lukas_t1 Napisano 8 Maja 2007 Napisano 8 Maja 2007 zgodnie z poprzednim moim tematem, czy są jacyś chętni na podbicie bierduska w najbliższym czasie? w zasadzie to mi termin nie robi różnicy, najlepiej to jakiś dzień powszedni w godzinach południowych :wink:
kuflik Napisano 8 Maja 2007 Napisano 8 Maja 2007 mi pomijając ten tydzień, to pasują poniedziałki po 15, cały wtorek, środa i piątek:) więc czekam na propozycje;)
nikodem Napisano 18 Maja 2007 Napisano 18 Maja 2007 śmigam z klubem we wtorki i czwartki około 17.30-19.00 i w soboty, niedziele o 10-13 różnie to bywa dokładnej godziny nie podam a jeździmy na szosie
kuflik Napisano 21 Maja 2007 Napisano 21 Maja 2007 śmigam z klubem we wtorki i czwartki około 17.30-19.00 i w soboty, niedziele o 10-13 różnie to bywa dokładnej godziny nie podam a jeździmy na szosie to chyba was kiedyś widziałem nawet;) a powiedz, ile km robicie około? i jaka średnia;) ale chyba na moim sabotage'u to na szosę średnio;p aaaa. jaki klub?
nikodem Napisano 26 Maja 2007 Napisano 26 Maja 2007 klub to teoretycznie TARNOVIA ale praktycznie UKS BORANT robimy tak koło 60km z różnymi średnimi ale tak około 30-35km/h a jeżeli chodzi o to czy na MTB-ku się utrzymasz to zależy czasem się do nas ktoś podłączy na rowerze MTB ale to są cyborgi jak dla mnie :/ ps. niestety nie pamiętam cie :/
nikodem Napisano 29 Maja 2007 Napisano 29 Maja 2007 masz nalepke? Ja mam na kasku bo na goleni nie mogę- klubowy rower :/ masz nalepke? Ja mam na kasku bo na goleni nie mogę- klubowy rower :/
kuflik Napisano 29 Maja 2007 Napisano 29 Maja 2007 nie posiadam takowej... łatwo mnie poznać, zazwyczaj jadę z kumplem;p mam kolorowy kask:DDDD no i sabotage.. mrr :DD
nikodem Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 teraz mamy przerwę w treningach małą więc nie będę miał okazji cię wypatrywać ale jak by co to ten co ZAWSZE podnosi rączkę w ramach pozdrowienia to ja
marpn Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Jako że mieszkam w Biedrusku i niestety trenuję samotnie na nudnym poligonie chętnie zamienię mp3 na jakąś miłą facjatę z ktorą będzie mi się dobrze gadało a przy okazji będzie więcej motywacji do deptania Wiadomo że co 2 rowery to nie 1 hehe tak więc jeśli ktoś wybiera się w okolice wygnajewa proszę o jakies info. Na pewno się pojawię HA!
nikodem Napisano 4 Czerwca 2007 Napisano 4 Czerwca 2007 jutro zapewne coś koło 17.30 będę z klubem na poligonie ale jeszcze nie wiem co trenerowi odbije
marpn Napisano 4 Czerwca 2007 Napisano 4 Czerwca 2007 Nikodem "z klubem" znaczy się z jakim klubem?!?!? Tylko mi nie mów że szosowcy Jeśli męczysz się na "góralu" dotrzymam Ci towarystwa jutro o 17.30 jednak jeśli dusisz na szosie to zapomnij o mnie. Ja i szosa to 2 zupełnie rózne światy...
nikodem Napisano 7 Czerwca 2007 Napisano 7 Czerwca 2007 ja jak ty to nazwałeś "duszę się na szosie" niestety w poznaniu kiepsko z górskimi klubami :/ zamiast biedruska zapraszam do naramowic kibiców i młodych kolarzy http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry375606
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.