Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

inny temat dotyczący piłki nożnej został zamkniety ponieważ dotyczył tylko meczu wisła-real dlatego stworzyłem nowy temat poświęcony tej dyscyplinie sportu, eliminacje do MŚ sie juz zaczynają więc pewnie temat niedługo bedzie mocno " ozywiony" :D

Niedługo ciekawy mecz Barcelona-real :-D ja oczywiście jak zawsze jestem przeciwko realowi, oby dostali królewskie bęcki od Barcy, która ostatnio zremisowała z bettisem na własnym boisku 3:3 było juz 3:1 ale zdążyła wyrównać w 95 minucie :mrgreen:

Napisano

no na bankosza ja bede za realem :) hehehe a co do wczorajszego juve-the reds to ja pitole kto nie widzial gola louisa-garsii czy jakos tak to niech zaloje, jaki lob z pierwszej pilkji olaboga :) a jak stawiacie na dzisiejsze mecze ?

Napisano

Hala Madrid!! i tak już wszytko jest praktycznei rozstrzygnięte w Primera, byle by Real nie dał tyłka jak w zeszłym sezonie i nie musiał grać w eliminacjach do Champions League :?

Co do gola Luzisa Garcii z LFC to byłem pod wrażeniem i chciałbym, żeby Liverpool awansował do daleszej fazy rozgrywek.

Realu już nie ma w Champions League więc cóż pozostaje mi Liverpool, chociaż kiedyś byłem za Białą Damą :D

zresztą wkurz mnie to, że 3 makaroniarskie druzyny są dalej w rozgrywkach i to 2 z Mediolanu :evil:

Zresztą zobaczymy jak będzie.

Ciekawe czy ten mecz Repry z Meksykiem pod koniec kwietnia wypali :roll:

Napisano
A co powiecie na temat "pojednania" kibiców?? bo dla mnie to żenada, pokazali jacy są naprawdę.
A widziałes tych kibiców co się jednali ? Jakieś laseczki w szalikach, albo jakieś chłopaczki ze szkoły katolickiej :D (nie obrażając nikogo, tym bardziej laseczek :D). Jak jechałem autobusem z grupą dresików (kibice Wisły), którzy jechali na tą mszę na stadionie cracovii, po drodze popijając pifko, to było tylko tak:

-@#@$%^$ patrz #$#%#$ kto stoi na przystanku !!

-spoko @#$@#$, dzisiaj sie nie @#$@#$lamy, przejdźmy na tył autobusu...

-@#$@#$@$ no dobra. Ty, a @#$#$! widziałeś [tutaj jakaś xywka] ostatnio ?

-nie a co @#$@# ?

-#@$@#$ widziałem go #@$%$ tego #@#@#@ w szaliku cracovii @#$@#$#

-O #$%#$%^ to jutro @##$#$ wpie#$%dol, niech @#$#$ $%@#%# @#$#@$#...

itd...

Napisano

Szalikowców powinno się wszytkich wybić i wkońcu normalni ludzie zaczeliby chodzić na mecze :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Napisano

Inter jeśli sie zakwalifikuje w przyszłym sezonie do pucharów to będzie występował u siebei przy pustych trybunach, chyba że włoski ZPN i UEFA postanowią inaczej no i na ligowych meczach i zakaz kibiców na meczach wyjazdowych...

Napisano
A co powiecie na temat "pojednania" kibiców?? bo dla mnie to żenada, pokazali jacy są naprawdę.
A widziałes tych kibiców co się jednali ? Jakieś laseczki w szalikach, albo jakieś chłopaczki ze szkoły katolickiej :D (nie obrażając nikogo, tym bardziej laseczek :D). Jak jechałem autobusem z grupą dresików (kibice Wisły), którzy jechali na tą mszę na stadionie cracovii, po drodze popijając pifko, to było tylko tak:

-@#@$%^$ patrz #$#%#$ kto stoi na przystanku !!

-spoko @#$@#$, dzisiaj sie nie @#$@#$lamy, przejdźmy na tył autobusu...

-@#$@#$@$ no dobra. Ty, a @#$#$! widziałeś [tutaj jakaś xywka] ostatnio ?

-nie a co @#$@# ?

-#@$@#$ widziałem go #@$%$ tego #@#@#@ w szaliku cracovii @#$@#$#

-O #$%#$%^ to jutro @##$#$ wpie#$%dol, niech @#$#$ $%@#%# @#$#@$#...

itd...

Ci nasi kochani kibice :D

Napisano

pojednanie polskich kibicow to jedna wielka porazka, niestety. chociaz i tak dobrze, ze sie "pogodzili" na tych kilka dni czy chocby godzin. Dlatego pilke nozna to ja najbardziej lubie w postaci www.hattrick.org, gdzie na mecze mojej druzyny (TBO) w VI lidze przychodzi ponad 25k kibicow i nie ma zadnych burd ani wyzwisk ani nic z tych rzeczy :(. No ale to tylko niestety wirtualna rzeczywistosc

Napisano

Zgody znienawidzonych klubów to nigdy nie wejdzie w rachubę, to wszystko pod wpływem chwili, a zresztą tak już było, jest i będzie...może niektórzy, albo i większość nawet nie wie co się dzieje na meczach reprezentacji.

Napisano

A ja od wczoraj mogę tak mówić:

"Polakom gratulujemy Smolarka, Niemcom BVB a teraz są razem =]"

A co do Czech to w sumie tylko małe zaskoczenie (w końcu ekipa dobra), ale w sumie to kto ma być na 2 miejscu? :)

• 2 tygodnie później...
Gość Qlimac
Napisano

a Widzieliscie ten wczorajszy mecz Chelsea- Liverpool Jurek pokazał klase i wkońcu ktoś dorównał bońkowi :mrgreen:

Napisano

Jeżeli z tym Bońkiem to była aluzja do Polaka w finale to nie zapominaj o K.Warzycha gdyz on też był w finale.

Co do samego meczu to oberzałem pierwsze 15 minut i ostanie 10. W sumie chyba najważnijesze cześci.

Zdziwił mnie sędzia doliczając 6 minut :-o :shock:

[ Dodano: 2005-05-04, 14:51 ]

Ale byłem wczoraj zakręcony meczem ze mi sie pomyliło, chodziło oczwiscie o Młynarczyka a nie Warzychę.

Napisano

no i wyjasniło się wszystko...PSV za burtą LM, do Stambułu jedzie Milan, choć PSV miało wielką szansę ale Ambrossini pogrązył ich w samiutkiej koncówce meczu...o mało nie stało sie tak wczoraj z Liverpoolem po nieudanym strzale Gudjonsena, ale ceisze sięz tego, iż 3 Polak w historii wystąpi w wielkim finale Champions League :D

Napisano

jak bys oglądał cały mecz to bys wiedział dlaczego w przeciągu całego meczu chyba z 5 kibiców wlatywało na boisko i ochroniarze (stare grube pryki) zanim ich dogonili to troche potrwało :mrgreen:

Napisano

jak bys oglądał cały mecz to bys wiedział dlaczego w przeciągu całego meczu chyba z 5 kibiców wlatywało na boisko i ochroniarze (stare grube pryki) zanim ich dogonili to troche potrwało :mrgreen:

Dokładnie dwóch :). I cała akcja z nimi nie trwała wiecej jak 1 min. Czyli 5 min niby za kilka wolnych i zmian ?
Napisano
. I cała akcja z nimi nie trwała wiecej jak 1 min. Czyli 5 min niby za kilka wolnych i zmian ?

nei no na pewno wiecej niż 1 min 2 conajmniej przecież w ciągu tych przerw Szpakowski ( jak ja tego gościa nie lubie ) wygadywał takie beznadziejne litanie , że mnie pochlastać chciało przed TV

Napisano

szpakowski:" nie wykorzystali Dudka "... Jurek ma piękny okres"

całe szczęscie że czasami są transmisje w radio

bo przeważnie mecze to bez fonii oglądam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...