Nawrotek Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Witam. Otóż mam problem, ponieważ zakupiłem przerzutkę LX z odwrotną sprężyną, znaczy się, że mi ją do góry ciągnie no i teraz problem bo manetek do tego nie ma, żeby dobrze wyświetlały a zależy mi na tym. Czy mógłby ktoś mi napisać dokładny model, który będzie kompatybilny? Pozdrawiam.
zendel Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Witam. Chcesz płacić za to żeby zmienić ustawienie cyfr:) W cyklotur można kupić optyczny wskaźnik przełożeń. Wyjdzie taniej niż kupno nowych manetek. Podaj model swoich manetek. Pozdrawiam.
marcin1212 Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Siemka możesz naprzykłąd wydrukowac cyferki w odwrotnej kolejności i nakleić je na stare. jeżeli chcesz kupić nowe manetki to od deore wzwyż na manetkach nie ma cyferek.
radomir82 Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 A ile masz biegów? Wszystkie 9-biegowe manetki shimano nie mają cyferek... więc szczerze..nie wiem w czym Twój problem:-)
Nawrotek Napisano 8 Maja 2007 Autor Napisano 8 Maja 2007 Dobra już działa Teraz tylko muszę rozebrać klamkomanetkę, zamalować cyferki i narysować kreseczki i tyle Ale fajnie na podjazdach ostrych jest z tym LX xD
nax Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 Hm.. Ja tez troche przezylem schiza po zamontowaniu odwrotnej sprezyny do moich RF.. =P. O ile do zmiany sie przyzwyczaje, to te numerki na odwrot troche mnie denerwuja, zaatem poswiecilem kilka minut.. oczywiscie przed operacja oryginal, po otwarciu wyciete ja przykleilem tasma dwustronna, mozna tez superglutem etc.. gotowiec Biegi: Zrobione na szybko, wyciete troche krzywo, tak samo przyklejone - ale z rezultatow jestem bardzo zadowolony. Zatem operacje polecam . W zalaczniku plik do drukowania (na 8 zebatek. Dodalem tez na 9, ale nie testowalem - z wiadomych wzgledow).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.