amoniak Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ten zestaw ahlonga możesz spokojnie kupić. Nie jest to rewelacja jednak swoje zadanie spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 amoniak Chyba tak zrobię. Sory w ogóle za ten błąd w odmianie... Ale jak widzę na forum niektórzy popełniają większe, nawet w czytaniu ze zrozumieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 tak jak obiecałem, temat posprzątany I bez dalszych kłótni proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 v-ki teoretycznie powinny pasowac, ale spotkalem sie z sytuacja kiedy nie pasowaly (rama treka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faja Napisano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Rozwiązałem problem kupuje Kross Hexagon v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Jesli chodzi o te tanie zestawy v-ek z allegro, to ostatnio montowalem takie cudo w rowerze dziewczyny zamiast Jej starych i zdezolowanych cantilever'ow. Wykonanie nie jest idealne ale hamulce po regulacji spisuja sie wrecz idealnie. Przyznam szczerze, ze nie spodziewalem sie tak dobrego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skawalkeros Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ja też już niejednokrotnie wymieniałem Canti na V-ki w różnych rowerach, przeważnie nie były to jakieś modele z górnej półki lecz najtańsze V-ki aluminiowe. Przeważnie spełniały one znakomicie swoje zadanie (jak na tanie hamulce) jednak zdarzało się że piwoty w ramie były zbyt szeroko rozstawione i trzeba było stanąć na głowie żeby "jakoś" to hamowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goofy Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Rozwiązałem problem kupuje Kross Hexagon v2 dozbieraj jeszcze troche i kup kross v3, tam przynajmniej masz już alumninową ramę :} pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.