czeki Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Witam! Będę wdzięczny, jeśli polecicie mi konkretne miejsce w Wawie, w którym zarówno kupię w miarę tanio rower (będzie to prawdopodobnie Kross Level A6) oraz jakiś osprzęcik do niego. Zależy mi także, aby ludzie w nim pracujący na przeglądzie nie rozregulowali przerzutek i scentrowali kół Czyli ma być też sprawnie działający serwis. Wiem, że były już tematy o sklepach w Warszawie, ale wydają mi się mało wyczerpujące. Pozdrawiam Czeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeki Napisano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 No dobra, nie musi być w nim ten Level A6. Po prostu niech ma duży wybór i dobry serwis... Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edytka Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 hmm...na tej stronie masz spis dystrybutorów i serwisów LINK ja korzystam z Legion Serwis na Górczewskiej ale rowerów Krossa tam nie sprzedają. Podejrzewam że z serwisu zawsze mógłbyś tam skorzytac, tym bardziej że warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goofy Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 http://www.rowery.pc2.pl/ polecam, pe?en profesjonalizm :D:D:D hahahaha zobaczcie fotki, polecam rower firmy... husqvarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.