Htomas Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Na ul. Warszawskiej przy Skrzydlatej jest wiadukt kolejowy a w nim przejście dla pieszych i rowerów. Miejsce to leży na trasie do Lasu Łagiewnickiego wiec jeździ tam sporo ludzi. Niestety w tunelu ciągle lezy potłuczone szkło, a nawet większe fragmenty butelek. Tak wiec uważajcie na opopny. A tych gnojków tłukacych butelki powinien wreszcie ktoś przyuważyć i zadzwonić po policje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Krótko mówiąc, kiedy dostałem meila z subskrypcją co nowego pojawiło się na Łódzkim forum regionalnym i sprawdziłem, po czym zauważyłem ten temat, to myśłałem, że spadnę z krzesła. Niezwykle oryginalny i wzniośle przekazujący ów problem Koniec żartów. Niestety jest tak jak jest i gówniarze, nie gówniarze bo równie dobrze mógł iść jakiś lump i potłuc butelkę robią co chcą i ogólnie rzecz biorąc na ulicach jest taki syf, że nie wiadomo gdzie by nie pojechać (prócz Piotrkowskiej - ale też nie w nocy) jest bajzel i można się wjechać na różne wynalazki i przebić oponę lub uszkodzić coś więcej. Ostatnio jechałem ulicą Pojezierską do Brukowej i na ulicy leżało kartonowe pudełko, a w nim jak się później okazało jakiś pustak. Tak to było ułożone, żeby oczywiście jego nie było widać. I teraz powiedzcie mi czy to jest mądre. Każdy począwszy od rowerzysty, motocyklisty kończąc na samochodach mógł w to wjechać. Uszkodzenie sprzętu kto wie czy nie nawet zdrowia jak i utrata życia jeżeli rowerzysta wjechałby przewrócił się na lewą stronę pod tira lub samochód osobowy wyprzedzający go. Szkoda gadać głupota ludzka nie zna granic, ale niestety służby miejskie nie są wstanie wszystkiemu sprostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Htomas Napisano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Szkoda gadać głupota ludzka nie zna granic, ale niestety służby miejskie nie są wstanie wszystkiemu sprostać. Szczególnie jak nie wiedzą - a co za problem zadzwonić na POlicję czy do SM gdy zauwazymy takich typków tlukących butelki ? SM w Łagiewnikach jeżdzi na koniach więc bez problemów dogonia każdego w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stahoo Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Na ul. Warszawskiej przy Skrzydlatej jest wiadukt kolejowy a w nim przejście dla pieszych i rowerów. Miejsce to leży na trasie do Lasu Łagiewnickiego wiec jeździ tam sporo ludzi. Niestety w tunelu ciągle lezy potłuczone szkło, a nawet większe fragmenty butelek. Tak wiec uważajcie na opopny. A tych gnojków tłukacych butelki powinien wreszcie ktoś przyuważyć i zadzwonić po policje W takich przypadkach warto pomęczyć SM. Zwykle donos skutkuje, SM zawiadamia służby odpowiedzialne za sprzątnięcie stłuczki. Telefon bezpłatny 986. albo płatny :twisted: wg właściwości terenowych. Straż Miejska Łódź, ul. Kilińskiego 81, tel. 042 250 22 48 Straż Miejska I Sekcja Referatu Dzielnicowego Łódź-Górna Łódź, ul. Rydla 19, tel. 042 250 22 52 Straż Miejska II Sekcja Referatu Dzielnicowego Łódź-Polesie Łódź, ul. Krzemieniecka 2 B, tel. 042 250 22 04 Straż Miejska III Sekcja Referatu Dzielnicowego Łódź-Śródmieście Łódź, ul. Kilińskiego 81, tel. 042 250 22 30 Straż Miejska IV Sekcja Referatu Dzielnicowego Łódź-Bałuty Łódź, ul. Kilińskiego 81, tel. 042 250 22 09 Straż Miejska Oddział Konny "Arturówek" Łódź, ul. Skrzydlata 75, tel. 042 617 00 96 Straż Miejska Posterunek Osiedlowy "Batory" Łódź, ul. Bartoka 67, tel. 042 250 22 56 Straż Miejska Posterunek Osiedlowy "Botanik" Łódź, ul. Retkińska 39, tel. 042 688 44 20 w. 13 Straż Miejska Posterunek Osiedlowy "Janów" Łódź, ul. Jagienki 19, tel. 042 670 17 59 Straż Miejska Posterunek Osiedlowy "Radogoszcz" Łódź, ul. 11 Listopada 38, tel. 042 659 15 65 w. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Htomas Napisano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 No, ostatni komendant SM w Łodzi przyznał się,że sam pisal donosy do SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stahoo Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ...widać nikt do niego nie telefonował, biedak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.