Bizon Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Czy do korby LX M-572 będą pasowały tarcze z modelu m-510 jest to deore.Wizualnie wydaje mi się ,że tak ale czy nie ma tam innego rozstawu śrub czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tarcze są kompatybilne - największa tarcza z fc 510 jest taka sama jak z lx lub z xt Zębatki pozostałe różnią się tylko materiałami więc nie ma problemu z kompatybilnoscią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 obie korby maja rozstaw na 104/64mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tak jak powyżej rozstaw otworów wynosi 104 dla tarczy największej i środkowej, a dla najmniejszej 64. Mam identyczna korbę, zębatki największą i średnią mam od Deore i jest wszystko ok, wiem że od starszego XT na pewno nie pasuje (sprawdzone:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 No to teraz można już zamknąć temat .Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 a ja pozwole sobie na maly offtop... Bizon powiedz mi taka rzecz: czy Twoim zdaniem wszyscy znaja parametry wszystkich czesci na pamiec, czy informacje te sa dostepne na stronach producentow? jak to ma w zwyczaju pisac jeden mod: pozdrowko zrzedliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Tego nie wiem i nie obchodzi mnie to ,zresztą teraz dostałem maila od sprzedawcy(nareszcie odpisał) i już wiem wszystko .Koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Dziękujemy za dyskusję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.