Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawia mnie fakt co byś napisał gdyby sędzia pomylił się na nasza korzyść?? ;)

I tak dobrze że nam nie dokopali bo gra tym bardziej w 1 połowie była beznadziejna :)

Napisano

Sęk w tym że sędzia się nie pomylił, GZA20 ;)

Na moje oko to umyślna akcja, z resztą nie tylko na moje.

W drugiej połowie to my mieliśmy sytuację bramkowe.

Napisano

Wiesz, wtedy byśmy się pewnie wszyscy cieszyli, za to w Austrii było by to co u Nas teraz: P

Taka jest prawda.

Jeżeli coś jest niesprawiedliwe na Naszą niekorzyść to narzekamy i tak dalej, ale jeżeli jest na niekorzyść przeciwnej strony to się cieszymy.

Napisano

No więc właśnie... na wszystko trzeba spojrzeć obiektywnie... bo nawet jeśli to było umyślne zagranie sędziego to co teraz komukolwiek da rzucanie mięsem na sędziego?.... Mówi się trudno i tyle...szansa na wyjście jeszcze jest choć bardzo mała...no ale jest...

I również patrząc obiektywnie to nasza kadra nie dość że nie potrafiła grać piłką....co chwile niedokładne podania to w dodatku pod względem szybkościowym to była po prostu żenada....

Całe szczęście ze przeciwnicy nie są dobrzy technicznie dzięki czemu nie wykorzystali conajmniej 3 sytuacji z których dobry piłkarz strzeliłby gole ;)

Napisano
i liczyć na to żeby mecze naszej grupy wypadły przychylnie dla nas...

i pakować sie do domu , szkoda czasu mi bedzie na mecz z chorwacją , przygotujcie sobie chusteczki do łez , bo chorwaci rozedrą na strzępy "gwiazdorów"

• Mod Team
Napisano

Sędzia lepiej niech się nie pokazuje na jakichś ważnych meczach,

a tym bardziej Polaków,

bo go wszyscy chcieliby za mordę chycić. :(

Na Euro są najlepsi sędziowie z całej Europu,

jak to ma być jeden z nich to ja dziękuję.

Napisano

Wiesz jurasek patrząc w karty historii naszej reprezentacji to przeważnie tak było tak że mecze nawet z potencjalnie słabszymi krajami przegrywaliśmy....a w momencie kiedy nie mieliśmy już nic do stracenia i było wiadomo że szanse na cokolwiek są bardzo nikłe to ostatni mecz przeważnie grali naprawdę na wysokim poziomie i wygrywali... A później w wywiadach zawodnicy oczywiście będą mówić, że obudzili się za późno i że następnym razem będzie lepiej....czyli powiedzą dokładnie to co 4 lata temu :(

• Mod Team
Napisano

Wszyscy jadą na sędziego, a tymczasem to nasza cudowna reprezentacja grała niczym siódma liga podwórkowa - sędzia robił swoje. Gdyby grali jak potrzeba, a nie jak patałachy to ten karny przeszkodą by nie był.

Napisano

Lukas, z jednej strony masz racje, w pierwszej połowie dawali ciała wszyscy oprócz Boruca, jednak w drugiej połowie Polska grała już o wiele lepiej, chociaż do poziomu ligi mistrzów im trochę brakuje.

Napisano

ŻENADA ! Jak jutro w prasie zobaczę, że któryś powiedział "bardzo sie staraliśmy ale nie wyszło" to się zleje ze smiechu. A jak zwolnią Leo to już nie będę patrzał na futbol w wykonaniu Biało-czerwonych patałachów. 4 piłkarzy grało dobrze.. Boruc, Roger, Sagan i Bąk. Za to Lewandowski,Krzynówek i Smolarek grali jak trampkarze.. to samo Wasilewski [ pojechał na euro a nie umie porządnie wrzucić] no żenada, wstyd, kompromitacja.

Napisano

DNO!!!!

Beenhakker też nie najmądrzej zrobił wystawiając taki skład... :/:/ żeby ta drużyna była cokolwiek warta należy wywalić wszystkich piłkarzy(no może poza Borucem...) i stworzyć zupełnie nowy skład zaglądając do wszystkich klubów w Polsce i szukając młodych, zdolnych... i takie tam...

Lewandowski, Krzynówek, Jop, Smolarek, Wasilewski, Murek... i cała ta starsza kompania typu Bąk i Żewłakow... nie wiem czy oni w ogóle wiedzą że pojechali na Euro... :/

liga szmaciano-podwórkowa ;)

Napisano

Wiecie co? Już mecze naszej extraklasy są bardziej widowiskowe niż ten mecz. Normalnie aż się nie chce patrzeć, Krzynówek wali 10 metrów od bramki, Lewandowski to chyba jeszcze nie wie, że się mecz zaczął i po co on tam jest, Dudka walił nad bramką i z czym tu do ludzi?

Gdyby nie Boruc to tam by było 3:0 jak nie więcej.

Napisano
Teraz nam pozostało przywitać naszą reprezentację na Okęciu i zaśpiewać "nic się nie stało.."

:mellow::D:)

Jak to się nic nie stało??? Zero przygotowania fizycznego... zero przygotowania technicznego i Ty chcesz ich jeszcze witać i śpiewać że nic się nie stało?? Tak szczerze to nikt nie powinien ich witać na lotnisku, może wtedy by zrozumieli, że żeby grać w euro trzeba pracy a nie kamer i tony żelu na włosach.

Zagrali beznadziejnie i pewnie żaden się do tego nie przyzna, bo przecież to sa "wielcy piłkarze" i wina na pewno nie jest ich. Beenhakker powinien wyrąbać z kadry przynajmniej 9 zawodników, którzy przeważnie grają w pierwszym składzie...a przez to że to są tak zwane "pewniaki" to im odbija.

Może gdyby była tka zasada, że jakiekolwiek pieniądze kadrowicze dostaną tylko wtedy jak wygrają jakiś mecz..może wtedy dali by coś z siebie :P

I jestem pewien że gdyby dobrze poszukać to można by znaleźć zdecydowanie lepszych zawodników na ich miejsce..

Bo cieżko nazwać kadrą Polski drużynę która przegrywa z drugą reprezentacją ;)

Napisano
[ciach]P.S.

Finał będzie Chorwacja vs. Holandia, ale nie mówcie nikomu :)

Też tak mi się wydaje. Obie drużyny mają serce do gry. :-)

A co do przygotowania fizycznego i technicznego, to niestety tutaj selekcjoner PL nie ma nic do gadania. On już takich a nie innych piłkarzy otrzymuje z klubów. On ma jedynie tyle kontaktu z nimi, że może coś poprawić, ale nie uczyć od początku.

Ciekawe jest, że 'pewniaki' zazwyczaj dobrze grają w eliminacjach ale jak przyjdzie do mistrzostw to blamaż.

A komentatorzy polsatu TO TOTALNE DNO! Cieszyłam się, że tym razem padnie na tą stację, zamiast Gmocha, ale widać, że byli niewiele lepsi.

EDIT.

Powstała już nawet strona do podziekowań LEO

http://www.thxleo.pl

Napisano
Teraz nam pozostało przywitać naszą reprezentację na Okęciu i zaśpiewać "nic się nie stało.."

Piłkarze występujący w zagranicznych klubach pojechali już samochodami, więc nawet nie usłyszą ulubionego "nic się nie stało";)

• 4 miesiące temu...
Napisano

bardzo dobrze, że dostał :)

mam nadzieję, że tak będzie dłuuugoo :)

Barca wraca do formy, co widać po ostatnim miesiącu świetnej gry, a Real wpadł w kryzys - nie mówię, że duży od razu, ale coś nie najlepiej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...