Lukas_Mako Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 musze sobie jeszcze wage jakąś zafundować co by ważyć taki mały OT proszę : ciekawa cena http://allegro.pl/item190400189_elektronic...war_2_lata.html z dokładnością do 1g. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Lukas_Mako dzięki chyba serio trzeba będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ale to bierzesz czarną czy białą rame? dowiedz sie jeszcze czy ta waga (1250) jest real tak jak mówi Żbik piękny rowerek będzie a ze sklepów to bikestacja, synkros, XTRbike i te wszystkiie inne które głównie na allegro działają Nie zdziwiłbym się gdyby sam lakier ważył z 150g. to zdzieraj lakier i bedziesz miał ramke 1100g :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ta 17"(42) podobno waży 1250g waga 1250g (42cm) 1420g - 47cm podali na aukcjirealna wage 19"(47) więc laciutkie toto!! ok, zedre zastanawiam sie, jednak białego bym do końca nie chciał ... a chyba na sklepie mają tylko biały 17" ... czekac na sprowadzenie trzeba 2tyg. nadal boplight górą szkoda ze w wawie nikt nie ma, bym zobaczył, bo na fotce może byc fajne a na żywa lipa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Wczoraj widzialem w extreme shopie bialego Zyankali polysk nie mat. Naprawde swietnie wyglada. Matowy bialy zas srednio mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Matowy biały jest piękny i do tego trendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ta Marcin trendy, jazzy itd to podstawa dobrego roweru i kolejna pozycja do rowerku http://www.allegro.pl/item192700509_koszyk...26g_x_bc02.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Koleś który sprzedaje ten koszyk, ma w swojej ofercie jeszcze lżejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ta http://www.allegro.pl/item192700511_koszyk...idony_66mm.html 22g !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 hm na temat tego Piosona to bym nie brał. Ostatnio kupeł był gdzieś na ścigu i koleś na takim jechał przed nim. W pewnym momencie rama mu pekła tuż przy głowce. Na równej ścieżce beż żadnych kamieni itd. podobno sciółka była i nic wiecej.;/ a koleś był lekki bo niecałe 70 kg ważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Sranie w banie!! Kumpel kumpla słyszał, jak ktoś widział, że gdzieś tam podobno taką lub podobną ramę ktoś połamał... Zawsze może się zdarzyć felerna rama, zwłaszcza przy ultralajtach. Nie przejmowałbym się takimi opiniami. Jak ktoś mi udowodni zdjęciami i opiniami użytkowników, że 5 na 10 Piosonów pęka to ok. Ale, że komuś pękła gdzieś tam to nie znaczy, że każda pęka. Widziałem ze 4 połamane Gianty XtC, dziesiątki połamanych Kelly'sów Sabotage, 2 Meridy MPV, 2 Authory Introvert. Ja sam połamałem 2 Authory Vision i co z tego? Zdarza się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Żbik, otwierać skup aluminium juz możesz co do wagi, znajde cos lepszego w tej cenie? http://allegro.pl/item193707235_first_waga...4m_gwaranc.html http://allegro.pl/item194613516_elektronic...cja_2_lata.html Czy sobie darowac bo za tanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 @pwe, nadal proponuję Ci tą wagę: http://www.allegro.pl/item192398585_nowosc..._0_1g_wagi.html Sporo kosztuje, ale ładowność i dokładność nie do pobicia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 MarcinN no szkoda mi kasy na nia masz ją że tak chwalisz? uzywałeś? tylko 2kg ale żadna część w rowerze nie waży więcej (w moim rowerze, w starym natomiast tak ;P ) i patrze na wymiary jakas taka malutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Sam proponujesz wagi o ładowności 3 i 5kg? Tą którą proponuję kupię w tym tygodniu, podejrzewam, że wszystkie na allegro są dobrze wyważone i nie ma to większego znaczenia. Chodzi mi o to, że ma dobrą dokładność w stosunku do ładowności, bo nie będziesz miał części w rowerze cięższej niż2 kg, a ważenie z dokładnością do 0.01g to już przesada, moim zdaniem to taki złoty środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ta sama firma ma jeszcze taką: http://www.allegro.pl/item192398050_waga_c...zalka_wagi.html brzydka ale wyglada na solidna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 To już lepiej kup tą z pierwszego linku, który podałeś, przynajmniej taniej Ci wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 no co Ty, ta lepsza Ty to chyba na wyglad tej za 89zł poleciałes, esteta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Przeczytaj mój poprzedni post jeszcze raz, chodziło mi o tą za 36zł, którą SAM zaproponowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 przeczytałem i rozumiem go doskonale ... a teraz Ty przeczytaj mój ;P ja napisałem że ta co chcesz kupić jest ładna i na wygląd lecisz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 przeczytałem i rozumiem go doskonale ... a teraz Ty przeczytaj mój ;P ja napisałem że ta co chcesz kupić jest ładna i na wygląd lecisz ;P Ok, moja wina Ta za 80zł po prostu mi odpowiada, odpowiednia dokładność i odpowiednia ładowność. Jakaś brzydka w sumie nie jest, ale to tylko waga, bardziej mnie wygląd roweru interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 więc często patrząc na LB złożyłem swój zestaw, trochę za duzo kasy mi wyszło i juz nie wiem z czego zjechać :/ a wagowo mogło by byc też lepiej. opony supersonic to jakies 50g cana ta sama. jakies pomysły? z czego zjechać by cena padła a waga już mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A ceny gdzie M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 117zl za linki??nie można jakoś taniej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.