bajkerboy Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Elo Piszce na temat kasków do free ride-u Które firmy polecacie... jakie modele... kótre najlepsze... napiszcie o tych których nie polecacie. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Jak dla mnie to ten temat jest zupelnie bez sensu - kazdemu pasuje co innego. Trzeba poszukac w sklepach, poprzymierzac i kupic wygodny i jak najlzejszy. Nie ma co wybierac kasku po modelu i firmie, bez przymierzania - ja zjezdzilem pol wawy, zanim znalazlem kask, ktory mi pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajkerboy Napisano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Jeszcze za kaskiem niejezdziłem... Dlatego też pytam:) dzięki. ,,tourne" wokól sklepów się pewnie niedługo rozpocznie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avat Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Polecam Azonic Skid-Lid. Fajnie się trzyma na głowie. 661 Full Compa miałem na głowie, ale nie jeździłem. Wiem tylko, że jest bardzo wygodny (przynajmiej dla mnie). Podobno najlepsze są Azonic Fury, 661 Strike i Full Bravo, Bell Ballistic (czy coś takiego). Axo G-Force też jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David314 Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Używa ktoś kasków firmy krk? Ceny atrakcyjne, tylko nie wiem jak z jakością, a właśnie poluję na kask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.