Skocz do zawartości

[potłuczone szkło] Wiadukt na Warszawskiej

Htomas

Rekomendowane odpowiedzi

Na ul. Warszawskiej przy Skrzydlatej jest wiadukt kolejowy a w nim przejście dla pieszych i rowerów. Miejsce to leży na trasie do Lasu Łagiewnickiego wiec jeździ tam sporo ludzi. Niestety w tunelu ciągle lezy potłuczone szkło, a nawet większe fragmenty butelek. Tak wiec uważajcie na opopny. A tych gnojków tłukacych butelki powinien wreszcie ktoś przyuważyć i zadzwonić po policje

• Mod Team

Krótko mówiąc, kiedy dostałem meila z subskrypcją co nowego pojawiło się na Łódzkim forum regionalnym i sprawdziłem, po czym zauważyłem ten temat, to myśłałem, że spadnę z krzesła. Niezwykle oryginalny i wzniośle przekazujący ów problem ;)

Koniec żartów.

Niestety jest tak jak jest i gówniarze, nie gówniarze bo równie dobrze mógł iść jakiś lump i potłuc butelkę robią co chcą i ogólnie rzecz biorąc na ulicach jest taki syf, że nie wiadomo gdzie by nie pojechać (prócz Piotrkowskiej - ale też nie w nocy) jest bajzel i można się wjechać na różne wynalazki i przebić oponę lub uszkodzić coś więcej.

Ostatnio jechałem ulicą Pojezierską do Brukowej i na ulicy leżało kartonowe pudełko, a w nim jak się później okazało jakiś pustak. Tak to było ułożone, żeby oczywiście jego nie było widać. I teraz powiedzcie mi czy to jest mądre. Każdy począwszy od rowerzysty, motocyklisty kończąc na samochodach mógł w to wjechać. Uszkodzenie sprzętu kto wie czy nie nawet zdrowia jak i utrata życia jeżeli rowerzysta wjechałby przewrócił się na lewą stronę pod tira lub samochód osobowy wyprzedzający go.

Szkoda gadać głupota ludzka nie zna granic, ale niestety służby miejskie nie są wstanie wszystkiemu sprostać.

Szkoda gadać głupota ludzka nie zna granic, ale niestety służby miejskie nie są wstanie wszystkiemu sprostać.

Szczególnie jak nie wiedzą - a co za problem zadzwonić na POlicję czy do SM gdy zauwazymy takich typków tlukących butelki ? SM w Łagiewnikach jeżdzi na koniach więc bez problemów dogonia każdego w lesie

Na ul. Warszawskiej przy Skrzydlatej jest wiadukt kolejowy a w nim przejście dla pieszych i rowerów. Miejsce to leży na trasie do Lasu Łagiewnickiego wiec jeździ tam sporo ludzi. Niestety w tunelu ciągle lezy potłuczone szkło, a nawet większe fragmenty butelek. Tak wiec uważajcie na opopny. A tych gnojków tłukacych butelki powinien wreszcie ktoś przyuważyć i zadzwonić po policje

W takich przypadkach warto pomęczyć SM.

Zwykle donos skutkuje, SM zawiadamia służby odpowiedzialne za sprzątnięcie stłuczki.

Telefon bezpłatny 986.

albo płatny :twisted: wg właściwości terenowych.

Straż Miejska

Łódź, ul. Kilińskiego 81, tel. 042 250 22 48

Straż Miejska I Sekcja Referatu Dzielnicowego Łódź-Górna

Łódź, ul. Rydla 19, tel. 042 250 22 52

Straż Miejska II Sekcja Referatu Dzielnicowego Łódź-Polesie

Łódź, ul. Krzemieniecka 2 B, tel. 042 250 22 04

Straż Miejska III Sekcja Referatu Dzielnicowego Łódź-Śródmieście

Łódź, ul. Kilińskiego 81, tel. 042 250 22 30

Straż Miejska IV Sekcja Referatu Dzielnicowego Łódź-Bałuty

Łódź, ul. Kilińskiego 81, tel. 042 250 22 09

Straż Miejska Oddział Konny "Arturówek"

Łódź, ul. Skrzydlata 75, tel. 042 617 00 96

Straż Miejska Posterunek Osiedlowy "Batory"

Łódź, ul. Bartoka 67, tel. 042 250 22 56

Straż Miejska Posterunek Osiedlowy "Botanik"

Łódź, ul. Retkińska 39, tel. 042 688 44 20 w. 13

Straż Miejska Posterunek Osiedlowy "Janów"

Łódź, ul. Jagienki 19, tel. 042 670 17 59

Straż Miejska Posterunek Osiedlowy "Radogoszcz"

Łódź, ul. 11 Listopada 38, tel. 042 659 15 65 w. 13

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...