nigga91 Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Nie wiem gdzie umieścić temat więc daje go tu bo najlepiej mi pasuje. No więc za bardzo poszalałem po lesie i w końcu mój rowerek nie wytrzymał ;D Jedno ramie tylnych widełek urwało sie, troche sie podłamałem bo kasy na nową ramke nie mam więc pomyslałem, pomyślałem i oddałem widełki do SPOROLU (mały budynek niedaleko ETC w Gdańsku na ul. Hynka). Stał się cud ;D Za 30 zł kolesie tak mi zaspawali te widełki że są mocniejsze niż seryjne. Spawy położone idealnie. Jak sie wam coś połamie, urwie albo po prostu bedziecie chcieli cos wzmocnić to walcie tam.
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Maja 2007 Mod Team Napisano 8 Maja 2007 http://www.bikemielec.com/bm_pl/index.html
Cybula Napisano 11 Maja 2007 Napisano 11 Maja 2007 Nie wiem gdzie umieścić temat więc daje go tu bo najlepiej mi pasuje. No więc za bardzo poszalałem po lesie i w końcu mój rowerek nie wytrzymał ;D Jedno ramie tylnych widełek urwało sie, troche sie podłamałem bo kasy na nową ramke nie mam więc pomyslałem, pomyślałem i oddałem widełki do SPOROLU (mały budynek niedaleko ETC w Gdańsku na ul. Hynka). Stał się cud ;D Za 30 zł kolesie tak mi zaspawali te widełki że są mocniejsze niż seryjne. Spawy położone idealnie.Jak sie wam coś połamie, urwie albo po prostu bedziecie chcieli cos wzmocnić to walcie tam. Rozumiem, ze to aluminium bylo? Ile moze kosztowac zespawanie bagaznika rowerowego alu (jakies 2 male spawy) ?
nigga91 Napisano 11 Maja 2007 Autor Napisano 11 Maja 2007 Tak to było aluminium. Pospawanie bagażnika..jakieś pare złotych u mnie sprawa wyglądała dość poważnie i musieli sie troche narobić
miromalbork Napisano 25 Maja 2007 Napisano 25 Maja 2007 Tak to było aluminium. Pospawanie bagażnika..jakieś pare złotychu mnie sprawa wyglądała dość poważnie i musieli sie troche narobić Wydaje mi się, że niekoniecznie i że z dychę conajmniej. Ja za spawanie tylnych widełek miałem zapłacić quote 30 lub 50zł / Potem znalazłem drugiego spawacza, który pospawał mi za 20zł.Widełki były całe, ale nadpęknięte.(1 spawacz Sztum, 2 Tczew) [alu]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.