MarcinN Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 http://www.swiatroweru.pl/index.php?show=product&pid=540 Stosunek ceny do wagi chyba najlepszy jaki widziałem Pytanie tylko jak się sprawują, czy szybko się niszczą, czy pocą się od nich ręce? Czekam na opinie(najlepiej posiadaczy). Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Mam je i wszystko się zgadza, tak waga, jak i długość (dla mnie idealna, podobnie jak i wyprofilowanie). Bardzo funkcjonalne gripy, używam prawie rok i poza lekkim wyświeceniem, zniszczeń nie zauważam. Wygodne (choć nie aż tak, jak pianka Authora - ale pianka Authora jest grubsza, a co za tym idzie, cięższa ). Nie wiem tylko, skąd ta nazwa "Pork Rind" - na oficjalnej stronie Titeca znalazłam je pod znacznie sympatyczniejszą nazwą "Pluto" Pozdrówko na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dzięki za opinię, w sumie dziwie się, że tak mało osób ich używa, bo są naprawdę lekkie. Może ktoś ma jeszcze jakieś uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 sa 1zł droższe niż Author ;-) kup, porównamy z moimi authorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 hehe, ok tylko dopiero w czerwcu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ok, bo link The old bike. Reaktywacja - czerwiec 2007. nadal nie działa ;-) __________ update http://www.allegro.pl/item193419556_super_...m_34_gram_.html 34g ale taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.