Wilku89 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 witam. szukalem na forum tematow odnosnie pancerzy firmy SNG, ale nic ciekawego nie znalazlem. Chcialem miec biale/szare pancerze, az tu nagle trafilem na taka aukcje: http://allegro.pl/item192082182_promocja_k..._rower_sng.html posiada ktos pancerze z tej firmy? bo za tak mala kase komplet na caly rower to troche podejrzane jest :twisted: jak ma sie ich trwalosc? sztywne sa? warte kupienia?
MarcinN Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=28171 bodajże 2 pozytywne recenzje, ale sam mogłeś znaleźć ten temat, bo jest na pierwszej stronie tego działu :/ Moim zdaniem się opłaca, bo za nieduże pieniądze otrzymuje się komplet na cały rower.
Żbik Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Niecałe 34zł za 5 metrów pancerza, 4 linki i komplet końcówek... Sam sobie odpowiedz co to warte... Bajer, ot tyle...
Wilku89 Napisano 5 Maja 2007 Autor Napisano 5 Maja 2007 mam Żbiku obecnie jakze polecane przez ciebie wspaniale accent supreme i to kupa w sumie na przerzutki nie narzekam ale do hamulcow to sie nie nadaje. Klamka przy lekkim skrecie mi muli okropie. fatalnie odbija, skroiclem je popraiwlo sie nie co, ale i tak znow mam ten sam problem, dlatego tez przyszedl czas na zmiane pancerzy.
Żbik Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Ty sam jesteś kupa :!!: Jak nie potrafisz dobrze dobrać długości pancerzy i wyregulować szczęk to nie zwalaj winy na pancerze...
bikerman Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 W moim mieście ten pancerz kosztuje 5 zł za metr......także sobie policz:)
Wilku89 Napisano 5 Maja 2007 Autor Napisano 5 Maja 2007 eee troche szacunku Żbiku. hample mam dobrze wyregulowane, dlugosc pancerza tak samo, po prostu mulasto klamki mi chodza przy tym pancerzu i tyle.
Żbik Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Dziwne, że tylko i wyłącznie Tobie "mulasto klamki chodza przy tym pancerzu"...
miciu22 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Te SNG trochę za tanie jak na cały komplet. A pancerze Supreme sprawują się rewelacyjnie, więc naprawdę musi być coś nie tak z resztą osprzętu.
Wilku89 Napisano 5 Maja 2007 Autor Napisano 5 Maja 2007 serwis mi sam odbieral dlugosc i wtedy klamka mi okropnie odbjala, skrocilem pancerze przy klamkomanetkach, kalmki zaczely juz chodizc ladnie, ale teraz znowu jest to samo. Wywale je i kupie zwykle tanie pancerze accenta, bo nie wiem co z tymi nie tak u mnie jest :/
Biera Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 są B R U D N E i tyle a wszyscy pamiętamy twoje genialne rozwiązanie poprowadzenia pancerzy "nie na skos" więc nie wciskaj że wszystko było zrobione dobrze
Wilku89 Napisano 5 Maja 2007 Autor Napisano 5 Maja 2007 moze i brudne, ale gdy BYLY NOWE i je przelozylem prawidlowo, tzn bardziej tak by linka szla po lagodnym luku to i tak chodzilo to do kitu. dobra zamowielm pancerz acceta zwykly i linki clarksa galwanizowane, topic do zamkniecia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.