rozsypce, na Camp Nou nie zagrają Pepe, Marcelo, Miguel Torres, a ciężko kontuzjowany jest też defensywny pomocnik Diarra, który najlepiej czyścił pole przed stoperami." Jak dla mnie to 6:0 będzie w sam raz :
Fifi Napisano 13 Grudnia 2008 Napisano 13 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że jednak będzie chociaż remis a gdyby Real wygrał to byłoby super. Ale będę realistą.
zabiel17 Napisano 13 Grudnia 2008 Napisano 13 Grudnia 2008 Kurcze już za niecałą godzinkę odbędzie się jedno z najlepszych(jak nie najlepsze) spotkań piłkarskich w tym roku. naprzeciwko siebie dwie inne drużyny- moja ukochana Barca grająca pięknie i z polotem, a po drugiej stronie środkowej linii boiska Real, któremu w ostatnim czasie się nie wiedzie. Cóż, można spekulować o wyniku, ale tak naprawdę wszystko rozstrzygnie się podczas 90 min, które będą gorące. Na pewno Barcelonie sprzyja gra na własnych śmieciach, gdzie około 100tys zagorzałych fanów będzie ich niosło po wygraną. Równa forma i piękny futbol, jaki prezentują mogą też przyczynić się do zgarnięcia 3 jakże cennych punkcików. Ale nie zapominajmy o jednym- w takich spotkaniach jak Gran Derby piłkarze potrafią bardzo mocno się zmotywować, dlatego nie można od razu skazywać Realu na pożarcie. Czuję, że piłkarze dadzą z siebie wszystko- może i dojdzie do ostrych starć, ale wygrają lepsi
Ciastkorz Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Znowu końcówka Barcelony... co za farciarski zespół ! Żal, że sopcasta robiłem i oglądałem, mogłem robić wiele innych rzeczy xD No ale trzeba przyznać, że zwycięstwo im się należało
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Mod Team Napisano 18 Grudnia 2008 oj ciastko sam sobie przeczysz o jakim tu farcie w ogóle może być mowa skoro przez pierwszą połowę gra toczyła sie tylko na jednej połowie boiska - farta to ma real, ze nie skończyło sie faktycznie z 7:0 bo sytuacji była masa - barca kopała piłkę... real messiego :]
Ciastkorz Napisano 18 Grudnia 2008 Napisano 18 Grudnia 2008 aha, czyli to jest fart a nie kunszt Casilliasa ? Pozatym Real też miał parę sytuacji, no ale skończyło jak się skończyło. Teraz trzeba żyć historycznym wyczynem Lecha Poznań ! ;]
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Mod Team Napisano 18 Grudnia 2008 Fart jest realu - a, że tak wyszło jak wyszło i casillas gra w tandetnym teamie to inna para kaloszy - jedna jaskółka wiosny nie czyni Ps dobrze powiedziane " real też miał parę sytuacji" - całą reszta była non-stop sytuacją Barcy Łatwość z jaką Barca choćby przejmowała piłkę i tym samym inicjatywę na boisku była rozbrajająca grali niczym z ekipą podwórkową :]
Ciastkorz Napisano 18 Grudnia 2008 Napisano 18 Grudnia 2008 Gdyby grali z ekipą podwórkową wygrali by 5-0. Barca grała super, trzeba przyznać ale znowu nie róbmy z Realu tandetnych kopaczów piłki.... ;]
Kuku Napisano 19 Grudnia 2008 Napisano 19 Grudnia 2008 Tandetnych może nie, ale chamskich na pewno... Oglądałem mecz w Pubie Żart w Katowicach, w towarzystwie ponad 100 kibiców Barcy - świetna sprawa O poziomie Realu świadczy procent posiadanej piłki - 30... Fakt, Casillas jest świetnym bramkarzem, ale on akurat meczu nie wygra. Barca gra świetnie, oby tak dalej ! Następny do przejścia OL.
Ciastkorz Napisano 19 Grudnia 2008 Napisano 19 Grudnia 2008 a Lech zagra z Udinese ! Mają szansę przejść jeszcze dalej, i podoba mi się polityka klubu z Poznania, taka Wisła czy Legia to by już patrzyła jak zarobić, i kogo sprzedać.
Ciastkorz Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 To jest niemożliwe jakiego Barca miała wczoraj farta :] Ale w sumie dobrze, finał zostanie rozegrany między dwoma najlepszymi klubami świata. Przynajmniej nie będzie, że któraś będzie na remis grać Ciekaw też jestem pojedynku Cristiano Ronaldo vs Messi. Oczywiście ja stawiam na MU
Kuku Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Należało się Chelsea za ten antyfutbol z pierwszego meczu Poza tym zdziwiła mnie bardzo zmiana Hiddinka - zrzucił z boiska Drogbę, choć ten walczył, szarpał, a zostawił Anelkę, który najzwyczajniej w świecie jest wolny i po prostu za słaby na Barcę. Ale to nie moja sprawa, dobrze dla nas ( Barcy:)) Vamos Barca! Teraz tylko trzeba wypunktować ManU, choć obrona Barcy trochę przetrzebiona niestety...
Mod Team bogus Napisano 7 Maja 2009 Mod Team Napisano 7 Maja 2009 Dobrze się stało, że Barcelona wygrała. Drogba miał chyba kontuzję nieprawdaż?
Szymas Napisano 10 Maja 2009 Napisano 10 Maja 2009 Z tym meczem jest wiele kontrowersji. Wszystko dzięki Iniescie, ale mecz trzymał w napięciu.
zabiel17 Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Barcelona pokazała kto w tym sezonie rządzi w Europie. Jestem wiernym kibicem Barcelony i ogromnie się cieszę z tego zwycięstwa. Od początku do końca sezonu oglądałem wszystkie mecze Blaugrany i jestem very happy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.