Skocz do zawartości

[przerzutka] LX- Odwrotna sprężyna- Kompatybilność

Nawrotek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Otóż mam problem, ponieważ zakupiłem przerzutkę LX z odwrotną sprężyną, znaczy się, że mi ją do góry ciągnie :) no i teraz problem bo manetek do tego nie ma, żeby dobrze wyświetlały a zależy mi na tym. Czy mógłby ktoś mi napisać dokładny model, który będzie kompatybilny?

Pozdrawiam.

Napisano

Witam. Chcesz płacić za to żeby zmienić ustawienie cyfr:) W cyklotur można kupić optyczny wskaźnik przełożeń. Wyjdzie taniej niż kupno nowych manetek. Podaj model swoich manetek. Pozdrawiam.

Napisano

Siemka możesz naprzykłąd wydrukowac cyferki w odwrotnej kolejności i nakleić je na stare. jeżeli chcesz kupić nowe manetki to od deore wzwyż na manetkach nie ma cyferek.

Napisano

Dobra już działa :) Teraz tylko muszę rozebrać klamkomanetkę, zamalować cyferki i narysować kreseczki i tyle :) Ale fajnie na podjazdach ostrych jest z tym LX xD

• 1 rok później...
Napisano

Hm.. Ja tez troche przezylem schiza po zamontowaniu odwrotnej sprezyny do moich RF.. =P. O ile do zmiany sie przyzwyczaje, to te numerki na odwrot troche mnie denerwuja, zaatem poswiecilem kilka minut.. ;)

17209756ph7.jpg

oczywiscie przed operacja

15986302yi6.jpg

oryginal, po otwarciu

90608646lx9.jpg

wyciete

46067082ty4.jpg

ja przykleilem tasma dwustronna, mozna tez superglutem etc..

95648662ea9.jpg

gotowiec

Biegi:

bieg1hb8.jpg

bieg5yf0.jpg

bieg8jw2.jpg

Zrobione na szybko, wyciete troche krzywo, tak samo przyklejone - ale z rezultatow jestem bardzo zadowolony. Zatem operacje polecam ;). W zalaczniku plik do drukowania (na 8 zebatek. Dodalem tez na 9, ale nie testowalem - z wiadomych wzgledow).

post-106712-1216314626_thumb.gif

post-106712-1216314635_thumb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...