pwe Napisano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 dzięki! troche sie poczytało, popytało, pomęczyło i może wyjdzie coś fajnego jak złoże 1. nie mam wszystkich części 2. serwisy maja kupę pracy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 pwe, zaznacz w rozpisce innym kolorem wagi realne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 2. serwisy maja kupę pracy ... Zacznij powolii sam skladac. Przeciez nie wszystko musza Ci w serwisie robic... Pozniej tylko zaniesiesz rower z czesciami z ktorymi sam sobie nie poradziles, lub po prostu nie umisz ich zlozyc. Tak bedzie taniej i zapewne lepiej. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 iron, mówisz masz NA CZERWONO REAL WAGI bilskij, nie da rady, inne rzeczy zrobie jak mi założą: korbę, stery, ustna rurę, kasetę, łańcuch ... reszte sam założe (fakt ze NIGDY tarcz nie zakładałem, ale mysle że nie ma problemu dużego ) update NA CZERWONO REAL WAGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 na prośbę PWE zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.