GrizLLy Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Witam mam takie pytanie zamierzam kupic takie oponki na allegro są do wyboru cale czarne lub z brazowym paskiem [bokiem] z uwagi ze mam czarny rower zamierzam kupic te z brązowym paskiem... tylko nie wiem czy ten kolor to nie bedzie jakaś sraczka kingkonga bo nie moge nigdzie znaleźć fot tych opon z takim kolorem.... pytanie moze ktos z was kupil te opony i wie jak to wyglada ? albo ma chociaż foto Dodam ze pisalem do kolesia nic nie odpisal oni tylko odpisują jak sie im chce pieniądze na konto wpłacić ... ;] Poszanowanie dla klienta.. PzDr
bikerman Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 To ja powiem coś optymistycznego te opony to kupa....za czasów jak śmigałem w enduro używałem ich...i powiem coś o nich : Ciężkie, bardzo słabo sie trzymaja na śliskich powierzchniach...na liściach w lesie to była masakra..i zawaliscie się rwą boki opony....są cieniutkie....ale brązowy pasek fajnie wygląda... Krótko mówiać zainwestuj w coś innego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.