Tommek Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Szukam kasku w okolicach 100zł (max do 120zł) jedna z pewnym propozycji to author reflex, lecz czy jest jakiś inny kask konkurencyjny dla niego? Za wszystkie sugestie z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Hmmm szczerze mowiac nie polecal bym Ci authora reflexa...Rozkleja sie i jezdzisz jak z garnkiem na glowie ...Jesli masz mozliwosc to kup jakis giro, lub met'a np. a-tomo lub forumla;) Zawsze mozna za 100zł wyhaczyc uzywke na allegro, tylko trzeba dobrze poszukac:) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makthom Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A może Lazera? To jest całkiem dobra firma, kask kosztuje 79 zł a wykonany jest w technologii in molding. Sam mam Lazera, tylko że inny model i jest całkiem całkiem. http://allegro.pl/item189427652__nowy_laze...mega_cena_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
auschtagen Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Mogę Ci sprzedać Giro Indicatora w kolorze niebieskim (pierwszy z prawej na samym dole) za 130zł http://allegro.pl/item189261829_sezon_za_p...indicator_.html Sprawdzony model,na pewno posłuży długi okres czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Authora nie kupuj, wypowiadałem się o tym kasku, bo go osobiście posiadam. Rozkleja się i ciśnie w dynie (przynajmniej mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Co do Authora to potwierdzam, troche sie odklejaja te wstawki czerwone plastikowe. Ale kask spelnił swoje zadanie, uchronił głowe podczas wypadku z samochodem. Co do wygody to w moim przypadku jest OK. Chcialem zmienić na Met'a albo Lazera, ale te akurat modele uwierały mnie więc poki co ich nie kupiłem. Radze nie kupować kasku bez przymierzania, możesz sie rozczarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.