Marcio Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam Drodzy koledzy chciałbym w najbliższym czasie zakupić hampel na przód. Byłoby fajnie gdyby była to hydraulika z tarczą 180mm lub jeśli się znajdzie to z tarczą 203mm chociarz nie jestem pewien czy mój amorek to wytrzyma { Duro DJD 2oo7 } Bardzo proszę o propozycje poniewaz nie mam na oku prawie żadnych modeli oprócz Avida BB5 180. Hamulec będzie używany do Dirt Jumpingu oraz nie nazwę tego DH ,ale do szybkich gorskich, kamienistych zjazdów. Pragnę żeby hamulec był silny, wytrzymały no i mieścił się mniej więcej w okolicach 200zł. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Hydraulika nie znajdziesz do 200zł najtańszy, dobry to Shimano deore 535 za 295zł A mechanik najlepszy to będzie Avid bb5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Chydraulika nie znajdziesz do 200zł najtańszy, dobry to Shimano deore 535 za 295złA mechanik najlepszy to będzie Avid bb5 Chydraulika nie znajdziesz do 200pln, ale slownik jezyka polskiego na pewno...pomysl o tym autor! mechaniczny hamulec avid dziala bardzo dobrze. mysle, ze to opcja warta zastanowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jeżeli w grę wchodzą używane hample hydrauliczne to owszem znajdzie, nawet taniej niż 200zł za sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 tak to tylko w erze. Polecam użyć wyszukiwarki. Na temat tarcz do 200 zł już było. temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.